Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktordan doktora değişiyor demek ki burda bir kaç doktor önermiyor . Hayırlısı olsun canım. Test yaptın mı sen ?
Demek ki canım bende haberlerde gördüm 9 tane hamile kadın aşı olmadığı için hem bebekleri hem kendileri vefat etmiş Allah korusun önlem almak lazım bence ya insan korkuyor canım

83D63927-91F7-4964-B109-389316810A6A.jpeg

kızlar 8 eylülde iğne olmuştum bugün aşırı kasık ağrım var sağ tarafım ağrıyo benim gibi olan var mı ? Acaba yerleşme beliritisi olabilir mi

kızlar 8 eylülde iğne olmuştum bugün aşırı kasık ağrım var sağ tarafım ağrıyo benim gibi olan var mı ? Acaba yerleşme beliritisi olabilir mi
Canım ben ve haileyy haileyy de öyle olmuştuk o zaman da aynı sağ tarafti. Ne olduğunu bilmiyorum ama zamanla geçti baya bu gun benim 13. Gün 1 eylül de oldum iğneyi. Bu gun baya azaldı

Belki öyledir ama bu iğnenin yan etkiler çok fazla, benim ilk 12 gün inanılmaz kasık ağrısı ve batması oldu. Hep sağ kasığım ağrıdı ama öyle böyle değil. Sonuç şu an negatif. Umarım senin yerleşmedendir 🙏🏻

Belki öyledir ama bu iğnenin yan etkiler çok fazla, benim ilk 12 gün inanılmaz kasık ağrısı ve batması oldu. Hep sağ kasığım ağrıdı ama öyle böyle değil. Sonuç şu an negatif. Umarım senin yerleşmedendir 🙏🏻
adetinin gecikmesini bekle canım inşallah çabalarımızın sonucunu pozitif bir şekilde alşırız :KK48:

X