Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım gayet normal. Benim iğne vurulduğum ertesi günü başlayıp 12.güne kadar sürdü o ağrılarım

Benim yarın 14. Gün canım. D DPM ile aynı gün catlatma iğnesi olduk ama ben test yapmıyorum adet olmazsam geçerse yapacağım
Ay inşallah güzel haber gelir canım benim senin bişey kalmamış bat gelmiş
Canım gayet normal. Benim iğne vurulduğum ertesi günü başlayıp 12.güne kadar sürdü o ağrılarım
Daha yolum uzun

Kızlar öncelikle 1 eylül akşamı 22.30 da iğne vuruldum ben.ertesi gün çok sancım oldu.Bu güne kadar göğüslerimde ara ara batmalar vardı özellikle sırtım çok ağrıdı.Kasıklarım çok ağrıdı.Eyvah kesin adet oldum diye çok üzülmüşlüğüm vardır.Ama çok şükür olmadım.Adet sancım tıpkısının aynısı gibiydi.bat ne demek bilmiyorum ama aşılamanın 12.günü iğnenin 14.günü bugün

Ağrıların hala devam ediyor mu canım

Kızlar bende Eylül 2 sinde Çatlatma iğnesi oldum 10. Gün 11. Gün pozitif gördüm gittim dün kan verdim 18.60 çıktı doktorum kritik çıktı dedi bugün 12. Günüm tekrardan idrar testi yaptım o da pozitif çıktı böyle olanlar var mı zaman geçmiyor konuşup dertleşelim.

Canım sanırım iğnenin etkisi mi değil mi anlamak için yarın yine kan vermen daha iyi olacak. Gebelikse artış olacaktır. İnşallah öyledir

Niye kritik dedi ki 10 ve uzeriyse Kesin pozitif yani var demek . Bildiğim kadarıyla 5 için kritik diyorlar 18 kritik sınır gibi gelmedi bana . Bu arada hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin

Canım sanırım iğnenin etkisi mi değil mi anlamak için yarın yine kan vermen daha iyi olacak. Gebelikse artış olacaktır. İnşallah öyledir
Yarın vereyim kan inşallah artış olmuştur artış olduysa kesin gebeyim düşüş olduysa da iğnenin etkisi hakkimızda hayırlısı ama göğüslerim ve belim patlayacak gibi ağrıyor pcos hastasıyım adetimin ne zaman olacağı da belli değil rabbim isteyen herkese nasip etsin iniallah teşekkür ederim

Niye kritik dedi ki 10 ve uzeriyse Kesin pozitif yani var demek . Bildiğim kadarıyla 5 için kritik diyorlar 18 kritik sınır gibi gelmedi bana . Bu arada hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
Ayyy çok teşekkür ederim doktor iğnenin etkisi olabilir diye düşündü galiba sizin durumunuz nedir sizde çatlatma iğnesi oldunuz mu beraber dertleşelim zaman geçsin

O zaman catliyordur . Benim öyleydi sonra geçti ağrı catladiginda ağrı yapıyor diye biliyorum . Sen yine de değerlendir bence

Bat tarihi değil iğne günü önemli zaten canım yanlış olmasın iğnenin ertesi gününü 1 sayarak 14. Günü adet tarihi oluyor.
Bazı kişilerde 10. Gün iğne etkisi geçmiş oluyor bazılarında 14. Güne kadar devam ediyormuş. Hadi bakalım yarın mutlaka kan sonucunu yaz buraya. Bir de aynı hastanede aynı saatlerde ver kanı, gebelikse de düzenli artış oldu mu ona bakmış olursun

O zaman catliyordur . Benim öyleydi sonra geçti ağrı catladiginda ağrı yapıyor diye biliyorum . Sen yine de değerlendir bence
Ama canım iğneyi 5 gün geçti çatlama değildir bu 36 saat sonra max çatlıyor diye biliyorum ben. İğnenin öyle yan etkileri oluyormuş öyle dedi kızlar da. Zaten iğne gününden beri böyle pelvik ağrılarım var. Dün değerlendirmiştik bu arada :)

Ayyy çok teşekkür ederim doktor iğnenin etkisi olabilir diye düşündü galiba sizin durumunuz nedir sizde çatlatma iğnesi oldunuz mu beraber dertleşelim zaman geçsin
Sen yine de yarın yine test yap artış varsa derin bir oh çek ve tadını çıkar inşallah gebelik vardır canım bende iğne oldum cumartesi günü . Bende pcos var bazen geç adet olunca adet öncesi beta HCG değeri yükselebilir cok yüksek olmamak şartıyla mesela benim bir keresinde 4.30 çıkmıştı buna kritik demişti olabilirsin de olmayabilirsin de yarın gel tekrar test yap yada kadın doğuma git dedi hastaneden çıktım adet olmuştum. 5 ve üzeri olunca pozitif sayılıyor ama kesinlik 10 ile oluşuyor en azından tecrübelerimden ve doktorların söylediğinden böyle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…