- 11 Eylül 2021
- 1.490
- 1.009
-
- Konu Sahibi YogurtSever
14 15 gün sonra geçmiş oluyorBen dayanamayıp bugün test yaptım merak ettim 9. Günüm bugün silik çıktı tabi o beni umutlandırdıama iğnenin etkisi olabileceğini biliyorum kaçıncı günde iğnenin etkisi geçmiş oluyor acaba
Umarim guzel haberleri alirizİğnenin etkisindendir diye düşündüm ama ne zaman etkisi geçer bilmiyordum, ilk kez çatlatma iğnesi yaptım
İnşallah canım bakalım Allah büyük mucizelere inanıyorumHic belli olmaz gec dollenmede olabilir cogunun 15ten sonra cikiyor rabbim ol derse olur inşallah olur
İnşallah canımHayırlısı Allahtan inşallah bekleyişlerimiz hayırlı güzel haberlerle sonuçlanır
Canım.o iğnenin etkisi hcg hormonu varmış iğne de herkeste farklı etki yapıyor korkma çabuk geçiyorKizlar inanilmaz halsizlik tansiyonum düşüyor ve midem bulanio psikolojik desem diil daha cok yeni igne olali 4 gun oldu
Insallah senden de güzel haberler gelir canım bn hala ilaca devam ediyorum çatlama ignesi olmadım dahaBende de hala adet belirtileri devam ediyor Bu gun ve yarın olmazsam test yapacağım
Inşallah canım ya senin ignen 17 sinde miydi ?Insallah senden de güzel haberler gelir canım bn hala ilaca devam ediyorum çatlama ignesi olmadım daha
Canım inşallah güzel haber veririm seninde inşallah yumurtaların tam sayıda ve büyüklukte olur doktorun güzel haberler versinYarın kontrolum var ignenin hangi gün yapılcağını soylerler heralde bnde sizi merakla takip ediyorum
Canım senin bat bugün müydüCanım inşallah güzel haber veririm seninde inşallah yumurtaların tam sayıda ve büyüklukte olur doktorun güzel haberler versin
Gebelik belirtileri mi acaba diye umutlandım da bir yandanCanım.o iğnenin etkisi hcg hormonu varmış iğne de herkeste farklı etki yapıyor korkma çabuk geçiyor
Evet canım Bu gun ya da yarın olmam lazım Bu gun 14 oldu 1 eylül akşamı olduğum için o günü saymadımCanım senin bat bugün müydü
Inşallah onu daha rahat yasarsın canım başta biraz böyle etkiler oluyor o yüzden insan hamile olup olmadığını anlayamıyor adet belirtileriyle de benziyor sonlara doğru hiç anlamıyosun çok garipGebelik belirtileri mi acaba diye umutlandım da bir yandan
Yapacak mısın peki testEvet canım Bu gun ya da yarın olmam lazım Bu gun 14 oldu 1 eylül akşamı olduğum için o günü saymadım
Yok canım test almadım bilerek çok yoruldum negatif görmekten adet olmazsam bu gun ve yarın cuma günü test yapacağım inşallahYapacak mısın peki test
En güzeli canım varsa da değerin artmış olur o stres de azalırYok canım test almadım bilerek çok yoruldum negatif görmekten adet olmazsam bu gun ve yarın cuma günü test yapacağım inşallah
Inşallah canım inşallah vardır beklemeye her türlü raziyimEn güzeli canım varsa da değerin artmış olur o stres de azalır