Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyi değerlendirdiysen sknti yok belki başka yumurtalarını da büyütüp catlatmistir diye diyorum geç döllenme dediğimiz olay oluyor işte o zaman. Sonuçta gebelik sansi adetten bir hafta öncesine kadar var

İyi değerlendirdiysen sknti yok belki başka yumurtalarını da büyütüp catlatmistir diye diyorum geç döllenme dediğimiz olay oluyor işte o zaman. Sonuçta gebelik sansi adetten bir hafta öncesine kadar var
Canım haklısın o detayı vermedim ben ilaç kullanmadım kendiliğinden gelişen 18 mm bir yumurtam vardı. Doktor riske atmamak için verdi çatlatma iğnesini o yüzden arkadan gelen başka yumurta yok iyi değerlendirdik sanırım ya iğne öncesi, iğne günü, iğneden yaklaşık 36 saat sonra ve onun ertesi günü 12.00 gibi ilişki oldu.

galiba ilaçsız yumurta olup çatlatma iğnesi verilen tek ben varım aslında çatlıyordu yumurtam ama doktor yapalım diyince karşı çıkmadım ben de inşallah kötü etki etmemiştir

Canım ınsallah vardır bebeğin seninledir ilk tedavin mi kaç yıldır istiyorsunuz burdaki arkadaş Bu gun kan verdi catlatma iğnesinin 13. Günüydü 20 lerde hcgsi bence normal daha çok erken gün geçtikçe artar ınsallah seninde öyle olur

Anladım canım hayırlısı olsun o zaman hakkında maşallah iyi degerlendirmissin inşallah gebelik olusur canım

Ben 2 yıldır istiyorum pcos hastasıyım bu ay başladık tedaviye doktorum famera çatlatma iğnesi yaptı bakalım

Merhaba bende klomen ve ovitrelle kullandim ve 4gunum igneden ertesi gun aksam inanilmaz kasik agrisi yasadim ve ogrendigime göre catlama esnasinda agri olurmuş ve bizde o gece ve sabahi degerlendirdik sabaha agrim gecmisti fakat 2 gun sonra kasik agrim basladi ne anlama geliyor bilemedim inşallah bizimde kucagimiz dolar bu arada pco varmis

Kızlar hcg si pozitif çıkanların lh koyumu oluyor bilginiz varmı

Hayırlı olsun tedavin ınsallah hayırlı evlâtlarin olur canım iğnenin çok etkisi var adet olacakmışsın gibi de sürekli.hissedebilirsin

Herkes böyle demiş ama bende hiç belirti kalmadı ve daha 3. Gün bende mi sknti var acaba
Bence kıyaslama yapma, belkide senin vücudunda aşırı bir tepki vermeyecektir döllenme ve yerleşme sırasında. Yani belirti olmaması kötü bir şey değil, hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenenler var

Canım yüzde yüz değil ama genelde t çizgisi c den koyu oluyor hamilelikte lh testinde
Anladım kuzum bir arkadaşımla aynı zamanlarda tedaviye başladık onun 15. Günü adet olmadı lh yapmış çok silikte değil ama kopkoyu da değil canım

Merhaba bende araniza gelebilirrmiyim bende sat 31 ağustos bat 28 eylul 1.5 yıldır bende beklemedeyim bakalim kısmet 12 yaşında bir oğlum var bu ay bct yaptım soğan suyu yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…