- 11 Eylül 2021
- 1.488
- 1.009
-
- Konu Sahibi YogurtSever
Aynen normal öyle olmasıTam olarak doğru anlatım bu canım. Hsg çekilirken yaşadığım şişlik ve baskı hissi..normal o zaman sende de öyle olmuş.
kızlar daha önce de yazdığım gibi ben klomen ya da fermara kullanmamıştım kendiliğinden 18 mm yumurtam vardı doktor çatlatma iğnesi verdi. İğnenin yumurtayı çatlatması dışında gebelik şansını artırıcı başka özelliği de var mı? Mesela yumurta kalitesini arttırmak gibi
Hangi gün oldun iğne canımKızlar sizce iğne etkisi mi
1 Eylül akşamı iğne yaptımHangi gün oldun iğne canım
canım adetinin gecikmesini bekle bu iğne çok yanıltıyor. aşılamanın tek farkı çatlatma iğnesinde ilişkiye girmiyosun sperm örneği alınıp enjekte ediliyorSelam kızlar. Bugün iğnenin 13.günü ovulasyon ve gebelik testi yaptım tertemiz negatif. Bu saatten sonra pozitife döneceğinide sanmıyorum. Adet olunca aşılamaya geçeceğim. İnşallah siz bu ay pozitifi görürsünüz
Aynen canım bekleyeceğim adetimi ama olsada çıkmaz mıydı ? Aşılamanın güzel yanı ; doğal yolla direkt vajina ağzından tüplere sperm kendi ulaşıyor ama aşılamada direkt tüplere yakın bir yere bırakılıyor. Belki aşılamada tutar nasip artıkcanım adetinin gecikmesini bekle bu iğne çok yanıltıyor. aşılamanın tek farkı çatlatma iğnesinde ilişkiye girmiyosun sperm örneği alınıp enjekte ediliyor
inşallah hiç gerek kalmaz canım. zaman geçmiyor 15 gün bi türlü bitmiyorAynen canım bekleyeceğim adetimi ama olsada çıkmaz mıydı ? Aşılamanın güzel yanı ; doğal yolla direkt vajina ağzından tüplere sperm kendi ulaşıyor ama aşılamada direkt tüplere yakın bir yere bırakılıyor. Belki aşılamada tutar nasip artık
Biter canım hiç telaşlanma banada öyle geliyordu bak şimdi 13.gündeyiminşallah hiç gerek kalmaz canım. zaman geçmiyor 15 gün bi türlü bitmiyor
Yaa ınsallah iğne etkisi değildir canım yarın yapacak misin yoksa kan mi vereceksinGölge gbi zor gözüken çizgi cıktı erken gebelık de ama iğne etkisi galıba ya
Kızlar sizce iğne etkisi mi
Canım hiç belirtin varmı ınsallah geç döllenme falandırSelam kızlar. Bugün iğnenin 13.günü ovulasyon ve gebelik testi yaptım tertemiz negatif. Bu saatten sonra pozitife döneceğinide sanmıyorum. Adet olunca aşılamaya geçeceğim. İnşallah siz bu ay pozitifi görürsünüz
Benim çizgi gölge gibi cıktı hala iğne etkisi de olablr belki canım1 Eylül akşamı iğne yaptım
Yaa ınsallah iğne etkisi değildir canım yarın yapacak misin yoksa kan mi vereceksin
Tamam inşallah hayırlı haber gelir canımAdet sancım var yarın beklıcem adet olmazsam çarşamba kan vercem canım
Tamam inşallah hayırlı haber gelir canım
Yok kuzumCanım hiç belirtin varmı ınsallah geç döllenme falandır
Bende de azaldı kuzucum ara ara oluyor çok sık değil sağ tarafım yine .. Inşallah seninde geç dollenmedirYok kuzumUmarım geç döllenmedir. Sende belirtiler devam ediyor mu ?