- 16 Eylül 2021
- 399
- 506
- 33
- 28
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.381
Tabiki ederim Allahım inşallah o mutluluğu o duyguyu sanada burda o sonucu bekleyen herkese nasip ederKızlar bugün ben de muayene gittim doktor transfer günün Pazartesi dedi dualarınızı eksik etmeyin lütfentekrardan hamiş adayları tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Aâ benden 1gun önce transferin canım inşallah Rabbim sevindirsinKızlar bugün ben de muayene gittim doktor transfer günün Pazartesi dedi dualarınızı eksik etmeyin lütfentekrardan hamiş adayları tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Yaa acaba benim kullandığım ilaçla mı alakalı ? Teşekkür ederim cevabınız için uzanmayı denedim ama hiçbir işe yaramadı bugün sizin tavsiyenizi dinliycem bakalım işe yarıyacak mıBende günde 3 kere kullanıyorum. Sabah 8 de olanı mecbur iş saatime geldiği için hemen atıp çıkıyorum. 16:00 da olanıda kusura bakma ama inanki işyerinde tuvalette çömelip atıp çıkıyorum. Bence yatmayla alakalı değil. Doktorum atarken biraz destek verip ilerlet demişti. İlk zamanlar korktuğum için benimde çok geliyordu ama azcık itiklersen inanki hiç gelmiyor gibi bişey
Amin canım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunTabiki ederim Allahım inşallah o mutluluğu o duyguyu sanada burda o sonucu bekleyen herkese nasip eder
Amin canım hepimizi inşaAllahAâ benden 1gun önce transferin canım inşallah Rabbim sevindirsinhepimizi
Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallah benim de pazartesi günü transfer günüm belli olacakKızlar bugün ben de muayene gittim doktor transfer günün Pazartesi dedi dualarınızı eksik etmeyin lütfentekrardan hamiş adayları tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Aaaa hayirli ugurlu olsunnnn sizin ilk sonuc7 sonra 14 cikmisti demi sonuc cok sevindim..2 gunde 537de cok coookk iyi MaşAllahBenim transferin 14.günü değerim 537 çıktı 10 gün sonra randevu verdi doktorum. En son kan sonucum14 iken 3 gün sonra bu değer gerçekten şaşkınım ve çok mutluyum
Benim kullandiklarim estrofem progeston fitil vinecal vitamin progestan iğne göbektn Ecopirin folbiol bunlari kullanıyorum şuan cnmRabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallah benim de pazartesi günü transfer günüm belli olacak
Bu aşamada hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Ben çift embriyo transferi oldu daha kontrole gitmedim Allah nasip ederse 30 Eylül'de gitcemHanımlar bir şey soracağım çift transfer yapılıp sadece tek embriyosu tutan var mı çift transferde biri tutmadığı zaman diğer emriyoyu da etkiliyor mu ?
Gözün aydın canım çok sevindim adınaBenim transferin 14.günü değerim 537 çıktı 10 gün sonra randevu verdi doktorum. En son kan sonucum14 iken 3 gün sonra bu değer gerçekten şaşkınım ve çok mutluyum
Evet öyleydi teşekkür ederim Allah razı olsunAAaa
Aaaa hayirli ugurlu olsunnnn sizin ilk sonuc7 sonra 14 cikmisti demi sonuc cok sevindim..2 gunde 537de cok coookk iyi MaşAllah
Allah razı olsunGözün aydın canım çok sevindim adına
Canım estrofem coraspin climara forte bant kullandım doktor estrofem coraspin devam yarın progestan dex ve prednol ilaçları transfer günü de dahil kullanacağımRabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallah benim de pazartesi günü transfer günüm belli olacak
Bu aşamada hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Canım tebrik ederim çok güzel maşallah sağlıkla artsın inşallahBenim transferin 14.günü değerim 537 çıktı 10 gün sonra randevu verdi doktorum. En son kan sonucum14 iken 3 gün sonra bu değer gerçekten şaşkınım ve çok mutluyum
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah. Bende o kadar emindim ki kimyasal olduğuna büyük şaşkınlık yaşadım. Bu 6. Denemem di ve son şansımdı. İnşallah sizde en yakın zamanda mucizeye kavuşursunuz Rabbim çok aratmasın bir anda gelsin inşallah amin...Canım tebrik ederim çok güzel maşallah sağlıkla artsın inşallahBenim malesef kimyasal oldu
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen çift embriyo transferi oldu daha kontrole gitmedim Allah nasip ederse 30 Eylül'de gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?