- 11 Eylül 2021
- 1.489
- 1.009
-
- Konu Sahibi YogurtSever
İyi değerlendirdiysen sknti yokAma canım iğneyi 5 gün geçti çatlama değildir bu 36 saat sonra max çatlıyor diye biliyorum ben. İğnenin öyle yan etkileri oluyormuş öyle dedi kızlar da. Zaten iğne gününden beri böyle pelvik ağrılarım var. Dün değerlendirmiştik bu arada :)
Herkes böyle demiş ama bende hiç belirti kalmadı ve daha 3. Gün bende mi sknti var acabaCanım gayet normal. Benim iğne vurulduğum ertesi günü başlayıp 12.güne kadar sürdü o ağrılarım
Canım haklısın o detayı vermedim ben ilaç kullanmadım kendiliğinden gelişen 18 mm bir yumurtam vardı. Doktor riske atmamak için verdi çatlatma iğnesini o yüzden arkadan gelen başka yumurta yokİyi değerlendirdiysen sknti yokbelki başka yumurtalarını da büyütüp catlatmistir diye diyorum geç döllenme dediğimiz olay oluyor işte o zaman. Sonuçta gebelik sansi adetten bir hafta öncesine kadar var
Canım ınsallah vardır bebeğin seninledir ilk tedavin mi kaç yıldır istiyorsunuz burdaki arkadaş Bu gun kan verdi catlatma iğnesinin 13. Günüydü 20 lerde hcgsi bence normal daha çok erken gün geçtikçe artar ınsallah seninde öyle olurKızlar bende Eylül 2 sinde Çatlatma iğnesi oldum 10. Gün 11. Gün pozitif gördüm gittim dün kan verdim 18.60 çıktı doktorum kritik çıktı dedi bugün 12. Günüm tekrardan idrar testi yaptım o da pozitif çıktı böyle olanlar var mı zaman geçmiyor konuşup dertleşelim.
Anladım canımCanım haklısın o detayı vermedim ben ilaç kullanmadım kendiliğinden gelişen 18 mm bir yumurtam vardı. Doktor riske atmamak için verdi çatlatma iğnesini o yüzden arkadan gelen başka yumurta yokiyi değerlendirdik sanırım ya iğne öncesi, iğne günü, iğneden yaklaşık 36 saat sonra ve onun ertesi günü 12.00 gibi ilişki oldu.
galiba ilaçsız yumurta olup çatlatma iğnesi verilen tek ben varımaslında çatlıyordu yumurtam ama doktor yapalım diyince karşı çıkmadım ben de inşallah kötü etki etmemiştir
Canım benim sonradan başladı belirtiler iğneden sonra 5 6 gün yoktu bisey bende deHerkes böyle demiş ama bende hiç belirti kalmadı ve daha 3. Gün bende mi sknti var acaba
Anladım canım hayirlisi o zaman hakkımızda bekleyip gorecezCanım benim sonradan başladı belirtiler iğneden sonra 5 6 gün yoktu bisey bende de
Benim şuan sadece tek taraflı yanım agiriyor sırtıma taraf . O da üşütmüşüm herhalde açıkta kaldiysam olmuşturCanım benim sonradan başladı belirtiler iğneden sonra 5 6 gün yoktu bisey bende de
Ben 2 yıldır istiyorum pcos hastasıyım bu ay başladık tedaviye doktorum famera çatlatma iğnesi yaptı bakalımCanım ınsallah vardır bebeğin seninledir ilk tedavin mi kaç yıldır istiyorsunuz burdaki arkadaş Bu gun kan verdi catlatma iğnesinin 13. Günüydü 20 lerde hcgsi bence normal daha çok erken gün geçtikçe artar ınsallah seninde öyle olur
Olabilir canım sonradan benimde kaşık agrım sağ tarafta olmuştu sürekli ağrıdı şimdi adet olacakmışım gibi ara ara oluyorBenim şuan sadece tek taraflı yanım agiriyor sırtıma taraf . O da üşütmüşüm herhalde açıkta kaldiysam olmuştur
Inşallah tutmuştur canım bence hamilesin inşallahBen 2 yıldır istiyorum pcos hastasıyım bu ay başladık tedaviye doktorum famera çatlatma iğnesi yaptı bakalım
Yaaaa inşallahhhh sizin durumunuz neInşallah tutmuştur canım bence hamilesin inşallah
Benimde iğneden sonraki 13. Gün bugün canım ben adetimin geçmesini bekliyorum günüm geçerse teste gideceğim inşallahYaaaa inşallahhhh sizin durumunuz ne
Hayırlı olsun tedavin ınsallah hayırlı evlâtlarin olur canım iğnenin çok etkisi var adet olacakmışsın gibi de sürekli.hissedebilirsinMerhaba bende klomen ve ovitrelle kullandim ve 4gunum igneden ertesi gun aksam inanilmaz kasik agrisi yasadim ve ogrendigime göre catlama esnasinda agri olurmuş ve bizde o gece ve sabahi degerlendirdik sabaha agrim gecmisti fakat 2 gun sonra kasik agrim basladi ne anlama geliyor bilemedim inşallah bizimde kucagimiz dolar bu arada pco varmis
Bence kıyaslama yapma, belkide senin vücudunda aşırı bir tepki vermeyecektir döllenme ve yerleşme sırasında. Yani belirti olmaması kötü bir şey değil, hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenenler varHerkes böyle demiş ama bende hiç belirti kalmadı ve daha 3. Gün bende mi sknti var acaba
Canım yüzde yüz değil ama genelde t çizgisi c den koyu oluyor hamilelikte lh testindeKızlar hcg si pozitif çıkanların lh koyumu oluyor bilginiz varmı
Anladım kuzum bir arkadaşımla aynı zamanlarda tedaviye başladık onun 15. Günü adet olmadı lh yapmış çok silikte değil ama kopkoyu da değil canımCanım yüzde yüz değil ama genelde t çizgisi c den koyu oluyor hamilelikte lh testinde