Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tamam canım anladım bakalım neler olacak göreceğiz

Kızlar iğne günü dahil 12, iğneden sonraki 11. Gün. Fotoğrafta hiç gözükmüyor sanırım da ben çıplak gözle 3. Dakikada falan bir çizgi gördüm.

İğnenin etkisi tam geçmemiş galiba. İlk hcg testim bu Yarın da yapıp karşılaştırıcam bakalım

Eklentiler

• B7AD58E8-6FB7-4A44-BFFB-AA4416F2E5EF.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 77
Günaydın kizlar benim test negatif ama c çizgisinden sonraki kırmızılık geçmiyor testte bozuk mu acaba hiç azalmadı bile beyaz yeri kırmızı kaldı

Eklentiler

• IMG_20210920_064644.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 68
Ben tam göremedim biraz daha net gösteren varsa at canım golge gibi bı çizgi olabilir

Bu da 20. dakikada çektim bu nasıl test ya geçmiyor kırmızılık

Eklentiler

• IMG_20210920_065824.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20210920_065747.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 68
Ben tam göremedim biraz daha net gösteren varsa at canım golge gibi bı çizgi olabilir
Yok canım ya bunu çekmişim tek. Gölge gibi bi çizgi gördüm sabah ben hala iğne etkisi çok az da olsa var galiba. Yarın sabah da yapayım bakalım onda ne çıkacak
Bu da 20. dakikada çektim bu nasıl test ya geçmiyor kırmızılık
Canım bir çizgi görünüyor seninkinde ama test de normal değil öyle kırmızı dağılmaması lazım bitane daha yapsana varsa evde

Bir tane kaldı test birkaç saate tekrar yaparım.
Yarın cizgin koyulaşır inşallah

Canim valla ben pek birşey göremedim acikcasi

günaydın hanımlar, sizlerde durum nedir kan tahlile yapan oldumu? sonuç alan? bendeki durumlar karışık. çizgi sanki koyulaşıyor ama emin olamıyorum. Sonuncusunu biraz once yaptım. sizce koyulaşıyormu?

Eklentiler

• thumbnail_IMG_5964.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 63
çok hafif bi gölge var gibi, akşama doğru tekrar bi test yap. Insallah koyulaşır.

Günaydın kizlar benim test negatif ama c çizgisinden sonraki kırmızılık geçmiyor testte bozuk mu acaba hiç azalmadı bile beyaz yeri kırmızı kaldı
bazen oluyor öyle, tekrar bi test yap. umarım ikinci çizgi kendini göstermeyecektim başlar

günaydın hanımlar, sizlerde durum nedir kan tahlile yapan oldumu? sonuç alan? bendeki durumlar karışık. çizgi sanki koyulaşıyor ama emin olamıyorum. Sonuncusunu biraz once yaptım. sizce koyulaşıyormu?
Evet canım senin koyu çizgi var . Kacinci günün ?

Benim bugün 10. Günüm iğne gününü de sayiyormusuz doktor öyle dedi . Test yaptım tertemiz bir negatif var . Olmayacağını biliyordum . Hayirlisi. İnşallah sizin tutar

Benim bugün 10. Günüm iğne gününü de sayiyormusuz doktor öyle dedi . Test yaptım tertemiz bir negatif var . Olmayacağını biliyordum . Hayirlisi. İnşallah sizin tutar
Eki Görüntüle 2919184
tatlım kullandigin bu test markasına güvenmiyorum, farklı bir marka denemeni tavsiye ederim.ben bu sabah bu markayı kullandım ve çok silik çıktı, gölge gibi. ama diğer testte koyu çıkıyor. iki testimi de eklemdim

Eklentiler

• thumbnail_IMG_5974.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…