- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.181
Kuzum bende de oldu şuan 7. Gündeyim henüz test yapmadım sonuç belli değil ama hala ara sıra oluyorKızlar iyi akşamlar transferin ikinci günündeyim ama sabahtan beri ara ara adet olacakmış gibi ağrı gelip gidiyor sizde oldumu hiç böyle belirtiler
İnşallah canım benimMerhaba arkadaşlar ben de bugün 2. Gün taze transfer oldum 2 tane.sonuç 30 eylülde çıkacak, inşallah tutunur yumurtalarımız
Insallah hayirlisiyla kat katlanir canimIkinci kac cikti canim.Bende 398.8 cikmisti birinci,ama bu gun 751 cikti.Korkuyorum iki katina katlanmadi deye
Ben pazartesi vercem ikinciyi cnm cuma ilkini verdim
Gerçekten sadece yaptığım şey bı kağıda Ayetel Kürsi bir iki tane duayı yazdım hep onları okudum aklıma getirmemeye çalıştım çok şükür sonuç pozitif oldu sadece dediğiniz gibi sabır Allahım gönlünüzce versin inşallahO kadar haklısın ki insanın elinde olmadan herşeyde bir anlam arıyor sabırlı olup beklemekten başka çaremiz yok
İnşallah beklediğin haberi alırsın canım benimİşe başlayacağım için şehir dışından git gel yoracak beni bu ay. 3.5 saatlik yol. Benimki de üç yıl önce dondurulmuş embriyo. Kızıma kardeş Yapmak istiyorum. Allah nasip ederse.
Amin inşallah Allah razı olsun cnmInsallah hayirlisiyla kat katlanir canim
Cumlemizden canim.Paylasirsin insaAllah sen de degeriniAmin inşallah Allah razı olsun cnm
İnşallah güzel sonucu alırız hep birlikteKuzum bende de oldu şuan 7. Gündeyim henüz test yapmadım sonuç belli değil ama hala ara sıra oluyor
İnşallah çok ama çok Aminİnşallah güzel sonucu alırız hep birlikte
Korkma canım. Allah tamamına erdirsin. Artışta sorun yok.Ikinci kac cikti canim.Bende 398.8 cikmisti birinci,ama bu gun 751 cikti.Korkuyorum iki katina katlanmadi deye
Ben de tekim sanıyordum valla Eylül sonunda transfer olacak her Dr tedavisi farklı inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz rahim kalınlığına bakıldı mi canım bugün söyler yazmışsın yeni gördüm mesajınıBende 10 Eylül de oldum adetimi 12 Eylül de muayene etti estmofem deltacotrin coraspin verdi bugün de kontrole çağırdı bekliyorum daha sonra ki işlemler hakkında bilgi vermiyor doktor bugün söyler sanırım
Hemen hemen aynı günlere denk gelebilir transferimiz
Tam 2 katı artmasına gerek yok canım Değerin çok güzel endişe etmeIkinci kac cikti canim.Bende 398.8 cikmisti birinci,ama bu gun 751 cikti.Korkuyorum iki katina katlanmadi deye
Ben sadece bı kere kan verdim Allah nasip ederse pazartesi tekrar vercemkızlar 3 eylülde 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 12.gün beta 594 14.gün beta 974 (artış yüzde 64).sizce nasıl arkadaşlar cok endişeliyim.
sizin transfer ne zaman olduBen sadece bı kere kan verdim Allah nasip ederse pazartesi tekrar vercem
6 Eylül'desizin transfer ne zaman oldu
Bendede oluyo canim hatta bi trarafimda boyle sizi gibide oluyo benimde dun2. GunumduKızlar iyi akşamlar transferin ikinci günündeyim ama sabahtan beri ara ara adet olacakmış gibi ağrı gelip gidiyor sizde oldumu hiç böyle belirtiler
Ben bi yerde okumustum%60 min yeterli diye belki 1 kere daha tekrar ettirir dr un zaten kesede gorunurse sorun kalmaz rakamlara bence takilmayin.hayirli olsun saglicakla ilerlesinkızlar 3 eylülde 1 tane 5.gün embriyo transferi oldu. 12.gün beta 594 14.gün beta 974 (artış yüzde 64).sizce nasıl arkadaşlar cok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?