- Konu Sahibi YogurtSever
Kızlar galiba adet oluyorum.çok küçük bir kanamam oldu ama küçücük çokça da adet sancım var.Ya çok kötü bir duygu bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırmızı mi geldi canım üzülme belki yerlesme kanamasidirKızlar galiba adet oluyorum.çok küçük bir kanamam oldu ama küçücük çokça da adet sancım var.Ya çok kötü bir duygu bu
Yani çok büyük değil çok afedersiniz peçeteyw iğne ucu kadar leke geldi.offf allahım offfKırmızı mi geldi canım üzülme belki yerlesme kanamasidir
Evet 4.dk cıktı ama 31 agustosda oldm iğne canım 13 gun gecti olsa daha koyu olması gerekmezmi adet gunum yarn cnkuRukis26 Ben gördüm silik bir çizgi var
Ama olsa daha koyu olması gerekmezmi canım 13 gun oldu sonucta yarın adet gunumCanım görünüyor ınsallah iğne etkisi değil-dir hamilesindir
Kaldı 2 gün canım, inşallah pozitif olacak seninBende de azaldı kuzucum ara ara oluyor çok sık değil sağ tarafım yine .. Inşallah seninde geç dollenmedir
Canım belki yerlesmedir ne durumdasınYani çok büyük değil çok afedersiniz peçeteyw iğne ucu kadar leke geldi.offf allahım offf
Geç döllenme olmuştur belki canım inşallah hamilesindirAma olsa daha koyu olması gerekmezmi canım 13 gun oldu sonucta yarın adet gunum
Canım şuan iyiyim adet olmadım.O kadar korkuyorum ki adet olmaktanCanım belki yerlesmedir ne durumdasın
Inşallah canım benim inşallah heycanla bekliyorum ❤Kaldı 2 gün canım, inşallah pozitif olacak senin
İğnede öyle ihtimal varmıGeç döllenme olmuştur belki canım inşallah hamilesindir
Stres olma canım benim rahat olmaya çalış iyi düşün ınsallah olmayacaksınCanım şuan iyiyim adet olmadım.O kadar korkuyorum ki adet olmaktan
Yumurtalarından geç çatlayan da olmuştur belki canım belli olmaz herkeste farklı olabiliyor iğnenin etkisi bu kadar sürer mi bilmiyorum ınsallah degildirİğnede öyle ihtimal varmı
İnşallah canımmYumurtalarından geç çatlayan da olmuştur belki canım belli olmaz herkeste farklı olabiliyor iğnenin etkisi bu kadar sürer mi bilmiyorum ınsallah degildir
Bende de belirti kalmadı üstelik Benim iğne sonrası 3. Günüm . Ama bir belirti yok artıkKızlar bende de belirtiler baya azaldı yok denecek kadar bugün 13. Gun sizde durumlar nasıl
Benimde belirtilerim sonradan başladı canım 6. Ya da 7. Gündü sanırım adet olcak gibi belirtileri başlamıştı. Dün bi başım döndü 1 kere ama aşı oldum 2. Dozu ondan da olabilir bilmiyorumBende de belirti kalmadı üstelik Benim iğne sonrası 3. Günüm . Ama bir belirti yok artık
Benimde belirtilerim sonradan başladı canım 6. Ya da 7. Gündü sanırım adet olcak gibi belirtileri başlamıştı. Dün bi başım döndü 1 kere ama aşı oldum 2. Dozu ondan da olabilir bilmiyorum
Doktoruma sordum canım olabilirsin dedi hamilelerin asıl olması gerekiyormuşGeçmiş olsun canım . Ama sen tamamen gebe olmadığından emin misin ki aşı oldun ?
Doktordan doktora değişiyor demek ki burda bir kaç doktor önermiyor . Hayırlısı olsun canım. Test yaptın mı sen ?Doktoruma sordum canım olabilirsin dedi hamilelerin asıl olması gerekiyormuş