Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok kız Allah iyiliğini versin güldürdün gece gece 😅 dupbaston kullandım ben . Bitince 7-10 gün içinde adet oluyorsun bazıları biter bitmez bazıları 5 gün de bazıları da 10 günde adet oluyor doktorlar 10 gün içinde adet olursun diyor ve öyle de oluyor .
😅😅 Tamam canım anladım bakalım neler olacak göreceğiz 🙈

Kızlar iğne günü dahil 12, iğneden sonraki 11. Gün. Fotoğrafta hiç gözükmüyor sanırım da ben çıplak gözle 3. Dakikada falan bir çizgi gördüm.

İğnenin etkisi tam geçmemiş galiba. İlk hcg testim bu Yarın da yapıp karşılaştırıcam bakalım

Eklentiler

• B7AD58E8-6FB7-4A44-BFFB-AA4416F2E5EF.jpeg
    B7AD58E8-6FB7-4A44-BFFB-AA4416F2E5EF.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 77
Günaydın kizlar benim test negatif ama c çizgisinden sonraki kırmızılık geçmiyor testte bozuk mu acaba hiç azalmadı bile beyaz yeri kırmızı kaldı

Eklentiler

• IMG_20210920_064644.jpg
    IMG_20210920_064644.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar iğne günü dahil 12, iğneden sonraki 11. Gün. Fotoğrafta hiç gözükmüyor sanırım da ben çıplak gözle 3. Dakikada falan bir çizgi gördüm.

İğnenin etkisi tam geçmemiş galiba. İlk hcg testim bu Yarın da yapıp karşılaştırıcam bakalım
Ben tam göremedim biraz daha net gösteren varsa at canım golge gibi bı çizgi olabilir

Bu da 20. dakikada çektim bu nasıl test ya geçmiyor kırmızılık 🤦🏻‍♀️😂😂

Eklentiler

• IMG_20210920_065824.jpg
    IMG_20210920_065824.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20210920_065747.jpg
    IMG_20210920_065747.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 68
Ben tam göremedim biraz daha net gösteren varsa at canım golge gibi bı çizgi olabilir
Yok canım ya bunu çekmişim tek. Gölge gibi bi çizgi gördüm sabah ben hala iğne etkisi çok az da olsa var galiba. Yarın sabah da yapayım bakalım onda ne çıkacak
Bu da 20. dakikada çektim bu nasıl test ya geçmiyor kırmızılık 🤦🏻‍♀️😂😂
Canım bir çizgi görünüyor seninkinde ama test de normal değil öyle kırmızı dağılmaması lazım bitane daha yapsana varsa evde

Yok canım ya bunu çekmişim tek. Gölge gibi bi çizgi gördüm sabah ben hala iğne etkisi çok az da olsa var galiba. Yarın sabah da yapayım bakalım onda ne çıkacak

Canım bir çizgi görünüyor seninkinde ama test de normal değil öyle kırmızı dağılmaması lazım bitane daha yapsana varsa evde
Bir tane kaldı test birkaç saate tekrar yaparım.
Yarın cizgin koyulaşır inşallah

Canim valla ben pek birşey göremedim acikcasi 🙄

günaydın hanımlar, sizlerde durum nedir kan tahlile yapan oldumu? sonuç alan? bendeki durumlar karışık. çizgi sanki koyulaşıyor ama emin olamıyorum. Sonuncusunu biraz once yaptım. sizce koyulaşıyormu?

Eklentiler

• thumbnail_IMG_5964.jpg
    thumbnail_IMG_5964.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 63

çok hafif bi gölge var gibi, akşama doğru tekrar bi test yap. Insallah koyulaşır.

Benim bugün 10. Günüm iğne gününü de sayiyormusuz doktor öyle dedi . Test yaptım tertemiz bir negatif var . Olmayacağını biliyordum . Hayirlisi. İnşallah sizin tutar 🙏
IMG_20210920_101941.jpg

Benim bugün 10. Günüm iğne gününü de sayiyormusuz doktor öyle dedi . Test yaptım tertemiz bir negatif var . Olmayacağını biliyordum . Hayirlisi. İnşallah sizin tutar 🙏
Eki Görüntüle 2919184
tatlım kullandigin bu test markasına güvenmiyorum, farklı bir marka denemeni tavsiye ederim.ben bu sabah bu markayı kullandım ve çok silik çıktı, gölge gibi. ama diğer testte koyu çıkıyor. iki testimi de eklemdim

Eklentiler

• thumbnail_IMG_5974.jpg
    thumbnail_IMG_5974.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 56
X