Eylül Ayında Transfer Olacaklar

O kadar haklısın ki insanın elinde olmadan herşeyde bir anlam arıyor sabırlı olup beklemekten başka çaremiz yok
Gerçekten sadece yaptığım şey bı kağıda Ayetel Kürsi bir iki tane duayı yazdım hep onları okudum aklıma getirmemeye çalıştım çok şükür sonuç pozitif oldu sadece dediğiniz gibi sabır Allahım gönlünüzce versin inşallah

Ben de tekim sanıyordum valla Eylül sonunda transfer olacak her Dr tedavisi farklı inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz rahim kalınlığına bakıldı mi canım bugün söyler yazmışsın yeni gördüm mesajını

kızlar 3 eylülde 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 12.gün beta 594 14.gün beta 974 (artış yüzde 64).sizce nasıl arkadaşlar cok endişeliyim.

kızlar 3 eylülde 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 12.gün beta 594 14.gün beta 974 (artış yüzde 64).sizce nasıl arkadaşlar cok endişeliyim.

Ben bi yerde okumustum%60 min yeterli diye belki 1 kere daha tekrar ettirir dr un zaten kesede gorunurse sorun kalmaz rakamlara bence takilmayin.hayirli olsun saglicakla ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…