- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
-
- Konu Sahibi YogurtSever
Yok kız Allah iyiliğini versin güldürdün gece gecedupbaston kullandım ben . Bitince 7-10 gün içinde adet oluyorsun bazıları biter bitmez bazıları 5 gün de bazıları da 10 günde adet oluyor doktorlar 10 gün içinde adet olursun diyor ve öyle de oluyor .
İnşallah canım inşallahYarın sabahta esimle hastaneye gidicez aşılamam yapılacak bna da dua edin kızlar insallah tutar
Ben tam göremedim biraz daha net gösteren varsa at canım golge gibi bı çizgi olabilirKızlar iğne günü dahil 12, iğneden sonraki 11. Gün. Fotoğrafta hiç gözükmüyor sanırım da ben çıplak gözle 3. Dakikada falan bir çizgi gördüm.
İğnenin etkisi tam geçmemiş galiba. İlk hcg testim bu Yarın da yapıp karşılaştırıcam bakalım
Yok canım ya bunu çekmişim tek. Gölge gibi bi çizgi gördüm sabah ben hala iğne etkisi çok az da olsa var galiba. Yarın sabah da yapayım bakalım onda ne çıkacakBen tam göremedim biraz daha net gösteren varsa at canım golge gibi bı çizgi olabilir
Canım bir çizgi görünüyor seninkinde ama test de normal değil öyle kırmızı dağılmaması lazım bitane daha yapsana varsa evdeBu da 20. dakikada çektim bu nasıl test ya geçmiyor kırmızılık
Bir tane kaldı test birkaç saate tekrar yaparım.Yok canım ya bunu çekmişim tek. Gölge gibi bi çizgi gördüm sabah ben hala iğne etkisi çok az da olsa var galiba. Yarın sabah da yapayım bakalım onda ne çıkacak
Canım bir çizgi görünüyor seninkinde ama test de normal değil öyle kırmızı dağılmaması lazım bitane daha yapsana varsa evde
Canım test yapınca bizi de haberdar etBende acayip yorgunum ama benimki yol yorgunlugudur kesin sabah bı test daha yapailm bakalım
Canim valla ben pek birşey göremedim acikcasiKızlar iğne günü dahil 12, iğneden sonraki 11. Gün. Fotoğrafta hiç gözükmüyor sanırım da ben çıplak gözle 3. Dakikada falan bir çizgi gördüm.
İğnenin etkisi tam geçmemiş galiba. İlk hcg testim bu Yarın da yapıp karşılaştırıcam bakalım
Bu sabah yaptım attım buraya da ama bozuk gibi geldi test bugün tekrar yapacam canmCanım test yapınca bizi de haberdar et
Yeni bir test al başka marka bozuk olabilir testinGünaydın kizlar benim test negatif ama c çizgisinden sonraki kırmızılık geçmiyor testte bozuk mu acaba hiç azalmadı bile beyaz yeri kırmızı kaldı
çok hafif bi gölge var gibi, akşama doğru tekrar bi test yap. Insallah koyulaşır.Kızlar iğne günü dahil 12, iğneden sonraki 11. Gün. Fotoğrafta hiç gözükmüyor sanırım da ben çıplak gözle 3. Dakikada falan bir çizgi gördüm.
bazen oluyor öyle, tekrar bi test yap. umarım ikinci çizgi kendini göstermeyecektim başlarGünaydın kizlar benim test negatif ama c çizgisinden sonraki kırmızılık geçmiyor testte bozuk mu acaba hiç azalmadı bile beyaz yeri kırmızı kaldı
Evet çizgi var kaçıncı günün bugüngünaydın hanımlar, sizlerde durum nedir kan tahlile yapan oldumu? sonuç alan? bendeki durumlar karışık. çizgi sanki koyulaşıyor ama emin olamıyorum. Sonuncusunu biraz once yaptım. sizce koyulaşıyormu?
Evet canım senin koyu çizgi var . Kacinci günün ?günaydın hanımlar, sizlerde durum nedir kan tahlile yapan oldumu? sonuç alan? bendeki durumlar karışık. çizgi sanki koyulaşıyor ama emin olamıyorum. Sonuncusunu biraz once yaptım. sizce koyulaşıyormu?
bugun iğneden sonra 10. günümEvet çizgi var kaçıncı günün bugün
tatlım kullandigin bu test markasına güvenmiyorum, farklı bir marka denemeni tavsiye ederim.ben bu sabah bu markayı kullandım ve çok silik çıktı, gölge gibi. ama diğer testte koyu çıkıyor. iki testimi de eklemdimBenim bugün 10. Günüm iğne gününü de sayiyormusuz doktor öyle dedi . Test yaptım tertemiz bir negatif var . Olmayacağını biliyordum . Hayirlisi. İnşallah sizin tutar
Eki Görüntüle 2919184