Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen normal öyle olması gebelik şansını arttırıyor iğne o da şöyle ne zaman catlayacagini ilişkiye girmen gerektigini biliyorsun en azından . Ona göre ilişki olduğu için tutma ihtimali artıyor yumurta kalitesini arttırmak için genelde folik asit ve ek gıda takviyesi veriliyor bana doktorum öyle yaptı . Kilo almayayım diye folik asiti uyumadan hemen önce içip uyuyorum doktorumun tavsiyesi üzerine

Selam kızlar. Bugün iğnenin 13.günü ovulasyon ve gebelik testi yaptım tertemiz negatif. Bu saatten sonra pozitife döneceğinide sanmıyorum. Adet olunca aşılamaya geçeceğim. İnşallah siz bu ay pozitifi görürsünüz

Eklentiler

• 2B35F30D-B135-496B-9F8A-AD7630FB4985.jpeg
    133,7 KB · Görüntüleme: 66
canım adetinin gecikmesini bekle bu iğne çok yanıltıyor. aşılamanın tek farkı çatlatma iğnesinde ilişkiye girmiyosun sperm örneği alınıp enjekte ediliyor

canım adetinin gecikmesini bekle bu iğne çok yanıltıyor. aşılamanın tek farkı çatlatma iğnesinde ilişkiye girmiyosun sperm örneği alınıp enjekte ediliyor
Aynen canım bekleyeceğim adetimi ama olsada çıkmaz mıydı ? Aşılamanın güzel yanı ; doğal yolla direkt vajina ağzından tüplere sperm kendi ulaşıyor ama aşılamada direkt tüplere yakın bir yere bırakılıyor. Belki aşılamada tutar nasip artık

inşallah hiç gerek kalmaz canım. zaman geçmiyor 15 gün bi türlü bitmiyor

Canım hiç belirtin varmı ınsallah geç döllenme falandır

Canım görünüyor ınsallah iğne etkisi değil-dir hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…