- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
-
- Konu Sahibi YogurtSever
İnşallah canımadetinin gecikmesini bekle canım inşallah çabalarımızın sonucunu pozitif bir şekilde alşırız
Yaaa canım ne üzmesi çok mutlu ettin bizi cookkk sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana buna şahit t olmak çok güzelKızlaaaarrr hamilelik var mı şimdiAllahım çok bekledim kızlar sizi üzmüyorum demi allahım hepimize versin inşallah
Amin canım amin güzel kalbinizden öperim canım kızlar ☺Yaaa canım ne üzmesi çok mutlu ettin bizi cookkk sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana buna şahit t olmak çok güzel
Ben iki doz aşıyı da çoktan oldum . Öncesinde hamile olmadığımdan emin oldum amaDemek ki canım bende haberlerde gördüm 9 tane hamile kadın aşı olmadığı için hem bebekleri hem kendileri vefat etmiş Allah korusun önlem almak lazım bence ya insan korkuyor canım
Bence hamilesinBen de durum bu kan verdim şiödi ama hala iğne etkisi mi acaba diyorum
Himm hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindirTest daha yapmadım canım adeti bekliyorum geçerse öyle yapacağım
Kizlar öyle dua etmeyin eksik ediyorsunuz duanızı tam ve eksiz yapın ki yanlış sonuçlar doğmasın . İnşallah adet olmayız ama gebelikten dolayı bebek olur da adet olmayızİnşallah kuzusende adet olmazsın inş
Haha tamam canım doğru diyorsunKizlar öyle dua etmeyin eksik ediyorsunuz duanızı tam ve eksiz yapın ki yanlış sonuçlar doğmasın . İnşallah adet olmayız ama gebelikten dolayı bebek olur da adet olmayızyoksa adet olmazsa gebelik olmazsa kist olur adet olmayalım ama ne için olmayalım net belirtin melekler ve bizler de amin diyelim
Amin inşallah canım sağlıkla hep güzel haberini al bebeğinin ınsallahAmin canım amin güzel kalbinizden öperim canım kızlar ☺allahım herkese nasip etsin
Inşallah canım inşallah ❤Himm hadi hayırlısı canım inşallah hamilesindir
Canım benim sağlıkcakla kucağına al inşallahKızlaaaarrr hamilelik var mı şimdiAllahım çok bekledim kızlar sizi üzmüyorum demi allahım hepimize versin inşallah
Ağrım sızım kalmadı kasık batması oluyo bi bazen ani hareket yaptgmda bu güne kadar adet sancısı cektm ama olmadm iğneden snra 15.günüm ama hala gelen giden yokKızlar bende de belirtiler baya azaldı yok denecek kadar bugün 13. Gun sizde durumlar nasıl
Hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıklıca ilerler adetine kac gun vardı yada yumurtlamadan kaç gun gectiKızlaaaarrr hamilelik var mı şimdiAllahım çok bekledim kızlar sizi üzmüyorum demi allahım hepimize versin inşallah
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kavuşmatyı nasip etsin inşallahKızlaaaarrr hamilelik var mı şimdiAllahım çok bekledim kızlar sizi üzmüyorum demi allahım hepimize versin inşallah
Canım çok tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahKızlaaaarrr hamilelik var mı şimdiAllahım çok bekledim kızlar sizi üzmüyorum demi allahım hepimize versin inşallah
Inşallah olmazsın canım güzel haberler yazarsın Send eAğrım sızım kalmadı kasık batması oluyo bi bazen ani hareket yaptgmda bu güne kadar adet sancısı cektm ama olmadm iğneden snra 15.günüm ama hala gelen giden yok
Öyle oluyor canım normal şuan yaşadıkların iğnenin etkileri hepsiKızlar ya benim iğneden sonraki 5. Gün bugün. Bu kadar erken bir gün olmasa dicem ki birazdan adet oluyorum. Tamamen sökülme öncesi rahim kasılmalarım pelvik ağrım neyse o var resmen. Böyle ağrı olması iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum.