Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
8 gün önce iğne yaptırdım ve dün çok midem bulandı, büyük ihtimalle iğnenin etkisi olabilir
Senin baya olmuş ya benim daha dün iğne oldu bu kadar bulantı var umarım bulantı o kadar uzun sürmez . Çok perişan etti beni bu iğne 😭 bulantı bel ağrısı kasık ağrısı ağlama isteği bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim 😭

Senin baya olmuş ya benim daha dün iğne oldu bu kadar bulantı var umarım bulantı o kadar uzun sürmez . Çok perişan etti beni bu iğne 😭 bulantı bel ağrısı kasık ağrısı ağlama isteği bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim 😭
Maalesef öyle, herkeste aynı belirtilerde olmuyor. Mesela benim çok ağrım olmadı, hala var kasıklarımda ağrı ama hafif, şiddetli değil . İnşallah tüm bunların sonunda güzel haberler alırız 😊

Merhaba ben de bugün 15.00 gibi ovitrelle çatlama iğnesi yaptırdım. Yumurta geliştirmek için bir ilaç kullanmamıştım. Doktorum bugün usg de 18 mm yumurta görünce yapalım dedi. İlk defa iğne kullanıyorum inşallah vesile olur 🙏
Bende kullandım klomen 2 yumurtam olmuş ama iğne vermediler günlerimi degerlndrdim reglime 10gun var sanki arada şeffaf akıntım geliyo bide karnım çok sis

Merhaba evet tedavi uyguluyor ben klomen kullandım bu ilaçlar birden fazla yumurta büyütmek için sonra yeterli büyüklük ve sayıda olunca catlatma iğnesi oluyor. Seninde hormon sorunun ınsallah çabuk geçer sonra bi daha denemenizi isteyebilir yine olmazsa tedaviye başlayabilir ne kadar zamandır istiyorsunuz geçmiş olsun bu arada adet düzensizliği mi vardı doğum kontrol hapı vermiş hepsi düzene girer inşallah 🙏
Bend ekullandim klomen 2 yumurtam olmuş iğne vermediler günlerimi degerlndrdim 10 gün var reglime arada bir şeffaf akıntım oluyo ve karnimdada şişlik var progesteron degrimede bakıldı 13 cikti

Merhaba hanımlar
Ben 1 eylül de catlatma iğnesi oldum ve ilk tedavim. 4 yıldır bekliyoruz. Var mi benim gibi olanlar lütfen yazın ve birlikte takip edelim birbirimize güzel haberler verelim.Benim yumurtam 3 eylül de çatladı hissettim akintimdan. diğer yumurta 4 eylül de çatladı . Cok fazla gaz sancisi ve şişkinlik var. Yumurta catlama zamanlarinda cok agrim oldu onun disinda agrim pek yok. Ara ara beyaz akintim oluyor.Yumurtalar 19 mm di.Lütfen beni yalnız birakmayinn😘
Bende 31 agustos da oldum hala iğne etkisi devam edio

Bnm ilacım klomen gibi hap degil igne verdi doktor göbekten kendim yapıyorum FOSTİMON iğnenin adı 2 gün oldu başlayalı adetin 3. Günü başladım persembe günü ultrasona çağırdı doktor bakalım kaç yumurtam gelisicek

Bend ekullandim klomen 2 yumurtam olmuş iğne vermediler günlerimi degerlndrdim 10 gün var reglime arada bir şeffaf akıntım oluyo ve karnimdada şişlik var progesteron degrimede bakıldı 13 cikti
Canim o değer normal mi kac olmasi gerekiyor insallah tutmustur çok şişlik oluyor gerçekten

En güzeli aslında senin yaptığın gibi sakin kalıp adet olmazsan test yapmak😊
Kuzum ben önceden hemen yapıyordum daha günler varken kan testine gidiyordum sürekli böyleydi tonlarca ovulasyon testi de tükettim boşuna üzülüyordum dedim bundan sonra adeti bekliycem inşallah olmam da mutlu sonla biter 🙏😘

Büyük ihtimalle canım . İnşallah cektigime değer de güzel sonuç alırız . Dün akşam oturmuş yok yere ağlıyorum canım da acıyordu eşime diyorum bir daha İğne falan yok bu eziyeti yapmayacam kendime 😁
Burda 1 kaç arkadaşta da aynısı olmuştu canım annelik duyguları geliyor sanırım hormonu alınca kıyamam ya inşallah çektiğine değsin de bebişin seninle olsun canım 😘

X