-
- Konu Sahibi YogurtSever
Bugün yumurta catlamayla ugrasmaktan batimi bile bilmiyorum iki hafta var zannimca :)O zaman pes daha da yapamıcam günlerce yapmam gerekir silikleşene kadarsenin kaç gün var bata
Iste dr öyle dese ilk 12 saat önemli diyor Öyle olunca da sonraki saatler boşa degerlenmis gibi hissediyorum birde önceki iki gün iliskiye izin de vermedi kaliteli sperm lazim diye kaliteli olsun derken yumurta bitti galibaBenimde öyle diye düşünüyorum . Ama zaten 24 saat canlı kalıyor yumurta spermde 72 saat canlı kalıyor . 24 saat içinde ilişki olduysa tutar diye düşünüyorum . Benim de iğneden sonra hemen ağrı akıntı duygusallık vs belirtiler oldu dün iğne vurdum sabah 11 gibi o gün ilişki yoktu bugün de 10.30 gibi ilişki oldu . İnşallah tutmuştur hepimizin
Tamam canım hayırlı haber gelsin inşallahYarın test yapıcam canım haber veririm
Anladım kuzum sende haklısın ben tedaviden çok kaçtım ama sonunda yakalandim aslında dediğin gibi çok uzatmamak da lazım bir şey vesile olacak çünkü olmasına ınsallah olur da hiç biseye gerek kalmaz canım ❤Canım ben çok sabırsızım.Çevremdeki herkesin hemen çocuğu oluyor hamilelik haberleri arka arkaya geliyor. Her adet olduğumda üzülüyorum. O yüzden beklemek istemiyorum açıkçası, yoksa hocam yapmayalım doğal deneyelim desem tamam der.Bu ay 3 yumurtaya rağmen doğal olmazsa beklemek istemiyorum açıkçası
Valla ben bilmeden bir önceki gün ilişki yaptım iğne günü olmadı bugün yine oldu buna rağmen tutmazsa yapacak birşey yokIste dr öyle dese ilk 12 saat önemli diyor Öyle olunca da sonraki saatler boşa degerlenmis gibi hissediyorum birde önceki iki gün iliskiye izin de vermedi kaliteli sperm lazim diye kaliteli olsun derken yumurta bitti galiba
Hadi bakalım güzel haberler ver bizeBenim hiç akıntı kesilmedi ya her gün geldi bakalım sonuç ne yarın belli olacak
İnşallah kuzuAnladım kuzum sende haklısın ben tedaviden çok kaçtım ama sonunda yakalandim aslında dediğin gibi çok uzatmamak da lazım bir şey vesile olacak çünkü olmasına ınsallah olur da hiç biseye gerek kalmaz canım ❤
Canım o dediğin beyaz akinti bende de var bende anlamadım ilk defa öyle akintim oluyor sen hamileysen iki kat mutlu olacağımBenim hiç akıntı kesilmedi ya her gün geldi bakalım sonuç ne yarın belli olacak
Evet balım 27 yim aynı senin gibi dediler bana da bende uzatabildigim kadar uzattim dedigin gibi artik bir yandan destek gerekti demek ki böyle olması gerekiyormus ❤İnşallah kuzuSenide anlıyorum benden 2 yaş küçüksün sanırım profilinde 27 yazıyorda, doktorlar hep yaşın genç olur diyor stres yapma diyor insanda akışına bırakıyor ama bazende destek gerekiyor böyle hap, iğne gibi vs.
Aynen öyle tatlım. Sen çarşamba kan test mi yapacaksın yoksa idrar testi mi ? Doktor ne zaman çağırdı canımEvet balım 27 yim aynı senin gibi dediler bana da bende uzatabildigim kadar uzattim dedigin gibi artik bir yandan destek gerekti demek ki böyle olması gerekiyormus ❤
Adet olursan gel dedi canım. Benim normalde çarşamba en geç perşembe adet olmam lazım o zamanı bekliycem kuzum olmazsam ve geçerse öyle test yapacağım inşallahAynen öyle tatlım. Sen çarşamba kan test mi yapacaksın yoksa idrar testi mi ? Doktor ne zaman çağırdı canım
Benimde 1 Eylül iğneydi ama benim ki aşılama ben aşılama gününden sayıyorum yarın 11.gün oluyor.Sabah test yaptım negatif yarın sabah yüne yapacağım dua ederim sana da hepimize.Çok heyecanlıyımAdet olursan gel dedi canım. Benim normalde çarşamba en geç perşembe adet olmam lazım o zamanı bekliycem kuzum olmazsam ve geçerse öyle test yapacağım inşallah
Pardon yarın 10.günümAdet olursan gel dedi canım. Benim normalde çarşamba en geç perşembe adet olmam lazım o zamanı bekliycem kuzum olmazsam ve geçerse öyle test yapacağım inşallah
Bende şimdi hepimize ettim canım inşallah pozitifi görürsün ❤❤ güzel haberlerini bekliyorumBenimde 1 Eylül iğneydi ama benim ki aşılama ben aşılama gününden sayıyorum yarın 11.gün oluyor.Sabah test yaptım negatif yarın sabah yüne yapacağım dua ederim sana da hepimize.Çok heyecanlıyım
Daha negatif çıkması normal canım erken ya inşallah 1 kaç güne pozitifi görürsünPardon yarın 10.günüm
Amiiinn inşallah hepimiz görürüz inşallahDaha negatif çıkması normal canım erken ya inşallah 1 kaç güne pozitifi görürsün❤
Inşallah canımAmiiinn inşallah hepimiz görürüz inşallah
Yok canım bende olmadı kaçıncı günündüÇatlatma ignesini yapan arkadaşlar sizin de mideniz bulanıyor mu ? Yan etki olarak mide bulantısı olan var mı acaba ? Benim dehşet derecede midem bulanıyor .
En güzeli aslında senin yaptığın gibi sakin kalıp adet olmazsan test yapmakAdet olursan gel dedi canım. Benim normalde çarşamba en geç perşembe adet olmam lazım o zamanı bekliycem kuzum olmazsam ve geçerse öyle test yapacağım inşallah