Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya ben sabah test yaptım yani bir çizgi ama hayalet gibi var la yok arası ikinci bir çizgi gördüm sanki ama sadece ışığa tuttuğumda belli oluyordu.yani ben bence uydurdum o çizgiyi.Bilmiyorum allahım hepimize hayırlı olanı versin.Eşim göremedi mesela ama beynimin bana bşr oyunumu anlamadım

Kaç gün var bata canım?

Kızlar resmen rahmim içeriden şişirilmiş gibi gerilme hissediyorum. Sanki bugün yarın adet olacağım gibi bir his var kasıklarımda. Ne adet ne gebelik belirtisi olamaz daha çünkü iğneden sonraki 4. Gündeyim henüz. Bu iğnede hcg olduğu için mi bu Kadar yoğun yaşatıyor?

Bir de bugünü saymazsak daha 10 gün var bata nasıl geçecek bu günler iğne kullanmazken vücudumda değişiklik olmadığı için bu kadar erken girmiyordum bu psikolojiye. İğne erken

Inşallah doğrudur canım eğer varsa yarın biraz daha görünür olur

Canım benimde öyle oldu iğnenin etkisi geçene kadar yaşıyorsun onları benim azaldı ama ara ara devam ediyor 12. Gündeyim. Kendini çok dinlememeye çalış başka şeylerle oyalan yoksa geçmiyor canım

Haklısın canım valla çalışıyorum ona rağmen kafam orada
Canım benimde öyle oldu iğnenin etkisi geçene kadar yaşıyorsun onları benim azaldı ama ara ara devam ediyor 12. Gündeyim. Kendini çok dinlememeye çalış başka şeylerle oyalan yoksa geçmiyor canım

Dün aksam benim öyleydi rahim filmi çekerken karın boşluğu rahim gerilip şişmiş ve agirmisti şimdi bir de bu iğnede öyle oldu . İğneden dolayı öyle oluyor

İğne günüyle birlikte 14.gün
TATLIM BENİMDE İĞNE GÜNÜYLE BİRLİKTE 13.GÜNÜM AMA BEN ÇATLADIĞINDAN İTİBAREN SAYIYORUM.YANİ İĞNEYİ 1 EYLÜLDE YAPTIYSAN 36 SAAT SONRA ÇATLAR İLAÇ ETKİSİYLE YANİ SENİN 3 EYLÜLÜ BAZ ALMAN LAZIM.E BİRDE GEÇ DÖLLENME İHTİMALİ VAR.YANİ KISACA ADET OLANA KADAR UMUT VAR.

Kaç yıldır istiyorsunuz canım ne güzel çalışıyorsun da kafan dağılır biraz inşallah
Canım aslında tam olarak 4. Denememiz bu ay. Ben Haziran ayında düşük yaptım. Hamile kaldım düşük oldu 1 ay korundum derken zaman geçti. Nisanda başlamıştık ilk denemeye. Kayıp olunca insan boşluğu doldurmak istiyor daha da..

Dün aksam benim öyleydi rahim filmi çekerken karın boşluğu rahim gerilip şişmiş ve agirmisti şimdi bir de bu iğnede öyle oldu . İğneden dolayı öyle oluyor
Tam olarak doğru anlatım bu canım. Hsg çekilirken yaşadığım şişlik ve baskı hissi..normal o zaman sende de öyle olmuş.

kızlar daha önce de yazdığım gibi ben klomen ya da fermara kullanmamıştım kendiliğinden 18 mm yumurtam vardı doktor çatlatma iğnesi verdi. İğnenin yumurtayı çatlatması dışında gebelik şansını artırıcı başka özelliği de var mı? Mesela yumurta kalitesini arttırmak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…