Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.000 aldım kalan 3.000500 daha aldım
Kalan 6.000
1.000 aldım kalan 1.600400 okudum.Kalan 2600
1.600 aldım1.000 aldım kalan 1.600
Vesile oldun canım Allah senden de razı olsunKızlar hepinizden Allah razı olsun ya şafi esmamiz bitti
Allah'ım dualarimizi kabul etsin ameliyat gerekmeden şifa olsun Eylül'e
dua etmek isteyen istediği kadar şafi esmasini çekebilir yada Fatiha okuyup şifa isteyebilir
tekrar Allah razı olsun
Nego yeni girdim siteye 1000 aldım
Ay bitmiş mi olsun genede çekerim ya şafi 1000 taneAllah razı olsun hepinizden sizinde hastalarıniz varsa Rabbim şifa versin hastalık göstermesin inşallah
İyi niyetinizden öperim Allah razı olsun inşallah güzel haberler alırız da yarınAy bitmiş mi olsun genede çekerim ya şafi 1000 tane
Inşallah güzel haberi yazarsın burayaİyi niyetinizden öperim Allah razı olsun inşallah güzel haberler alırız da yarın
Yaa bende 1000 okudum şifa olsun kuzumaKızlar hepinizden Allah razı olsun ya şafi esmamiz bitti
Allah'ım dualarimizi kabul etsin ameliyat gerekmeden şifa olsun Eylül'e
dua etmek isteyen istediği kadar şafi esmasini çekebilir yada Fatiha okuyup şifa isteyebilir
tekrar Allah razı olsun
Eylül bebek için niyet et oku okuyabildigin kadar canımKızlar yeniden baslatalim ben okuyamadım rabbim şifa versin inşallah.okuyup hediye edeyim en iyisi
Başladım bile okumaya sabaha kadar okurum sayısız C CiNNET NUR Eylül çok güçlü canım iyilesecek Merak etmeEylül bebek için niyet et oku okuyabildigin kadar canım
Fazla olsun eksik olmasın inşallah şifa olsun