- 8 Aralık 2020
- 734
- 991
- Konu Sahibi YogurtSever
Anladım kuzu bakalım hamilelikten mi öyle çıkmışAnladım kuzum bir arkadaşımla aynı zamanlarda tedaviye başladık onun 15. Günü adet olmadı lh yapmış çok silikte değil ama kopkoyu da değil canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım kuzu bakalım hamilelikten mi öyle çıkmışAnladım kuzum bir arkadaşımla aynı zamanlarda tedaviye başladık onun 15. Günü adet olmadı lh yapmış çok silikte değil ama kopkoyu da değil canım
Benim sırt kismim kasıkta birşey yok sol arka kaburga hizasıOlabilir canım sonradan benimde kaşık agrım sağ tarafta olmuştu sürekli ağrıdı şimdi adet olacakmışım gibi ara ara oluyor
İnşallah öyledir canım teşekkür ederim moral olduBence kıyaslama yapma, belkide senin vücudunda aşırı bir tepki vermeyecektir döllenme ve yerleşme sırasında. Yani belirti olmaması kötü bir şey değil, hiç belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenenler var
Anladım kuzu bakalım hamilelikten mi öyle çıkmış
Üşütmüş de olabilirsin canım dikkat et kendine iyi bak canımBenim sırt kismim kasıkta birşey yok sol arka kaburga hizası
Teşekkür ederim canım büyük ihtimalle usuttumÜşütmüş de olabilirsin canım dikkat et kendine iyi bak canım
Cok teşekkür ederim canım allah isteyen tum herkese versin birbirimize dua edelim müminin mümine duası kabul olurmuşHayırlı olsun tedavin ınsallah hayırlı evlâtlarin olur canım iğnenin çok etkisi var adet olacakmışsın gibi de sürekli.hissedebilirsin
Hoşgeldin sefa getirdin canım Allah ikinci evladını da en kısa zamanda nasip etsin çocuğun oluyor ınsallah hiç sıkıntı yapma yine olur insallahMerhaba bende araniza gelebilirrmiyim bende sat 31 ağustos bat 28 eylul 1.5 yıldır bende beklemedeyim bakalim kısmet 12 yaşında bir oğlum var bu ay bct yaptım soğan suyu yaptim
Ben ediyorum sizlere canım inşallah Rabbim kabul eder sizde bana edinCok teşekkür ederim canım allah isteyen tum herkese versin birbirimize dua edelim müminin mümine duası kabul olurmuş
Canım ben de aynı durumdayım ben de 1 eylülde iğne yaptım Bugün kan verdim 20 çıktı acaba diyorum hala iğne etkisi miKızlar bende Eylül 2 sinde Çatlatma iğnesi oldum 10. Gün 11. Gün pozitif gördüm gittim dün kan verdim 18.60 çıktı doktorum kritik çıktı dedi bugün 12. Günüm tekrardan idrar testi yaptım o da pozitif çıktı böyle olanlar var mı zaman geçmiyor konuşup dertleşelim.
Inanin sabah ezanların da kalkip ediyorum rabbim herkese versin icindede bizlereBen ediyorum sizlere canım inşallah Rabbim kabul eder sizde bana edin
13 gune kadar dewam ediyormus canim sonucta hcg hormonu tasiyoruz pozitif olmasi normalBen dayanamayıp bugün test yaptım merak ettim 9. Günüm bugün silik çıktı tabi o beni umutlandırdı ama iğnenin etkisi olabileceğini biliyorum kaçıncı günde iğnenin etkisi geçmiş oluyor acaba
Bende 13.günde geçti iğnenin etkisi. Hep pozitif çıktı. Etkisi geçtiğinden beri 2 gündür negatifBen dayanamayıp bugün test yaptım merak ettim 9. Günüm bugün silik çıktı tabi o beni umutlandırdı ama iğnenin etkisi olabileceğini biliyorum kaçıncı günde iğnenin etkisi geçmiş oluyor acaba
Peki sonuc ne oldu sizinCanım gayet normal. Benim iğne vurulduğum ertesi günü başlayıp 12.güne kadar sürdü o ağrılarım
Bugün 14.gün sabah ve akşam test yaptım negatif. Tahmini yarın ya da perşembe adet olurum diye düşünüyorumPeki sonuc ne oldu sizin
Hic belli olmaz gec dollenmede olabilir cogunun 15ten sonra cikiyor rabbim ol derse olur inşallah olurBugün 14.gün sabah ve akşam test yaptım negatif. Tahmini yarın ya da perşembe adet olurum diye düşünüyorum
Ayyyyyyyy aynıııı durumdayızz bende aynı şekilde acaba iğne etkisi mi diyorum senin 14. Gün maşallahhhhh ben hissettim hamileyiz inşallahhhh aramızda bir gün var lütfen yaz banaCanım ben de aynı durumdayım ben de 1 eylülde iğne yaptım Bugün kan verdim 20 çıktı acaba diyorum hala iğne etkisi mi
İğnenin etkisindendir diye düşündüm ama ne zaman etkisi geçer bilmiyordum, ilk kez çatlatma iğnesi yaptım13 gune kadar dewam ediyormus canim sonucta hcg hormonu tasiyoruz pozitif olmasi normal
Hayırlısı Allahtan inşallah bekleyişlerimiz hayırlı güzel haberlerle sonuçlanırBende 13.günde geçti iğnenin etkisi. Hep pozitif çıktı. Etkisi geçtiğinden beri 2 gündür negatif