Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım kuzum bir arkadaşımla aynı zamanlarda tedaviye başladık onun 15. Günü adet olmadı lh yapmış çok silikte değil ama kopkoyu da değil canım
Anladım kuzu bakalım hamilelikten mi öyle çıkmış

Hayırlı olsun tedavin ınsallah hayırlı evlâtlarin olur canım iğnenin çok etkisi var adet olacakmışsın gibi de sürekli.hissedebilirsin
Cok teşekkür ederim canım allah isteyen tum herkese versin birbirimize dua edelim müminin mümine duası kabul olurmuş

Merhaba bende araniza gelebilirrmiyim bende sat 31 ağustos bat 28 eylul 1.5 yıldır bende beklemedeyim bakalim kısmet 12 yaşında bir oğlum var bu ay bct yaptım soğan suyu yaptim
Hoşgeldin sefa getirdin canım Allah ikinci evladını da en kısa zamanda nasip etsin çocuğun oluyor ınsallah hiç sıkıntı yapma yine olur insallah 🙏

Kızlar bende Eylül 2 sinde Çatlatma iğnesi oldum 10. Gün 11. Gün pozitif gördüm gittim dün kan verdim 18.60 çıktı doktorum kritik çıktı dedi bugün 12. Günüm tekrardan idrar testi yaptım o da pozitif çıktı böyle olanlar var mı zaman geçmiyor konuşup dertleşelim.
Canım ben de aynı durumdayım ben de 1 eylülde iğne yaptım Bugün kan verdim 20 çıktı acaba diyorum hala iğne etkisi mi

Ben dayanamayıp bugün test yaptım merak ettim 9. Günüm bugün silik çıktı tabi o beni umutlandırdı😅 ama iğnenin etkisi olabileceğini biliyorum 🤭 kaçıncı günde iğnenin etkisi geçmiş oluyor acaba

Ben dayanamayıp bugün test yaptım merak ettim 9. Günüm bugün silik çıktı tabi o beni umutlandırdı😅 ama iğnenin etkisi olabileceğini biliyorum 🤭 kaçıncı günde iğnenin etkisi geçmiş oluyor acaba
13 gune kadar dewam ediyormus canim sonucta hcg hormonu tasiyoruz pozitif olmasi normal

Bende 13.günde geçti iğnenin etkisi. Hep pozitif çıktı. Etkisi geçtiğinden beri 2 gündür negatif

Bugün 14.gün sabah ve akşam test yaptım negatif. Tahmini yarın ya da perşembe adet olurum diye düşünüyorum
Hic belli olmaz gec dollenmede olabilir cogunun 15ten sonra cikiyor rabbim ol derse olur inşallah olur

Canım ben de aynı durumdayım ben de 1 eylülde iğne yaptım Bugün kan verdim 20 çıktı acaba diyorum hala iğne etkisi mi
Ayyyyyyyy aynıııı durumdayızz bende aynı şekilde acaba iğne etkisi mi diyorum senin 14. Gün maşallahhhhh ben hissettim hamileyiz inşallahhhh aramızda bir gün var lütfen yaz bana

X