- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.421
Dayanamadım yaptım tek çizgi ama daha erken bir hafta var 2.gün embriyosu meraktan napcağımı şaşırdımBen 6. Günü yaptım 3. Gün embriyosu idi çok çok çok hafif çıkmıştı ben çıkmaz kafasinda öylesine yaptım çıkmazsa üzülmem dersen yap ama üzülüp panik yapacaksan bence yapma biliyorum beklemek çok zor
Oo çok erken hiç merak etme güzel haber alacaksın inşallahDayanamadım yaptım tek çizgi ama daha erken bir hafta var 2.gün embriyosu meraktan napcağımı şaşırdım
Ayyy inşallahOo çok erken hiç merak etme güzel haber alacaksın inşallah
Canım benımde test tarıhım haftaya cuma 30eylülAyyy inşallah
Merhaba ben kullanıyorum transferden sonrada hatta kontrole gidinceye kadar kullanmamı söyledi doktor sonra ne zaman bırakılır hiç bir fikrim yok kontrolde soracağım ve evet hafif kızarıyor azcık morarıyorda ve ağrısı da var bir süre sonra geçiyor benimkiKızlar bu prolutex iğne yaparken hiç acı vs bişe yok 2sat sonra iğne yeri acıyor daha önceki tedavimde vermemişti doktorum kaldı 5 iğne nasıl dayanacagim diye düşünmeye başladım dünkü iğne yerlerinin ağrısına eğilirken bile ağrıyor birde kızardı dün yaptığımın yeri sizlerinde ağrısı oluyor muydu transfer sonrası kullananlar varmı inşallah transfer sonrası kullanmam gerekmez böyle bir ağrı yok
Artı sabah akşam vuruyorum prolutexMerhaba ben kullanıyorum transferden sonrada hatta kontrole gidinceye kadar kullanmamı söyledi doktor sonra ne zaman bırakılır hiç bir fikrim yok kontrolde soracağım ve evet hafif kızarıyor azcık morarıyorda ve ağrısı da var bir süre sonra geçiyor benimki
Hayırlı olsunKızlar kese gördüm bugün
CAnım malesefki ben transfer sabahı başladım yarın teste gidicem hala kullanıyorum. Doktor bırak diyene kadar devammış.ikinci kutuyu yarıladım yani. Bende olmuyor benimde oksapar iğne sıkıntılı aynı etkileri o yapıyor ve her iğne yerim mosmor delik delik gibi. Allah hepimize kolaylık versin. Bu kadar zorluk çekiyoruz sonunu güzelleştirsin inşallahKızlar bu prolutex iğne yaparken hiç acı vs bişe yok 2sat sonra iğne yeri acıyor daha önceki tedavimde vermemişti doktorum kaldı 5 iğne nasıl dayanacagim diye düşünmeye başladım dünkü iğne yerlerinin ağrısına eğilirken bile ağrıyor birde kızardı dün yaptığımın yeri sizlerinde ağrısı oluyor muydu transfer sonrası kullananlar varmı inşallah transfer sonrası kullanmam gerekmez böyle bir ağrı yok
Bana niye 1hafta öncesinden baslatti ki mesela kan sulandırıcı yok şuan belki transfer günü başlar onada kafamda deli sorular var yine bide olmama ihtimali var bütün bu tedaviler boşa gidecek çektiğimiz acılar da cabası hayırlısı olsun hakkımızda yaCAnım malesefki ben transfer sabahı başladım yarın teste gidicem hala kullanıyorum. Doktor bırak diyene kadar devammış.ikinci kutuyu yarıladım yani. Bende olmuyor benimde oksapar iğne sıkıntılı aynı etkileri o yapıyor ve her iğne yerim mosmor delik delik gibi. Allah hepimize kolaylık versin. Bu kadar zorluk çekiyoruz sonunu güzelleştirsin inşallah
Ay maşallah cnm ne güzel bir haberKızlar kese gördüm bugün
Ne guzel canim,cok sevindim.insaAllah sag salim kucagina alirsin.bende 26-si gidicem insaAllah umut oldu bana da.bebek,kal atisi da gordunmu canim.doktor basqa e zaman gel dediKızlar kese gördüm bugün
Kan sulandırıcı coraspin hap ve oksapar iğne transfer akşamı başladımBana niye 1hafta öncesinden baslatti ki mesela kan sulandırıcı yok şuan belki transfer günü başlar onada kafamda deli sorular var yine bide olmama ihtimali var bütün bu tedaviler boşa gidecek çektiğimiz acılar da cabası hayırlısı olsun hakkımızda yaamin canım inşallah Rabbim hepimize kolaylık versin gerçekten anne olmak için bu kadar zorluklara katlaniyoruz Rabbim mukafatlandirsin inşallah 3 ay kullananlar var biraz baktım da Rabbim yar yardımcımız olsun
Anladım canım desene daha yeni başlamışım benKan sulandırıcı coraspin hap ve oksapar iğne transfer akşamı başladım
Ben 14 eylülde yaptım test yapmamak için zor duruyorum. Sizinki kaçıncı gün embriyosu15 eylulde transfer olup test yapan oldumu acaba bugun 8.gun merak ediyorum cesarete ihtiyacim var sanki
5.gun embriyosu ayy yapan varmi bende merak ediyorumBen 14 eylülde yaptım test yapmamak için zor duruyorum. Sizinki kaçıncı gün embriyosu
Canım henüz 5 haftalık kese gördü bide neydi o kesenin dışında görünen bişi göründü sac yolk mu öyle bişi 2 hafta sonra kalp atışı dedi Allah'ıma şükürNe guzel canim,cok sevindim.insaAllah sag salim kucagina alirsin.bende 26-si gidicem insaAllah umut oldu bana da.bebek,kal atisi da gordunmu canim.doktor basqa e zaman gel dedi
Bu merak çok kötü bir şeyCanım benımde test tarıhım haftaya cuma 30eylülyaptım ama taze transfer oldugu ıcın catlatma iğnesi etkisi varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?