- 20 Ocak 2014
- 257
- 650
- 303
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.121
Amin canım çok sağolAnlamadım hayırlısı olsun inşallah evet benim dondurulmuş çift transfer 19cu gün transfer yapıldı
Amin canım benim Allah razı olsun inş rabbim isteyen herkese nasip etsinAnladım canım Allah rahmetini göstersin şefaatçi olsunlar inşallah anne babasınayaa inşallah tutarlar canım kucağına almak nasip olur
Evetttt, kızlar liste yapalım olmayacak böyle hepimiz pozitif gidiyoruz maaşallahMerhaba kızlar 80 hcg pozitif mi oluyor
Pozitif tabi ki canım tebrik ederimMerhaba kızlar 80 hcg pozitif mi oluyor
Çok erken kuzum, doktor bana 12 günden önce yapma dediBen de bugün kan testi yaptırdım beta hcg 7 çıktı ve pazartesi tekrarlamam lazımmış çok düşük bir değer ne diyim hayırlısı artık. Transferden sonra 9. Günümdü bugün
Evet erken aslında prolutex iğnem bitmişti hani devam ediyimmi etmiyimmi varsa yada yoksa ona göre almak için yaptırdım. Alıcam yani şu an devam edicem pazartesiye kadarÇok erken kuzum, doktor bana 12 günden önce yapma dedi
Ya maşallahKızlarbenim de 219 kan testi sonucum pazartesi tekrar yap dedi doktor.
Allah herkese pozitif sonuç görmeyi sağlıklı hamilelik geçirip dünyaya getirmeyi nasip etsin. Ama gerçekten bu topik için çok duygulandım. Çok kişi oldu. İnşallah Allah bekleyen herkese nasip etsin. İyi ki varsınız
Amin canım benim inşallah gerçekten şoktayım ağlaya ağlaya Dr aradım Dr diyor sakin ol ay dedim ben bunu 13 yıldır bekliyorum hocam gerçekten mi dedim pazartesi terkar kan istedi Dr evet diyebilmemiz için neden acabaPozitif tabi ki canım tebrik ederimRabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Topik bi Bebişe daha kavuştu
Tebrikler canım benim çojkk ama çokkk sevindimKızlarbenim de 219 kan testi sonucum pazartesi tekrar yap dedi doktor.
Allah herkese pozitif sonuç görmeyi sağlıklı hamilelik geçirip dünyaya getirmeyi nasip etsin. Ama gerçekten bu topik için çok duygulandım. Çok kişi oldu. İnşallah Allah bekleyen herkese nasip etsin. İyi ki varsınız
Canım ben de çok sevindim sanaTebrikler canım benim çojkk ama çokkk sevindim
Kuzum her hamilelikte böyle hcg değerinin 2 günde 2 katına katlamış olması gerekiyor sağlıklı bir gebelik olması adına . Her hamilelikte rutin bakılan bişey yani kafana takmaAmin canım benim inşallah gerçekten şoktayım ağlaya ağlaya Dr aradım Dr diyor sakin ol ay dedim ben bunu 13 yıldır bekliyorum hocam gerçekten mi dedim pazartesi terkar kan istedi Dr evet diyebilmemiz için neden acaba
Çok şükür rabbime gerçektenCanım ben de çok sevindim sanapazartesi günü bana da tekrar test ver dedi sonuç artmış mi saglikli gebelik mi ona bakıyorlar canım
Gözünaydın canım benimMerhaba kızlar 80 hcg pozitif mi oluyor
AmiiinInş canim hepimiz icin bu ay hepimize ugurlar getirsin..sonuclarimiz hepimizin pozitif olsun
Canım benim inşallah değerin artar Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahBen de bugün kan testi yaptırdım beta hcg 7 çıktı ve pazartesi tekrarlamam lazımmış çok düşük bir değer ne diyim hayırlısı artık. Transferden sonra 9. Günümdü bugün
Amin kuzum benim Rabbim inşallah hayırlısıyla hepimize nasip eder anneliğiKızlarbenim de 219 kan testi sonucum pazartesi tekrar yap dedi doktor.
Çok Amin Çok AminYa maşallahgözün Aydın cnm rabbim sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Bu topik herkese uğurlu geldi sizin uğurunuz bize de bulaşsın inş darısı başımıza
Tebrik ederim kuzum benim çok güzel değerin maşallahCanım ben de çok sevindim sanapazartesi günü bana da tekrar test ver dedi sonuç artmış mi saglikli gebelik mi ona bakıyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?