Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba sizinle günlerimiz aynı☺️ Bende 14 ünde transfer oldum ve atnı şekilde dün akşam ufak bi lekelenmem oldu çok az. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. Ama okuduklarımda yerleşme kanaması kişiden kişiye farklılık gösteriyormuş ve bikaç gün sürebiliyormuş. Bugünlük daha lekem olmadı hayırlısı bakalım. 24 ü cumartesi kan tahliline gideceğim siz?
Yaaa gerçekten mii 🫠 umarım öyledir. Doktorla henüz konuşamadım ama annem de yerleşme kanamasıdır dedi inşallah dediği gibidir🙏🏼🙏🏼 Siz de gonopeptyl vurulmuş muydunuz?
Merhaba sizinle günlerimiz aynı☺️ Bende 14 ünde transfer oldum ve atnı şekilde dün akşam ufak bi lekelenmem oldu çok az. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. Ama okuduklarımda yerleşme kanaması kişiden kişiye farklılık gösteriyormuş ve bikaç gün sürebiliyormuş. Bugünlük daha lekem olmadı hayırlısı bakalım. 24 ü cumartesi kan tahliline gideceğim siz?

Benim test günüm 26sı ama 25inde gideceğim kan vermeye

Benimde 15 i transferim cok zor tutuyorum kendimi idrar testi yapmamak icin.yani belirtide ariyo insan ne kadar degisik duygular hormonlardan sanirim🤭🙂🙂

Yerleşme kanaması da olabılır olmayadabılır. Kırmızı ya donmedıgı sürece telaş yapmayın. Gonopeptyl neden vurdunuz niçin yapılıyor acaba tramsferden sonra
Ben ilk transfer de kullanmıştım ganopeptyl iğneyi bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormus öyle söylemişti Dr hatta transfer öncesi ve sonrası kullanmıştım ondan vermiştir arkadaşa da hayırlı haberler alırsınız inşallah kızlar Allah'ım gönlünüze göre versin🥰

Kızlar ben birşey soracağım size ya ben adet olduktan sonra Dr gidip tedaviye başladım ya estrofem başladım folik asit falan Eylül 16da adet bitti 5gun sonra sağ kasığımda bı ağrı var dün ve bugün müthiş yokluyor beni göğüslerim çok fazla ağrıyor bu ilaçlar daha önce de kullandım bu kadar ağrı olmamıştı sizlerde de oldumu bunlar normalde yumurtlamam geç olur pcostan dolayı

Back