Eylül Ayında Transfer Olacaklar

arkadaşlar bugün test verdim. beta 12.gün 594 14.gün 974 16.gün 2152 nasıl sizce.
Maşallah çok guzel ilerlemiş darısı basımıza olsun inşallah bızlerede dua edın güzel haberler verelım inşallah. Sızde sağ salım kucagınıza alım inşallah🤲

5.gün embriyosu ben mayısta opu oldum ve hiç Tranfer olamadım bu ay inşallah olacağım ve başka emriyo da yok rabbim hayırlısı ile tüm isteyenlere pozitif sonuçlar versin
Sizin ki kaçıncı gün embriyosu ne zaman rranfer olacaksınız
Ben 5yil önce ilk tüp bebek denememi yaptım negatif oldu 22 yumurtadan 13ü dollendi her gün bir embriyo gitti diye aradılar 3embriyodan 1ini bana transfer ettiler kalan ikisini de 6gun sağlıklı ilerlerse donduracagiz demişlerdi dondurduk o gün bugündür bekliyorlardı transfer ücretini duyunca şok olduk seneye 15bin olur diye başlayalım dedik Allah tan rapor cikiyorda şuan sadece 4 bin odeyegiz raporsuz sadece transfer 7bin500 dediler bu ay nasip olursa sağlıkla donerlerse embriyo lar inşallah 27 Eylül transfer tarihim başka şansım yok benimde Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın 14 yıldır bekliyorum hayırlısını sağlıklısıni versin rabbim hepimize 🌼

Kızlar 14ünde transfer olmuştum dün gece pembe leke geldi. Yaşayan var mı ? Doktorumu aradım dönüş yapmalarını bekliyorum. Dün 2 tane gonopeptyl olmuştum

Kızlar 14ünde transfer olmuştum dün gece pembe leke geldi. Yaşayan var mı ? Doktorumu aradım dönüş yapmalarını bekliyorum. Dün 2 tane gonopeptyl olmuştum
Merhaba sizinle günlerimiz aynı☺️ Bende 14 ünde transfer oldum ve atnı şekilde dün akşam ufak bi lekelenmem oldu çok az. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. Ama okuduklarımda yerleşme kanaması kişiden kişiye farklılık gösteriyormuş ve bikaç gün sürebiliyormuş. Bugünlük daha lekem olmadı hayırlısı bakalım. 24 ü cumartesi kan tahliline gideceğim siz?

Merhaba sizinle günlerimiz aynı☺️ Bende 14 ünde transfer oldum ve atnı şekilde dün akşam ufak bi lekelenmem oldu çok az. Doktoruma sordum yerleşme kanaması olabileceğini söyledi. Ama okuduklarımda yerleşme kanaması kişiden kişiye farklılık gösteriyormuş ve bikaç gün sürebiliyormuş. Bugünlük daha lekem olmadı hayırlısı bakalım. 24 ü cumartesi kan tahliline gideceğim siz?
İnşallah güzel haberler alırsınız🤲benmde 26sı test günüm ama bende lekelenme vs yok ilk denemede olmustu sadece

Yerleşme kanaması da olabılır olmayadabılır. Kırmızı ya donmedıgı sürece telaş yapmayın. Gonopeptyl neden vurdunuz niçin yapılıyor acaba tramsferden sonra

Idrara cesaretim yok kafami karistirmasin diye pazara kadar bekleyip kan testi yapacagim insallah olumludur
Ben asla artık idrar yapmam ya testlerım yanlıstı bılmıyorum ama bı yanlıslık vardı ılı denemede de cıft cızgı olmuştu. Ilkınde kanda 0 cıkmıstı ıkımcıde 20 cıkmıstı ıkısıde olmadı yanı bunda pazartesı dırek kana giderim inşallah

Back