- 27 Mart 2019
- 29.131
- 104.314
Rabbim sifa versin insalah güzel haberlerini de alalimÇok sağol canım
Okumak istersen yine Allah rızası için levom asıl sayımız bitti ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sifa versin insalah güzel haberlerini de alalimÇok sağol canım
Okumak istersen yine Allah rızası için levom asıl sayımız bitti ama
İnşallah canım o kadar istiyorum ki müjdeli haber vermekRabbim sifa versin insalah güzel haberlerini de alalim
İsmiyle dua edeceğim. Allah şifa versin inşallah.Etiketi sonradan gören arkadaşlarım da Allah rızası için dua ederlerse çok iyi olur hepinizin güzel kalbine sağlık iyi ki varsınız
Canım yeni geldim görmedim ama Eylül hep dualarında inşallah bu gece de dua ederim Allah'ım cinnetin de Eylül'ün de yardımcısı olsun hiç versin inşallah
Amin inşallah Hande çok sağolKk bakamadım akşam kosusturmasiyla göremedim mesajınızı. Allah şifa versin inşallah Rabbım ailesine bağışlasın.
İnşallah cemosum Allah yardımcıları olsun hoş geldin bu aradaCanım yeni geldim görmedim ama Eylül hep dualarında inşallah bu gece de dua ederim Allah'ım cinnetin de Eylül'ün de yardımcısı olsun hiç versin inşallah
Amin kukrimim inşallahDışardaydım şimdi gördüm Allah daimi şifa versin
Çok sağolunŞimdi görüyorum. Ben de dua ederim inşallah. Rabbim acil kalıcı şifalar versin
Taburcu olup başka bir hastaneye gösterecekler. Henüz iyi bir gelisme yok malesef bagirsak aynı durumdaBebekten haber var acaba