- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.201
Hemen umutsuzluğa kapılma beta idrara geçmemiş olabilir halaKızlar bugün erken gebelik testi yaptım 5. Gün embriyosu 8. Gün oluyor.Malesef silik çizgi bile olmadıİnşallah sizler pozitif haberler alırsınız
InsaAllah oyle olur canim cok sag ol ama hassasiyyet yok sanki bu gunKorkma canım. Allah tamamına erdirsin. Artışta sorun yok.
InsaAllah canim,cok trsekkur ederim,biraz sakinledim vallahTam 2 katı artmasına gerek yok canım Değerin çok güzel endişe etme
Hemen olumsuz düşünmeyin belki kanda çıkar gerçekten arkadaşımın öyle oldu kaç tane test yaptı çıkmadı sonra kan günü geldi hani öylesine kan vermek için gitti ve sonuç çıkınca şok olduk Allah büyük bence stres ypyn kan gününe kadar bklynKızlar bugün erken gebelik testi yaptım 5. Gün embriyosu 8. Gün oluyor.Malesef silik çizgi bile olmadıİnşallah sizler pozitif haberler alırsınız
Sanmıyorum kuzum 2 gün sonra kan vericem silik de olsa çıkardıHemen umutsuzluğa kapılma beta idrara geçmemiş olabilir hala
İnşallah canımHemen olumsuz düşünmeyin belki kanda çıkar gerçekten arkadaşımın öyle oldu kaç tane test yaptı çıkmadı sonra kan günü geldi hani öylesine kan vermek için gitti ve sonuç çıkınca şok olduk Allah büyük bence stres ypyn kan gününe kadar bklyn
Lütfen kan verene kadar umutsuzluğa kapılmayın ve üzülüp kendinizi strese sokmayın. Bir mucize olamazmı kim bilir dualarım sizinle inşallah kalbinizi ferah tutunKızlar bugün erken gebelik testi yaptım 5. Gün embriyosu 8. Gün oluyor.Malesef silik çizgi bile olmadıİnşallah sizler pozitif haberler alırsınız
Ben bi yerde okumustum%60 min yeterli diye belki 1 kere daha tekrar ettirir dr un zaten kesede gorunurse sorun kalmaz rakamlara bence takilmayin.hayirli olsun saglicakla ilerlesi
inşallah canımmBen bi yerde okumustum%60 min yeterli diye belki 1 kere daha tekrar ettirir dr un zaten kesede gorunurse sorun kalmaz rakamlara bence takilmayin.hayirli olsun saglicakla ilerlesin
İnşallahSanmıyorum kuzum 2 gün sonra kan vericem silik de olsa çıkardıİnşallah dediğin gibi mucize olur..
Aynı benimde 3. Denemem 24 Eylül test günüm rabbim hayırlısı ile bize de nasip etsin inşallahGebelık haberı alan herkese hayırlı olsun inşallah Rabbim saglıkls ilerlemeyi saglıkla kucagnıza almayı nasıp etsın. Haber bekleyenlere hayırlı haberler vermek nasıp olsun inşallah. Ben 15 Eylül'de transfer oldum 26 sı test günüm bu üçüncü denemem lütfen banada dua edın bu son olsun ınsalllah
Söylemedi muayene etti hızlıca gitti soru bile soramadım hemşire ile görüştüm bi sıkıntı yok haftaya pazartesiye kadar ilaçları aynı şekilde kullanıp kontrole gideceğim 30 Eylül 1 ekim gibi de transfer denildi bi sıkıntı olmaZsa inşallahBen de tekim sanıyordum valla Eylül sonunda transfer olacak her Dr tedavisi farklı inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz rahim kalınlığına bakıldı mi canım bugün söyler yazmışsın yeni gördüm mesajını
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun dondurulmuş degilmi seninki de kaç gün embriyo suSöylemedi muayene etti hızlıca gitti soru bile soramadım hemşire ile görüştüm bi sıkıntı yok haftaya pazartesiye kadar ilaçları aynı şekilde kullanıp kontrole gideceğim 30 Eylül 1 ekim gibi de transfer denildi bi sıkıntı olmaZsa inşallah
Benden ıkı gun once test gününüz inşallah Hayırlı güzel haberler verirsiniz arkanızdanda ben verrım güzel haberler inşallahAynı benimde 3. Denemem 24 Eylül test günüm rabbim hayırlısı ile bize de nasip etsin inşallah
İnşallah canım benim Allah razı olsunLütfen kan verene kadar umutsuzluğa kapılmayın ve üzülüp kendinizi strese sokmayın. Bir mucize olamazmı kim bilir dualarım sizinle inşallah kalbinizi ferah tutun
5.gün embriyosu ben mayısta opu oldum ve hiç Tranfer olamadım bu ay inşallah olacağım ve başka emriyo da yok rabbim hayırlısı ile tüm isteyenlere pozitif sonuçlar versinAnladım canım hakkında hayırlısı olsun dondurulmuş degilmi seninki de kaç gün embriyo su
Bence cok iyi ilerlemişarkadaşlar bugün test verdim. beta 12.gün 594 14.gün 974 16.gün 2152 nasıl sizce.
5. Gün embriyosumu canım maşallah değerin çok güzel inşallah sağlıkla artsınBenimde 12.gun Beta 508 çıktı yarın 2. Vereceğim bitmiyor stres bitmiyor
Bence. Çok güzel ilerlemiş sağlıkla alın kucağınızaarkadaşlar bugün test verdim. beta 12.gün 594 14.gün 974 16.gün 2152 nasıl sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?