Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar bende bu ovulasyon testini bu sabah 9 da yaptım. Saat 11 de çatlatma iğnesi yaptim. Doktor sol tarafta yumurta olduğunu söylemişti. Sol kasıkta Hafif derecede bir ağrı var. Bugün reglimin 16. Günü insalalh bu ay olur

Kızlar birşey sormak istiyorum bugün iğnenin 7. Günü doktorumun önerisi ile iğnenin 2. 3. ve 5. Günü birliktelik oldu yani geri kalan günler gün aşırı dedi bugün 7. Gün eşim merkeze uzakta işi gereği birliktelik olmalımı artık gerek yok mu eşimi çağırmalımıyım yardımcı olabilir misiniz

Yumurtan kaç mm olmuş
Canım 14 Eylül salı günü gitmiştim doktora solda 12 mm yumurta var demişti. Sonra 17 Eylül cuma günü gittim doktora solda 19 mm ve 13 mm yumurta var dedi. Pazar günü büyürler dedi ikiside . Bugün çatlatma iğnesi yaptim. Saat 11 de. Çatlatma ignesinden 2 saat önce ovulasyon testi yaptım pik çıktı.demekku olmuş.

Bende bugün iğne oldum. Doktorum ptesi Çarşamba cuma günü olsun birliktelik dedi. Sonrasında isteğiniz gibi olsun dedi. Eğer imkanın varsa bence olsun birliktelik ne olur ne olmaz

Bende iğneden önce yapmıştım pikti ama senin c çizgisinden koyu benimki ikiside aynı koyuluktaydi o gün 21 mm tek yumurta vardı aynı gün iğne oldum iğneye kadar kendi çatlar belki diye doktor degerlendirmemi istemişti sende iğne öncesinde de degerlendirdin mi doktorun aynısını söyledi mi sana da canım
Artık gerisi Rabbime kalmış bekleyelim bakalım

Canım doktorum iğneyi pazar 12 de yap , pazartesi, Çarşamba, cuma değerlendir in dedi. Ağustos ayında gittiğim doktor 12 saat sonra ve 36 saat sonra daha sonra günaşırı değerlendir dedi. Açıkçası ben öncesini de degerlemdirdim. Garanti olsun.

Canim ben Nisan ayından beri ovulasyon testi ile takip ediyordum ilk defa bu kadar koyu oldu ovulasyon testi. Daha önce yumurtlama olduğunda aynı renk olurdu

Garanti olur diye öncesi ve sonrası 3 gün degerlendirdim bende ama olmayınca da olmuyo burda biri tek günle pozitif sonuç almıştı bu ay hepimize nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…