Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaa baya da etkisi varmış canım ya o zaman en güzeli gecikmeyi beklemek gibi görünüyor
Merhabalar. Ben daha önce tedavi denemiştim ama olmayınca moralim bozulup 2.yi olmadım bırakmıştım. Bu ay 2.kez deniyorum. Şu konuda uyarmak istedim, progeston hap ya da fitil kullanıyorsanız hamilelik olmasa da adetiniz geciktiriyor. Benim 3 ay önceki tedavimde öyle oldu. Adetim 5 gün gecikti ama gebelik yoktu. Sebebi kullandığım progestanmış.

31 ağustosta iğne oldum canım olsa çıkardı zaten hayırlısı tüp bebeğe başlayacağım ondan ümitliyim

Doktorum bana da duphatson verdi onun içinde de progesteron hormonu var bu durumda adet gecikmesi yaratabilir?

Hakkında hayırlısı olsun canım. Aşılama yaptırmıştın değil mi ? Bende 2 ya da 3 aşılama yaptıracağım yaza kadar olmazsa bende tüp bebek yaptırıcam
Yok canım aşılama yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum boşa masraf olacak eşimin sperm değerleri güzel çünkü spermde problem olanlarda işe yarıyor aşılama

Yok canım aşılama yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum boşa masraf olacak eşimin sperm değerleri güzel çünkü spermde problem olanlarda işe yarıyor aşılama
Hadi ya.Bizimde sperm değerleri çok iyi ama doktorum aşılama deneyelim dedi, çok iyi sonuçlar alıyorlarmış

bana da doktorum 3-6 ay arası ilaç tedavisi deniyoruz, olmazsa aşılama yaparız dedi.

Var evet bende klomen kullanip dün itibariyle çatlatma iğnemide oldum beklemedeyim

Canım demek ki oluyor ınsallah Allah boşluğunu daha hayırlısı ile doldursun olduğunu bilmek senin psikolojini daha iyi etkiler canım oluyor diye düşün hep

Moralini bozma sakin canım biz napsak da zamanı gelince olacak sonunda olacak inşallah bana vermedi onlardan bakalım nasıl olacak

D DPM canım kaçıncı gündesin? Bir de dün yaptığın da aynı marka test miydi? Yarın tekrar yaparsın bakalım koyulaşma olacak mı inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…