Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Gebelık haberı alan herkese hayırlı olsun inşallah Rabbim saglıkls ilerlemeyi saglıkla kucagnıza almayı nasıp etsın. Haber bekleyenlere hayırlı haberler vermek nasıp olsun inşallah. Ben 15 Eylül'de transfer oldum 26 sı test günüm bu üçüncü denemem lütfen banada dua edın bu son olsun ınsalllah

Gebelık haberı alan herkese hayırlı olsun inşallah Rabbim saglıkls ilerlemeyi saglıkla kucagnıza almayı nasıp etsın. Haber bekleyenlere hayırlı haberler vermek nasıp olsun inşallah. Ben 15 Eylül'de transfer oldum 26 sı test günüm bu üçüncü denemem lütfen banada dua edın bu son olsun ınsalllah
Ayni zamanda transfer olmusuz inşAllah bizlerde burda pozitiffffffff diye yazcaz.bundan oncekileri unut hepsi geride kaldi simdiye odaklan ve odaklanalim hep birlikte 🤗🤗💟

Maalesef negatif sabah yaptırdım test.demek ki 9. Gün yaptığım kaset test tek çizgi doğruymuş kızlar
Yapma ya 🥺 Çok üzüldüm kuzum hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz maddi manevi gönül ister ki hepimizin pozitif olsun.İnsan hevesle beklerken negatif habere yıkılıyor biliyorum.Rabbim hayırlara vesile etsin , Rabbim yardım etsin inşallah ne denir bilemiyorum 😔

Pozitif sonuç alan arkadaşlar çook ama çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın 🤲 benim kan testim negatif geldi. Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama çok zor tabi. Rabbim böylesini hayırlı eyledi demek ki zamanı değilmiş diye avutuyorum kendimi. Bekleyen arkadaşlar da inşallah güzel sonuçlar alırlar. Dualarım sizinle 🤗🤲🙋🏻‍♀️

Pozitif sonuç alan arkadaşlar çook ama çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın 🤲 benim kan testim negatif geldi. Moralimi bozmamaya çalışıyorum ama çok zor tabi. Rabbim böylesini hayırlı eyledi demek ki zamanı değilmiş diye avutuyorum kendimi. Bekleyen arkadaşlar da inşallah güzel sonuçlar alırlar. Dualarım sizinle 🤗🤲🙋🏻‍♀️
Ne guzel bi insansin sen yaa💟 inşAllah sende hep boyle dua et Allahin izniyle yilmadan yorulmadan ayni hevesle tekrar baslayip cok cok daha guzel sonuclar alirsinnn 🤲😘

Canım benim Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah en kısa zamanda pozitif haberler verirsin bizlere ❤️

En hayırlı zamanda Allah nasip etsin canım sana. Ne güzel insansın bizim de duamız seninle ❤

Kızlar ben 5.gün embriyo transfer olcak salı günü hayırlısıyla. Gebelık testi 5gün sonra yapsam catlatma iğnesi vuruldum sonuçta onun pozitifliği görürürmmdimi? Sımdıden test yapma derdine düştüm :d

Back