Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Tabiki ederim Allahım inşallah o mutluluğu o duyguyu sanada burda o sonucu bekleyen herkese nasip eder

Aâ benden 1gun önce transferin canım inşallah Rabbim sevindirsin hepimizi

Yaa acaba benim kullandığım ilaçla mı alakalı ? Teşekkür ederim cevabınız için uzanmayı denedim ama hiçbir işe yaramadı bugün sizin tavsiyenizi dinliycem bakalım işe yarıyacak mı

Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallah benim de pazartesi günü transfer günüm belli olacak
Bu aşamada hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Hanımlar bir şey soracağım çift transfer yapılıp sadece tek embriyosu tutan var mı çift transferde biri tutmadığı zaman diğer emriyoyu da etkiliyor mu ?

AAaa
Benim transferin 14.günü değerim 537 çıktı 10 gün sonra randevu verdi doktorum. En son kan sonucum14 iken 3 gün sonra bu değer gerçekten şaşkınım ve çok mutluyum
Aaaa hayirli ugurlu olsunnnn sizin ilk sonuc7 sonra 14 cikmisti demi sonuc cok sevindim..2 gunde 537de cok coookk iyi MaşAllah

Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallah benim de pazartesi günü transfer günüm belli olacak
Benim kullandiklarim estrofem progeston fitil vinecal vitamin progestan iğne göbektn Ecopirin folbiol bunlari kullanıyorum şuan cnm

Hanımlar bir şey soracağım çift transfer yapılıp sadece tek embriyosu tutan var mı çift transferde biri tutmadığı zaman diğer emriyoyu da etkiliyor mu ?
Ben çift embriyo transferi oldu daha kontrole gitmedim Allah nasip ederse 30 Eylül'de gitcem

Canım estrofem coraspin climara forte bant kullandım doktor estrofem coraspin devam yarın progestan dex ve prednol ilaçları transfer günü de dahil kullanacağım

selam kızlar bebişlerimi aldım geldim…
size bir sorum var ilaçsız bir şekilde dondurulmuş embriyo transferi olan var mı aramızda? transfer sonrası da hiç ilaç vermedi doktorum

Benim transferin 14.günü değerim 537 çıktı 10 gün sonra randevu verdi doktorum. En son kan sonucum14 iken 3 gün sonra bu değer gerçekten şaşkınım ve çok mutluyum
Canım tebrik ederim çok güzel maşallah sağlıkla artsın inşallah Benim malesef kimyasal oldu

Canım tebrik ederim çok güzel maşallah sağlıkla artsın inşallah Benim malesef kimyasal oldu
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah. Bende o kadar emindim ki kimyasal olduğuna büyük şaşkınlık yaşadım. Bu 6. Denemem di ve son şansımdı. İnşallah sizde en yakın zamanda mucizeye kavuşursunuz Rabbim çok aratmasın bir anda gelsin inşallah amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…