Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım 5. Gün embriyosu 8. Gün oluyor.Malesef silik çizgi bile olmadı İnşallah sizler pozitif haberler alırsınız
Hemen olumsuz düşünmeyin belki kanda çıkar gerçekten arkadaşımın öyle oldu kaç tane test yaptı çıkmadı sonra kan günü geldi hani öylesine kan vermek için gitti ve sonuç çıkınca şok olduk Allah büyük bence stres ypyn kan gününe kadar bklyn

Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım 5. Gün embriyosu 8. Gün oluyor.Malesef silik çizgi bile olmadı İnşallah sizler pozitif haberler alırsınız
Lütfen kan verene kadar umutsuzluğa kapılmayın ve üzülüp kendinizi strese sokmayın. Bir mucize olamazmı kim bilir dualarım sizinle inşallah kalbinizi ferah tutun

in
Ben bi yerde okumustum%60 min yeterli diye belki 1 kere daha tekrar ettirir dr un zaten kesede gorunurse sorun kalmaz rakamlara bence takilmayin.hayirli olsun saglicakla ilerlesi

Ben bi yerde okumustum%60 min yeterli diye belki 1 kere daha tekrar ettirir dr un zaten kesede gorunurse sorun kalmaz rakamlara bence takilmayin.hayirli olsun saglicakla ilerlesin
inşallah canımm

Aynı benimde 3. Denemem 24 Eylül test günüm rabbim hayırlısı ile bize de nasip etsin inşallah

Söylemedi muayene etti hızlıca gitti soru bile soramadım hemşire ile görüştüm bi sıkıntı yok haftaya pazartesiye kadar ilaçları aynı şekilde kullanıp kontrole gideceğim 30 Eylül 1 ekim gibi de transfer denildi bi sıkıntı olmaZsa inşallah

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun dondurulmuş degilmi seninki de kaç gün embriyo su

Aynı benimde 3. Denemem 24 Eylül test günüm rabbim hayırlısı ile bize de nasip etsin inşallah
Benden ıkı gun once test gününüz inşallah Hayırlı güzel haberler verirsiniz arkanızdanda ben verrım güzel haberler inşallah rabbım isteyen herkesin kucagını doldursun insallah

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun dondurulmuş degilmi seninki de kaç gün embriyo su
5.gün embriyosu ben mayısta opu oldum ve hiç Tranfer olamadım bu ay inşallah olacağım ve başka emriyo da yok rabbim hayırlısı ile tüm isteyenlere pozitif sonuçlar versin
Sizin ki kaçıncı gün embriyosu ne zaman rranfer olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…