Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Garanti olur diye öncesi ve sonrası 3 gün degerlendirdim bende ama olmayınca da olmuyo burda biri tek günle pozitif sonuç almıştı bu ay hepimize nasip olur inşallah
Aynn cnm haklısın zaten sperm 3 gün yaşıyor zaten. Ama bunuda yapmadım dememek için herşeyi harfiyen yapiom ☺️

Malesef kanda çıkmadı 😊 0.444 çıktı

Eklentiler

• IMG-20210919-WA0005.jpg
    IMG-20210919-WA0005.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 47
Hayırlısı olsun morel bozmak yok diğer ayda deneriz ☺️🤗
Test markan neydi canım erken gebelik testinde predictor iyi bence daha önce bende erken gebelik testi mağduru oldum
Adını hatırlamıyorum ama olabilir😊 Vardır Allahın bir bildiği diyorum 😊 Zamanı değilmiş demekki. Rahim filmi çektiririm artık çatlatma yapmam diye düşünüyorum ama bakalım 😇

Adını hatırlamıyorum ama olabilir😊 Vardır Allahın bir bildiği diyorum 😊 Zamanı değilmiş demekki. Rahim filmi çektiririm artık çatlatma yapmam diye düşünüyorum ama bakalım 😇
Olmazsa bende cektirecem hem içimiz rahat etmiş olur hemde film sonrası hamile kalan da çok oluyor hakkimizda hayırlısı olsun 🤲🤗

Ben rahim filmini çektirdim Nisan'da ama benim gebelik olusmadi hiç . Rahim filmi de temiz çıkmıştı . Şimdi çatlatma yaptım bekliyorum . Allah nasip etmeyince etmiyor . İlk kez çatlatma yaptım olmazsa bir daha yapmayacam çok ağrılı eziyetliydi catlarken . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏

Az akıntı var şimdide otobüsle yolculuk yapıyorum sakladığı için mi bilmiyorum rahimde kasılma hafif iğne batar gibi oldu bide göğüslerim ağrımaya başladı. Senin kaçıncı gün belirtilerin neler
Ben bugün yaptım iğneyi 1.gun . Şuan öyle değişik bir belirti yok. 3-4 Gündür sol kasığımda hafif bir ağrı ve batma var. İğneyi yaptıktan SONRA geçti birazcik. Geçen ay bu zamanlar adet ağrısı gibi hafif sancı vardı bu ay onu yaşamadım. İnslalaj bu ay olur hayırlısı ile

Canim rahîm filmini mutlaka çektir. Ben temmuzda çektirdim sol tüp kapaliydi. 2 aydır yumurta takibi yapıyorum doktorda hep soldan yumurta oluyor. Demekki kapalı olduğu için olmamış. O yüzden mutlaka çektir

Olmazsa bende cektirecem hem içimiz rahat etmiş olur hemde film sonrası hamile kalan da çok oluyor hakkimizda hayırlısı olsun 🤲🤗
Amin inşallah. Normalde geçen ay çektirecektim ama eşim görevde olduğu için çektiremedim, ailemde şehir dışında yaşıyor, tek olunca çekindim açıkçası. Bakalım bu ay çektiririm içim de rahat olur dediğin gibi😊

Canim rahîm filmini mutlaka çektir. Ben temmuzda çektirdim sol tüp kapaliydi. 2 aydır yumurta takibi yapıyorum doktorda hep soldan yumurta oluyor. Demekki kapalı olduğu için olmamış. O yüzden mutlaka çektir
Bende tüplerimin kapalı olma ihtimalinden dolayı çektirmek istiyorum. Kuzenimin kapalıydı ve tüp bebek tedavisini denedi. Şükür kızı oldu. Bakalım nasıl olacak önümüzdeki süreç😊 hakkımızda hayırlısı olsun 😊

Ben rahim filmini çektirdim Nisan'da ama benim gebelik olusmadi hiç . Rahim filmi de temiz çıkmıştı . Şimdi çatlatma yaptım bekliyorum . Allah nasip etmeyince etmiyor . İlk kez çatlatma yaptım olmazsa bir daha yapmayacam çok ağrılı eziyetliydi catlarken . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏
Nasip daha zamanınız var demekki 😊 benimde ilk tedavi, bakalım önümüzdeki günlerde nasıl olacak😊

Kızlar eve geldim 3 saat sıvı almamıştım hem hcg hem lh testi yaptım hcg de sabah ki gibi hayalet çizgi hala var etkisi geçiyor mu ne kadar yavaş geçiyor anlamadım

Eklentiler

• IMG_20210919_183024.jpg
    IMG_20210919_183024.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20210919_182951.jpg
    IMG_20210919_182951.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 55
Amin inşallah. Normalde geçen ay çektirecektim ama eşim görevde olduğu için çektiremedim, ailemde şehir dışında yaşıyor, tek olunca çekindim açıkçası. Bakalım bu ay çektiririm içim de rahat olur dediğin gibi😊
Asker mi esin canım Allah kolaylık versin bende ailemden uzaktim şükür şimdi biraz yakinlastik hakkında hayırlısı olsun inşallah

X