- 3 Nisan 2021
- 1.036
- 778
-
- Konu Sahibi YogurtSever
Bana da öyle dedi ama 3 gündür böyle hayalet çizgi beliriyor hemen tam negatife yarın mi dönecek acaba burda biraz daha net yakaladımCanım catlatma ignesinden sonra en az 10 gün sonra bakmak lazım demişti doktorum geçen ay.
Canim ben 22 ağustosta iğne yapmıştım. 1 Eylül'de aynı senkn gibi hayalet çizgi vardi. 3 Eylül'de tamamen silindi. 4 Eylül'de regl oldum. İnslalaj bu günden sonra seninki koyulaşır cnm. Yani 11. Gün bile hayelet çizgu vardı. En iyisi regl gününü beklemek. Ben bu ay öyle yapcm.Bana da öyle dedi ama 3 gündür böyle hayalet çizgi beliriyor hemen tam negatife yarın mi dönecek acaba burda biraz daha net yakaladımkaraca3443 Bezgininsan kızlar sizin testlerde durum ne
Bende regl bekliyorum bu ay olmayacak gibi sankiCanim ben 22 ağustosta iğne yapmıştım. 1 Eylül'de aynı senkn gibi hayalet çizgi vardi. 3 Eylül'de tamamen silindi. 4 Eylül'de regl oldum. İnslalaj bu günden sonra seninki koyulaşır cnm. Yani 11. Gün bile hayelet çizgu vardı. En iyisi regl gününü beklemek. Ben bu ay öyle yapcm.
Onu bilemezsin ki cnm gebelik olunca adet belirtileri gibi oluyormus ondan emin olamazsinBende regl bekliyorum bu ay olmayacak gibi sanki
Benim 14. Günde evde pozitif çıktı kanda negatif çıktı. Bence 15. Günü bekle hastanede test yaptır. İçin rahat olur. Evde yapınca hep acaba oldumu olmadı mı diye çok düşünüyor insan. İnşallah pozitif sonuç alırsın hayırlısı ileBana da öyle dedi ama 3 gündür böyle hayalet çizgi beliriyor hemen tam negatife yarın mi dönecek acaba burda biraz daha net yakaladımkaraca3443 Bezgininsan kızlar sizin testlerde durum ne
İlk hamilelikte belirtim yoktu bat geçince anlamıştım benOnu bilemezsin ki cnm gebelik olunca adet belirtileri gibi oluyormus ondan emin olamazsin
Evet canım hayalet çizgiyi gördüm ben de. Ben hcg yapmıyorum biliyosun ama gündüz Lh yapmıştım böyle çıktı yine.Bana da öyle dedi ama 3 gündür böyle hayalet çizgi beliriyor hemen tam negatife yarın mi dönecek acaba burda biraz daha net yakaladımkaraca3443 Bezgininsan kızlar sizin testlerde durum ne
Duphatson bebeğin tutunmasını sağlayan bir ilaç aynı zamanda adeti de düzenlemekte onu kullanırken adet olunmuyor bittikten sonra 3 gün içinde adet olunuyor ve ben hamileykende kullanmaya devam etmiştim doktorum sürekli yazdı her işe yarıyor sanırım düşüncelerinizde haklısınız benceEvet canım hayalet çizgiyi gördüm ben de. Ben hcg yapmıyorum biliyosun ama gündüz Lh yapmıştım böyle çıktı yine.
Yarın sabah hcg yapıcam ilk defa. Eklerim fotoyu size de. Adet olacakmış sızıları devam ediyor.
Size ne soracağım. Duphatson da kullanıyorum bu ay ilk defa. Kutunun son hapı kaldı. Burada hap bitince 3 günde adet olunur yazanlar olmuştu. Hapı kullanmaya devam etsem adetim sökülmez mi yani?
Anlamaya çalıştığım şu aslında adet sızım varya sanki erken gelecek gibi hissediyorum. Adet olacağım da hap mı engelliyor. Çok mu saçma düşündüm
Teşekkür ederimDuphatson bebeğin tutunmasını sağlayan bir ilaç aynı zamanda adeti de düzenlemekte onu kullanırken adet olunmuyor bittikten sonra 3 gün içinde adet olunuyor ve ben hamileykende kullanmaya devam etmiştim doktorum sürekli yazdı her işe yarıyor sanırım düşüncelerinizde haklısınız bence
Bende hiç gecikme yapmamıştı. Ya inşallah hamilesinizdir hayırlısı ileTeşekkür ederimAslında bat günüm perşembe. Son ilacı da sabah içicem adetimi geciktirmez bu durumda dimi 3 gün içinde adet olunuyorsa? İnşallah adet olmam tabi ama gebelik yoksa da geciksin istemem
Senin ki baya siliklesmis canım senin kaçıncı gündü.Evet canım hayalet çizgiyi gördüm ben de. Ben hcg yapmıyorum biliyosun ama gündüz Lh yapmıştım böyle çıktı yine.
Yarın sabah hcg yapıcam ilk defa. Eklerim fotoyu size de. Adet olacakmış sızıları devam ediyor.
Size ne soracağım. Duphatson da kullanıyorum bu ay ilk defa. Kutunun son hapı kaldı. Burada hap bitince 3 günde adet olunur yazanlar olmuştu. Hapı kullanmaya devam etsem adetim sökülmez mi yani?
Anlamaya çalıştığım şu aslında adet sızım varya sanki erken gelecek gibi hissediyorum. Adet olacağım da hap mı engelliyor. Çok mu saçma düşündüm
Benim adet olacak gibi hissim yok ya tutmadı mi acabaTeşekkür ederimAslında bat günüm perşembe. Son ilacı da sabah içicem adetimi geciktirmez bu durumda dimi 3 gün içinde adet olunuyorsa? İnşallah adet olmam tabi ama gebelik yoksa da geciksin istemem
İğne gününü saymazsak 10. Gün canım.Senin ki baya siliklesmis canım senin kaçıncı gündü.
Duphaston adeti geciktirir mi ya ne alaka bebiş tutunsun diye içiyoruz dusukte progesteron kullanırdım bebisin düşmesini engelleyemedi adeti nasıl engellesin bu garipiçini rahat tut canım benim bugün bitti hap bitince başka içmiyoruz doktor sadece bir paket demişti sonra bekleriz
Valla belirti aramaya gerek yok bence herkeste farklı işliyor bu iş. İnşallah tutmuştur ya. Yorulduğumu hissediyorum bazen..Benim adet olacak gibi hissim yok ya tutmadı mi acaba
Bende acayip yorgunum ama benimki yol yorgunlugudur kesin sabah bı test daha yapailm bakalımValla belirti aramaya gerek yok bence herkeste farklı işliyor bu iş. İnşallah tutmuştur ya. Yorulduğumu hissediyorum bazen..
Ben akşam yazanda çizgi göremedim canımKızlar eve geldim 3 saat sıvı almamıştım hem hcg hem lh testi yaptım hcg de sabah ki gibi hayalet çizgi hala var etkisi geçiyor mu ne kadar yavaş geçiyor anlamadım
Canim ben daha test yapmadım cumartesi günü yapmıştım zaten . Hergun yapmıyorum valla yoruyor beni . Belki yarın yaparım yada salı günüBana da öyle dedi ama 3 gündür böyle hayalet çizgi beliriyor hemen tam negatife yarın mi dönecek acaba burda biraz daha net yakaladımkaraca3443 Bezgininsan kızlar sizin testlerde durum ne
Yok kız Allah iyiliğini versin güldürdün gece geceEvet canım hayalet çizgiyi gördüm ben de. Ben hcg yapmıyorum biliyosun ama gündüz Lh yapmıştım böyle çıktı yine.