Allah kabul etsin canım Allah razı olsunZeynep bebek için de yasin okuyorduk ya hani..Fazla okundu. 238 tane okunmuş yasin suresi var elimde. Eylül bebeğin şifası için veriyorum onları da. Duasını yaparsınız siz. Allah şifa versin ona da herkese de.
800 tane okudum akşam sabah daha fazla okuyup belirtirim demiştim ama okunmuş bitmiş bile Allah'm şifa versin yavruyaTamam canım Allah razı olsun
Yaa cikilotam çok se indim şimdi ebnde cinnete yazmıştımBağırsak da çok az bir yapışıklık kalmış kızlar çok azzzzameliyat olmasına şu an için gerek kalmadı inşallah tamamen geçer bu şekilde. Normalde bugün için biz kesin gozuyle bakıyorduk ameliyata çünkü bağırsakları bayağı şişti. Çok şükür dün Rabbimize sizlerle el açtık ne kadar merhametli Allah'ım inşallah tamamen geçmesini de nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun hepinizden. Taburcu olduğunu da yazariz inşallah
İnşallah cemosum inşallahYaa cikilotam çok se indim şimdi ebnde cinnete yazmıştım
Çok şükür içim rahatladı Eylül zaten çok çok güçlü inşallah kısa zamanda taburcu da olacak
İnşallah tamamen geçecek
Yine biz aklımıza geldikçe buradan dua edelim daha güzel haberlerini alalım
Maşallah Eylül'eİnşallah cemosum inşallahşöyle kocaman bir maşallah inizi alırız şükre doymadım sabahtan berii
Çok şükür inşallah hemencecik iyileşirBağırsak da çok az bir yapışıklık kalmış kızlar çok azzzzameliyat olmasına şu an için gerek kalmadı inşallah tamamen geçer bu şekilde. Normalde bugün için biz kesin gozuyle bakıyorduk ameliyata çünkü bağırsakları bayağı şişti. Çok şükür dün Rabbimize sizlerle el açtık ne kadar merhametli Allah'ım inşallah tamamen geçmesini de nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun hepinizden. Taburcu olduğunu da yazariz inşallah
rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah canım benim yaBağırsak da çok az bir yapışıklık kalmış kızlar çok azzzzameliyat olmasına şu an için gerek kalmadı inşallah tamamen geçer bu şekilde. Normalde bugün için biz kesin gozuyle bakıyorduk ameliyata çünkü bağırsakları bayağı şişti. Çok şükür dün Rabbimize sizlerle el açtık ne kadar merhametli Allah'ım inşallah tamamen geçmesini de nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun hepinizden. Taburcu olduğunu da yazariz inşallah