- 11 Eylül 2021
- 1.490
- 1.009
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.021
Kizlarrrr kan testi yaptım sonucum 10.98 çıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa ne güzel bi kaç gün sonra bi daha test vermen lazım dimiKizlarrrr kan testi yaptım sonucum 10.98 çıkmış Eki Görüntüle 2920987
Evet tekrar vermem lazım . Ama çok umitlenme pazartesi 2 çıkmış bugün perşembe 10 çok bir yükselme olmamış sanki ama yine de iki gün arayla tekrar kan ver yada adetinin gecikmesini bekle dedi moralim bozulduAa ne güzel bi kaç gün sonra bi daha test vermen lazım dimi
Tebrikler inşallah deger 2katina cikar 2gun sonra tekrar yaptir canim inşallah bebisin senle olsun kacinci günündüKizlarrrr kan testi yaptım sonucum 10.98 çıkmış Eki Görüntüle 2920987
İnşallah canım İnsallah Allah razı olsun . İğne gününü de sayarsak 13. Günüm . Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahTebrikler inşallah deger 2katina cikar 2gun sonra tekrar yaptir canim inşallah bebisin senle olsun kacinci günündü
Evet tekrar vermem lazım . Ama çok umitlenme pazartesi 2 çıkmış bugün perşembe 10 çok bir yükselme olmamış sanki ama yine de iki gün arayla tekrar kan ver yada adetinin gecikmesini bekle dedi moralim bozuldu
Bnce hemen moral bozma igne gunu saymasan 12 olmuş belki daha rahme yeni yerleştiİnşallah canım İnsallah Allah razı olsun . İğne gününü de sayarsak 13. Günüm . Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Amin insallah benim bugun adetagrisi gibi bel ve bacak agrilarim basladi sanirim asilama tutmadi hayirlisi artikİnşallah canım İnsallah Allah razı olsun . İğne gününü de sayarsak 13. Günüm . Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım inşallah yükselir canımBnce hemen moral bozma igne gunu saymasan 12 olmuş belki daha rahme yeni yerleşti
Rahme yerlesmeden hcg salınmıyormuş insallah vardır bunda da bi hayir sabırlı ol dua et yükselecek bnce
Bnde dua edicem sana
İnan şuan bende de bel ağrısı sol ayağima vuruyor sol kasık ağrım da çok . Belki tutmuştur diye öyledir . İnşallah tutmuştur canımAmin insallah benim bugun adetagrisi gibi bel ve bacak agrilarim basladi sanirim asilama tutmadi hayirlisi artik
İnşallah canim ya inan beklemek zor gelmeye basladi kafami dagiticam yoksa heptengudicek benim psikolojiİnan şuan bende de bel ağrısı sol ayağima vuruyor sol kasık ağrım da çok . Belki tutmuştur diye öyledir . İnşallah tutmuştur canım
Testmi yaptin nerden vardin bu sonuca canimBende bu ay elendim adetimi bekliyorum artık
Benimde sag taraf zaten yumurtalarimda sagdacoktuİnan şuan bende de bel ağrısı sol ayağima vuruyor sol kasık ağrım da çok . Belki tutmuştur diye öyledir . İnşallah tutmuştur canım
Bir test yapsaydın kaçıncı günün ?İnşallah canim ya inan beklemek zor gelmeye basladi kafami dagiticam yoksa heptengudicek benim psikoloji
Benim solda 2 yumurta vardı hayırlısı olsun canımBenimde sag taraf zaten yumurtalarimda sagdacoktu
Bu arada tebriklerr pazartesi tekrardan yapin bence deger kontrolu icin insallah bebisiniz vardırKizlarrrr kan testi yaptım sonucum 10.98 çıkmış Eki Görüntüle 2920987
Teşekkür ederim inşallah inşallah . Tekrar yapacam , pazartesi artık. haftasonu uğraşamam hastane ileBu arada tebriklerr pazartesi tekrardan yapin bence deger kontrolu icin insallah bebisiniz vardır
Esinin sperm testi var mı nasıldı testiEvet sabah test yaptim . Ekim ayini dusunecegim simdi asılamami olsun yoksa doğaçlamami olsun ???