- 12 Nisan 2012
- 4.419
- 6.636
Rabbim Ya Şafi ismi hürmetine Şifa versin inşallahEnfeksiyona bağlı ateş yükselmesiyle havale geçirip hastaneye yatışımız oldu, enfeksiyon sebebi araştırılırken zatürre olduğunu öğrendik. Ardından rota virüsü ve ona bağlı kısmi bağırsak tıkanıklığı.. 4 gündür beslenmiyor ve yarın kritik bir gündua edin lütfen ameliyata gerek kalmasın. Şuan kan şekeri 50, satürasyonu 70/80 civarı. 70.000 ya Şafi başlatıyorum yarına kadar. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin
Hanımlar Eylül bebek için yarın öğlene kadar edebildiğimiz kadar ya şafi okuyalım inşallah.
lütfen destek olun hayırlısı ile şifa bulsun.
Bismillahirrahmanirrahim
Ya şafi c.c 70.000
1.000 aldım.
kalan 69.000 ya şafi
5bin tane aldımHaberler pek iyi değil. Eylül'ün bağırsağında çok az bir tıkanıklık kalmıştı o yapışıklık düzelmeye çok yakındı biliyorsunuz burada sevindik. Tedaviye bir yere kadar cevap vermişti. Tedavinin de bir süresi var ama hortum çıkarılıp beslenmeye geçmesi gerekti az az. Bağırsağında durumuna bakilacakti. Ama beslenmeden sonra yeniden tıkanıklık çoğaldı. Karın şişti. Yeniden başa dönüldü. Doktor tek çözümün ameliyat olduğunu söylemiş ama ameliyat çok çok riskli. Kararı cinnete bırakmış. Cinnet asla ameliyat olmasını istemiyor. Rabbim hayır etsin. Şu an enfeksiyon durumu ortadan kalkınca taburcu olup sıvı beslemek istiyor kızını. Psikolojisi hiç iyi değil. Başka yerlere daha gosterecek.
Siz hepiniz ne zaman ihtiyaci olsa Eylül'ün yaninda oldunuz dua ettiniz hic tanımadan bilmeden. O yüzden bunlari da bilmek hakkınız. Hiç okumayan arkadaşlarımın bile bir amin demesi ihtimali için hep durum güncellemek istiyorum Allah bin kere razı olsun. İnşallah bütün bunlar hatirlayamadigi dönemde kalsın. Eylül doğduğundan beri savaşıyor. Dua etmenin gücü küçümsenemez. Elimizden gelen Allah'tan istemek. Rabbim eylüle ve Eylül gibi hasta olan bütün çocuklara şifa versin. Hayırlı sağlıklı nice ömürler nasip etsin ve ailelerine de görmeyi nasip etsin. Biz de Şahit olalım
Ya şafi için 70.000 başlatıyorum
10.000 aldim
Kalan 60.000
500 aldımHaberler pek iyi değil. Eylül'ün bağırsağında çok az bir tıkanıklık kalmıştı o yapışıklık düzelmeye çok yakındı biliyorsunuz burada sevindik. Tedaviye bir yere kadar cevap vermişti. Tedavinin de bir süresi var ama hortum çıkarılıp beslenmeye geçmesi gerekti az az. Bağırsağında durumuna bakilacakti. Ama beslenmeden sonra yeniden tıkanıklık çoğaldı. Karın şişti. Yeniden başa dönüldü. Doktor tek çözümün ameliyat olduğunu söylemiş ama ameliyat çok çok riskli. Kararı cinnete bırakmış. Cinnet asla ameliyat olmasını istemiyor. Rabbim hayır etsin. Şu an enfeksiyon durumu ortadan kalkınca taburcu olup sıvı beslemek istiyor kızını. Psikolojisi hiç iyi değil. Başka yerlere daha gosterecek.
Siz hepiniz ne zaman ihtiyaci olsa Eylül'ün yaninda oldunuz dua ettiniz hic tanımadan bilmeden. O yüzden bunlari da bilmek hakkınız. Hiç okumayan arkadaşlarımın bile bir amin demesi ihtimali için hep durum güncellemek istiyorum Allah bin kere razı olsun. İnşallah bütün bunlar hatirlayamadigi dönemde kalsın. Eylül doğduğundan beri savaşıyor. Dua etmenin gücü küçümsenemez. Elimizden gelen Allah'tan istemek. Rabbim eylüle ve Eylül gibi hasta olan bütün çocuklara şifa versin. Hayırlı sağlıklı nice ömürler nasip etsin ve ailelerine de görmeyi nasip etsin. Biz de Şahit olalım
Ya şafi için 70.000 başlatıyorum
10.000 aldim
Kalan 60.000
Allah razı olsun canım5bin tane aldım
65.000
Allah razı olsun yıldızım500 aldım
Her zaman ve hepimizden Allah razı olsun böyle durumlar olunca benide etiket yaparmısınız elimizle destek olamıyoruz kalbimizle olalım dualarımız da ihmal etmeyelim inşallahAllah razı olsun
5bin tane aldım
65.000
1500 aldım500 aldım
Tabi ki ben toplu etiket yapmayı çok beceremiyorumHer zaman ve hepimizden Allah razı olsun böyle durumlar olunca benide etiket yaparmısınız elimizle destek olamıyoruz kalbimizle olalım dualarımız da ihmal etmeyelim inşallah
Yetiştin yine Allah razı olsun canım arkadaşımNevreste
C Calcifer
Jawlensky
merve
JES
M Msspinkie
Nego
Bonus
HALLEYS
burcusami
ohbb
B Buluts34
bluepinkk
Blue_Peri
namaste21
Yazarhanim
@28mn
Tavuk_suyu_
Tiniminimavihanim
Myhomes
sweetgirlcandy
Mintimint
MoonfacedMom
mavikelebek34
Saliha40
Ssevincli
Asiltutku
Aselhannn
A Asya89
F Feyzaanrr
HejaR12
@Harlofia
@eunja
melankolimm
Barbara
A arkadasimes
M Morlale8
Z zinciriye
Ballikabak
Gelincik78
Ceren0134
Cemoos
C Cemreww
tazefasulye
humanbeings
ummhnisa
Umut_2019
R rana20
mutlulukbenihicbirakma
Mucizemm222
Life light
kevsersoylu
agustos72
Leyl-i-fer
bal Perisi
BereliPenguen
i p e k
Magnifiaque
Kahve __Kokusu
BereliPenguen
Meybuz
Aselhannn
agustos72
5 528mucizemmm
theia07
Yenidelhi
Nayro
Allah razı olsun negom3000 aldım kalan 60.000
Cümlemizden chocom Eylül kuşumuz güçlü Allahın izniyle atlatacakYetiştin yine Allah razı olsun canım arkadaşım
İnşallah Allah ona sağlıklı ömür verir de görür bu güzel kalbinizi. Tanımayan bu insanların nasıl endişe ettiğini dua ettiğini onun için. İnşallah bir gün anlatırız onaCümlemizden chocom Eylül kuşumuz güçlü Allahın izniyle atlatacak