- 18 Eylül 2022
- 24
- 36
- 3
- 37
- Konu Sahibi waitingformymiracle
- #1.241
İnşallah Allah isteyen herkese nasip eylesinİnşallah güzel haberler alırsınızbenmde 26sı test günüm ama bende lekelenme vs yok ilk denemede olmustu sadece
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Allah isteyen herkese nasip eylesinİnşallah güzel haberler alırsınızbenmde 26sı test günüm ama bende lekelenme vs yok ilk denemede olmustu sadece
Yaaa gerçekten miiMerhaba sizinle günlerimiz aynıBende 14 ünde transfer oldum ve atnı şekilde dün akşam ufak bi lekelenmem oldu çok az. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. Ama okuduklarımda yerleşme kanaması kişiden kişiye farklılık gösteriyormuş ve bikaç gün sürebiliyormuş. Bugünlük daha lekem olmadı hayırlısı bakalım. 24 ü cumartesi kan tahliline gideceğim siz?
Merhaba sizinle günlerimiz aynıBende 14 ünde transfer oldum ve atnı şekilde dün akşam ufak bi lekelenmem oldu çok az. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. Ama okuduklarımda yerleşme kanaması kişiden kişiye farklılık gösteriyormuş ve bikaç gün sürebiliyormuş. Bugünlük daha lekem olmadı hayırlısı bakalım. 24 ü cumartesi kan tahliline gideceğim siz?
Doktorum o şekilde uygun gördü sebebini bilemiyorumYerleşme kanaması da olabılır olmayadabılır. Kırmızı ya donmedıgı sürece telaş yapmayın. Gonopeptyl neden vurdunuz niçin yapılıyor acaba tramsferden sonra
Benim test günüm 26sı ama 25inde gideceğim kan vermeyeMerhaba sizinle günlerimiz aynıBende 14 ünde transfer oldum ve atnı şekilde dün akşam ufak bi lekelenmem oldu çok az. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. Ama okuduklarımda yerleşme kanaması kişiden kişiye farklılık gösteriyormuş ve bikaç gün sürebiliyormuş. Bugünlük daha lekem olmadı hayırlısı bakalım. 24 ü cumartesi kan tahliline gideceğim siz?
Ben prolutex ve oksapar iğne vuruyorumYaaa gerçekten miiumarım öyledir. Doktorla henüz konuşamadım ama annem de yerleşme kanamasıdır dedi inşallah dediği gibidir
Siz de gonopeptyl vurulmuş muydunuz?
Onlar her gün var zaten de bu iğne transferden 4 gün sonra yapılacak demişlerdi ben de acaba ondan mı oldu lekelenme diye endişelenmiştim. İnşallah sıkı sıkı tutunur miniklerBen prolutex ve oksapar iğne vuruyorum
Cuma gününe aldım canım randevuyu bakalım inş güzel sonuçlarla dönerimCnm senin durumun nasıl doktora gittin mi hiç
Amin inşallah yaaCuma gününe aldım canım randevuyu bakalım inş güzel sonuçlarla dönerim
Sen ne yaptın canım gittin mi doktoraAmin inşallah yaa
Ben kan verdim ve 14,61 çıktı transferin 11. Günündeyim. Perşembe bir daha kan vericem. Daha önce 9. Günde 7.60 çıkmıştıBugün test yapan var mı?![]()
2 katı artmış canım önemli olan artış hayırlı olsunBen kan verdim ve 14,61 çıktı transferin 11. Günündeyim. Perşembe bir daha kan vericem. Daha önce 9. Günde 7.60 çıkmıştıne düşüneceğimi bilemiyorum.
Yok cnm bugün ikinci kere kan verdim yarın sonuçları alçak ona göre gitcmSen ne yaptın canım gittin mi doktora
Hadi hayırlı sonuçlar inş canımYok cnm bugün ikinci kere kan verdim yarın sonuçları alçak ona göre gitcm
Amin Allah razı olsun cnm hepimiz için hayırlısıHadi hayırlı sonuçlar inş canım
Ya gerçektenmi çok teşekkür ederim beynim herşeyim durdu buzdolabı gibiyim inanınki inşallah yüreğime su serptiniz2 katı artmış canım önemli olan artış hayırlı olsun![]()
Ben ilk transfer de kullanmıştım ganopeptyl iğneyi bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormus öyle söylemişti Dr hatta transfer öncesi ve sonrası kullanmıştım ondan vermiştir arkadaşa da hayırlı haberler alırsınız inşallah kızlar Allah'ım gönlünüze göre versinYerleşme kanaması da olabılır olmayadabılır. Kırmızı ya donmedıgı sürece telaş yapmayın. Gonopeptyl neden vurdunuz niçin yapılıyor acaba tramsferden sonra
Sağlıkla artsın inş annesi, dua edelim hepimiz için bol bolYa gerçektenmi çok teşekkür ederim beynim herşeyim durdu buzdolabı gibiyim inanınki inşallah yüreğime su serptiniz![]()