- 5 Eylül 2021
- 331
- 490
-
- Konu Sahibi YogurtSever
Demek ki canım bende haberlerde gördüm 9 tane hamile kadın aşı olmadığı için hem bebekleri hem kendileri vefat etmiş Allah korusun önlem almak lazım bence ya insan korkuyor canımDoktordan doktora değişiyor demek ki burda bir kaç doktor önermiyor . Hayırlısı olsun canım. Test yaptın mı sen ?
Test daha yapmadım canım adeti bekliyorum geçerse öyle yapacağımDoktordan doktora değişiyor demek ki burda bir kaç doktor önermiyor . Hayırlısı olsun canım. Test yaptın mı sen ?
Canım sen hamilesin bu çok belli dünden daha belirgin ❤❤Ben de durum bu kan verdim şiödi ama hala iğne etkisi mi acaba diyorum
Bende adet belirtileri var canım sabah test yaptım gene negatiftiKızlar bende de belirtiler baya azaldı yok denecek kadar bugün 13. Gun sizde durumlar nasıl
Hadi hayırlı olsun arkadaşım
Aminn canım yaa bende senin adına çok mutlu oldummAy öylemidir yaAllahım elim ayağım titriyor.Allahım herkese nasip etsin çok dua ediyorum herkese
Yaa canım benim hala diyorum inşallah adet olmazsinnBende adet belirtileri var canım sabah test yaptım gene negatifti
Canım ben vekızlar 8 eylülde iğne olmuştum bugün aşırı kasık ağrım var sağ tarafım ağrıyo benim gibi olan var mı ? Acaba yerleşme beliritisi olabilir mi
İnşallah kuzuYaa canım benim hala diyorum inşallah adet olmazsinn
Inşallah kuzum benim inşallahİnşallah kuzusende adet olmazsın inş
bugun ilk defa ağrım oldu inşallah iyiye işarettir yumurta rahime yerleşirken de ağrı olurmuşCanım ben vehaileyy de öyle olmuştuk o zaman da aynı sağ tarafti. Ne olduğunu bilmiyorum ama zamanla geçti baya bu gun benim 13. Gün 1 eylül de oldum iğneyi. Bu gun baya azaldı
Belki öyledir ama bu iğnenin yan etkiler çok fazla, benim ilk 12 gün inanılmaz kasık ağrısı ve batması oldu. Hep sağ kasığım ağrıdı ama öyle böyle değil. Sonuç şu an negatif. Umarım senin yerleşmedendirkızlar 8 eylülde iğne olmuştum bugün aşırı kasık ağrım var sağ tarafım ağrıyo benim gibi olan var mı ? Acaba yerleşme beliritisi olabilir mi
adetinin gecikmesini bekle canım inşallah çabalarımızın sonucunu pozitif bir şekilde alşırızBelki öyledir ama bu iğnenin yan etkiler çok fazla, benim ilk 12 gün inanılmaz kasık ağrısı ve batması oldu. Hep sağ kasığım ağrıdı ama öyle böyle değil. Sonuç şu an negatif. Umarım senin yerleşmedendir
Inşallah öyledir canım inşallah hamile kalırsın dikkat et kendine ağır is yapmamaya calisbugun ilk defa ağrım oldu inşallah iyiye işarettir yumurta rahime yerleşirken de ağrı olurmuş