- 8 Temmuz 2016
- 314
- 196
- 36
-
- Konu Sahibi YogurtSever
Merhabalar. Ben daha önce tedavi denemiştim ama olmayınca moralim bozulup 2.yi olmadım bırakmıştım. Bu ay 2.kez deniyorum. Şu konuda uyarmak istedim, progeston hap ya da fitil kullanıyorsanız hamilelik olmasa da adetiniz geciktiriyor. Benim 3 ay önceki tedavimde öyle oldu. Adetim 5 gün gecikti ama gebelik yoktu. Sebebi kullandığım progestanmış.Yaa baya da etkisi varmış canım ya o zaman en güzeli gecikmeyi beklemek gibi görünüyor
Tahmin ediyordum zaten canım tüp bebeğe başlayacağım artıkÜzüldüm ya
31 ağustosta iğne oldum canım olsa çıkardı zaten hayırlısı tüp bebeğe başlayacağım ondan ümitliyimTATLIM BENİMDE İĞNE GÜNÜYLE BİRLİKTE 13.GÜNÜM AMA BEN ÇATLADIĞINDAN İTİBAREN SAYIYORUM.YANİ İĞNEYİ 1 EYLÜLDE YAPTIYSAN 36 SAAT SONRA ÇATLAR İLAÇ ETKİSİYLE YANİ SENİN 3 EYLÜLÜ BAZ ALMAN LAZIM.E BİRDE GEÇ DÖLLENME İHTİMALİ VAR.YANİ KISACA ADET OLANA KADAR UMUT VAR.
Yok olmadım canım ama adet öncesi benim bacaklarım ağrır hep dün ağrımaya başladı adet olucam birkaç güneYaaa ama adet olmadın demi canım şuan bi belirtin varmı
Hakkında hayırlısı olsun canım. Aşılama yaptırmıştın değil mi ? Bende 2 ya da 3 aşılama yaptıracağım yaza kadar olmazsa bende tüp bebek yaptırıcamTahmin ediyordum zaten canım tüp bebeğe başlayacağım artık
Doktorum bana da duphatson verdi onun içinde de progesteron hormonu var bu durumda adet gecikmesi yaratabilir?Merhabalar. Ben daha önce tedavi denemiştim ama olmayınca moralim bozulup 2.yi olmadım bırakmıştım. Bu ay 2.kez deniyorum. Şu konuda uyarmak istedim, progeston hap ya da fitil kullanıyorsanız hamilelik olmasa da adetiniz geciktiriyor. Benim 3 ay önceki tedavimde öyle oldu. Adetim 5 gün gecikti ama gebelik yoktu. Sebebi kullandığım progestanmış.
Yok canım aşılama yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum boşa masraf olacak eşimin sperm değerleri güzel çünkü spermde problem olanlarda işe yarıyor aşılamaHakkında hayırlısı olsun canım. Aşılama yaptırmıştın değil mi ? Bende 2 ya da 3 aşılama yaptıracağım yaza kadar olmazsa bende tüp bebek yaptırıcam
Hadi ya.Bizimde sperm değerleri çok iyi ama doktorum aşılama deneyelim dedi, çok iyi sonuçlar alıyorlarmışYok canım aşılama yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum boşa masraf olacak eşimin sperm değerleri güzel çünkü spermde problem olanlarda işe yarıyor aşılama
Var evet bende klomen kullanip dün itibariyle çatlatma iğnemide oldum beklemedeyimMerhaba hanımlar
Ben 1 eylül de catlatma iğnesi oldum ve ilk tedavim. 4 yıldır bekliyoruz. Var mi benim gibi olanlar lütfen yazın ve birlikte takip edelim birbirimize güzel haberler verelim.Benim yumurtam 3 eylül de çatladı hissettim akintimdan. diğer yumurta 4 eylül de çatladı . Cok fazla gaz sancisi ve şişkinlik var. Yumurta catlama zamanlarinda cok agrim oldu onun disinda agrim pek yok. Ara ara beyaz akintim oluyor.Yumurtalar 19 mm di.Lütfen beni yalnız birakmayinn
Bugün ypcam canım
Canım demek ki oluyor ınsallah Allah boşluğunu daha hayırlısı ile doldursun olduğunu bilmek senin psikolojini daha iyi etkiler canım oluyor diye düşün hepCanım aslında tam olarak 4. Denememiz bu ay. Ben Haziran ayında düşük yaptım. Hamile kaldım düşük oldu 1 ay korundum derken zaman geçti. Nisanda başlamıştık ilk denemeye. Kayıp olunca insan boşluğu doldurmak istiyor daha da..
Moralini bozma sakin canım biz napsak da zamanı gelince olacak sonunda olacak inşallah bana vermedi onlardan bakalım nasıl olacakMerhabalar. Ben daha önce tedavi denemiştim ama olmayınca moralim bozulup 2.yi olmadım bırakmıştım. Bu ay 2.kez deniyorum. Şu konuda uyarmak istedim, progeston hap ya da fitil kullanıyorsanız hamilelik olmasa da adetiniz geciktiriyor. Benim 3 ay önceki tedavimde öyle oldu. Adetim 5 gün gecikti ama gebelik yoktu. Sebebi kullandığım progestanmış.
Inşallah olmazsın canım güzel haber verirsinYok olmadım canım ama adet öncesi benim bacaklarım ağrır hep dün ağrımaya başladı adet olucam birkaç güne
Hayırlı olsun tedavin canım güzel haberler ver bize inşallahVar evet bende klomen kullanip dün itibariyle çatlatma iğnemide oldum beklemedeyim
Gölge gbi zor gözüken çizgi cıktı erken gebelık de ama iğne etkisi galıba yaCanım naptın