Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Iste dr öyle dese ilk 12 saat önemli diyor Öyle olunca da sonraki saatler boşa degerlenmis gibi hissediyorum birde önceki iki gün iliskiye izin de vermedi kaliteli sperm lazim diye kaliteli olsun derken yumurta bitti galiba

Anladım kuzum sende haklısın ben tedaviden çok kaçtım ama sonunda yakalandim aslında dediğin gibi çok uzatmamak da lazım bir şey vesile olacak çünkü olmasına ınsallah olur da hiç biseye gerek kalmaz canım ❤

Iste dr öyle dese ilk 12 saat önemli diyor Öyle olunca da sonraki saatler boşa degerlenmis gibi hissediyorum birde önceki iki gün iliskiye izin de vermedi kaliteli sperm lazim diye kaliteli olsun derken yumurta bitti galiba
Valla ben bilmeden bir önceki gün ilişki yaptım iğne günü olmadı bugün yine oldu buna rağmen tutmazsa yapacak birşey yok

İnşallah kuzu Senide anlıyorum benden 2 yaş küçüksün sanırım profilinde 27 yazıyorda, doktorlar hep yaşın genç olur diyor stres yapma diyor insanda akışına bırakıyor ama bazende destek gerekiyor böyle hap, iğne gibi vs.

Evet balım 27 yim aynı senin gibi dediler bana da bende uzatabildigim kadar uzattim dedigin gibi artik bir yandan destek gerekti demek ki böyle olması gerekiyormus ❤

Evet balım 27 yim aynı senin gibi dediler bana da bende uzatabildigim kadar uzattim dedigin gibi artik bir yandan destek gerekti demek ki böyle olması gerekiyormus ❤
Aynen öyle tatlım. Sen çarşamba kan test mi yapacaksın yoksa idrar testi mi ? Doktor ne zaman çağırdı canım

Aynen öyle tatlım. Sen çarşamba kan test mi yapacaksın yoksa idrar testi mi ? Doktor ne zaman çağırdı canım
Adet olursan gel dedi canım. Benim normalde çarşamba en geç perşembe adet olmam lazım o zamanı bekliycem kuzum olmazsam ve geçerse öyle test yapacağım inşallah

Adet olursan gel dedi canım. Benim normalde çarşamba en geç perşembe adet olmam lazım o zamanı bekliycem kuzum olmazsam ve geçerse öyle test yapacağım inşallah
Benimde 1 Eylül iğneydi ama benim ki aşılama ben aşılama gününden sayıyorum yarın 11.gün oluyor.Sabah test yaptım negatif yarın sabah yüne yapacağım dua ederim sana da hepimize.Çok heyecanlıyım

Benimde 1 Eylül iğneydi ama benim ki aşılama ben aşılama gününden sayıyorum yarın 11.gün oluyor.Sabah test yaptım negatif yarın sabah yüne yapacağım dua ederim sana da hepimize.Çok heyecanlıyım
Bende şimdi hepimize ettim canım inşallah pozitifi görürsün ❤❤ güzel haberlerini bekliyorum

Çatlatma ignesini yapan arkadaşlar sizin de mideniz bulanıyor mu ? Yan etki olarak mide bulantısı olan var mı acaba ? Benim dehşet derecede midem bulanıyor .

En güzeli aslında senin yaptığın gibi sakin kalıp adet olmazsan test yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…