- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun kuzum@Nevreste
@Calcifer
@Tosun Pasa
@Merve
@JES
@Msspinkie
@Nego
@Bonus
@_HALLEY_
@burcusami
@ohbb-kaplan
@Buluts34
@bluepinkk
@Blue_Peri
@namaste21
@Yazarhanim
@28mn
@Tavuk_suyu_
@tiniminihaniim
@Myhomes
sweetgirlcandy
@Mintimint
@MoonfacedMom
@mavikelebek34
@Saliha40
Ssevincli
@Asiltutku
@Aselhannn
A Asya89
@Feyzaanrr
@HejaR12
@Harlofia
@eunja
@melankolimm
@Barbara
@arkadasimes
@Morlale8
@zinciriye
@Ballikabak
@Gelincik78
Ceren0134
Cemoos
C Cemreww
@FUNNDA
@tazefasulye
@humanbeings
@ummhnisa
@Umut_2019
@rana20
@mutlulukbenihicbirakma
@Mucizemm222
@Life light
@kevsersoylu
@agustos72
@Leyl-i-fer
@bal Perisi
@BereliPenguen
@N u r
@Magnifiaque
@Kahve __Kokusu
@BereliPenguen
@Assos32
@Aselhannn
@agustos72
@Tospaagtd
@theia07
@Yenidelhi
@Nayro
Bende henüz 1 ay olmadı böyle dua istemiştim kaybettim yeğenimi Allah'ım ona can versin inşallah bende 1000 adet aldımS.a dua kardeslerim forumda ki M Masalim55 arkadasımızın bebeği akciğer enfeksiyonu sebebiyle yogun bakımdaymış. 70.000 Ya Şafi başlatıyorum şifaya vesile olur inşallah.
Kızlar etiket yapabilirseniz cok iyi olur
Arkadasımızın konusu burada
Kizim icin dua istiyorum lutfen😭😭😭
Bebegim 10gunlukken oglumdan grip kapti. 9gundur yogun bakimda akciger enfek. Geciriyor ilk 4grun entube oldu daha sonra burun nazalindan oksijen veriliyo suan beslenme yok balgami ve yesil kustugu icin.doktorla bugun gorustugumde kulturunde direnc varmis ve dunden beri antibiyotiği...www.kadinlarkulubu.com
Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim Ya Şafi ismi hürmetine Zeynep bebege tez zamanda Şifalar versin evine sağlıcakla dönsün.
1000 aldım
Kalan:69.000
Basınız sagolsun cnm Rabbim sabırlar versinBende henüz 1 ay olmadı böyle dua istemiştim kaybettim yeğenimi Allah'ım ona can versin inşallah bende 1000 adet aldım
Kaldı 36.000
Amin inşallah Allah'ım bu yavruya şifa versin inşallah darda zorda bırakmasın annesini babasınıBasınız sagolsun cnm Rabbim sabırlar versin
Allah razı olsun olsun cnim. Elhamdülillah toparlanmaya başlamış ama daha taburculuk daha belli değil.bugun tam 12 gün oldu inş tez zamanda sağlıkla kavuşurum kuzuma burnumda tütüyor
Allah razı olsun cnim Rabbim sağlıcakla kucağına alsın.ins sizlerin duasıyla tez vakkitte kuzuma kavuşurum.5.000 daha okundu
Kalan 30.000
Cnim geri kalanını ben okusam olurmu?