- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 28
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.101
Anladım canım Allah rahmetini göstersin şefaatçi olsunlar inşallah anne babasınaYok kuzum 2016 da yaptırdığım tüpte üçüz olmuştu ama rahim ağzı yetmezliği sebebi ile 20 haftalık erken doğumla kaybettim. Şimdi geçen ay tüp tedavisi gördük embriyolarım donduruldu bu ayki reglimle transfer olacak nasipse
Vala pazarda fellan olur sanırım canım burda annemler felan ektikleri için nerde. Satılır hiç bilmiyirum ama bı sor büyük manav reyonu marketlerde olabilir mihtemelenNerden bulabılırım canım yerelmasını
Hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum benimAslında dün bir erken gebelik testi aldım ve yaptım ama negatif yani tek çizgi göründüSonra pişman oldum, erkendir belki diye düşünmeye çalışıyorum. Tek umudum yarınki kan testi. Rabbimden hayırlısıyla iyi sonuç diliyorum.
Merhaba canım ben 8 Eylül'de adet oldum ilk gün muayene oldum 2gun estrofem başladık 1hafta sonra 15 Eylül de kontrole çağırdı Dr 27 Eylül için de transfer tarihî belirledi Dr 22sinde de prolutex iğne günde 1 defa progestan sabah akşam olmak üzere vajinadan baslayacagim estrofem günde 3 defa test sonucuna kadar devam dedi estrofemi rahim kalinligi 10 ve üzeri olması gerekiyormuş anca o seviyeye gelecek demekki acelemiz yok dedi doktorum sizin kaçıncı günü adetin şuanArkadaşlar merhaba pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağlıkla mutlulukla kuacağınıza almayı nasip etsin bizim gibi bekleyenlere de hayırlısı ile nasip etsin inşallahsizlere bir sorum olacak 5 . Gün embriyosu adet başladıktan kaç gün sonda transfer ediliyor
Çarşamba günü kaçıncı günündü canım, fotoları bidaha atsana yada bana at ayyyy çok heyecanlıııAtmıştım çarşamba akşamı ve perşembe sabahı 2 kere yaptım. 1 embriyo transfer 5. Gün
İnşallah bugün geçmedi. Sen de pozitif düşün
Ayyyy çok çok çok heyecanlı, senin kaçıncı gün embriyosuydu?6cı gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı sonra tekrar 8ci gün yaptım yine çıktı dün kan verdim sonuç pozitif
5gun embiyosuAyyyy çok çok çok heyecanlı, senin kaçıncı gün embriyosuydu?
Senin bebişlerin onlar kuzucum tabiki güzel güzel tutunup gelicekBende cok sasırdım ama önemli olan karnımda beni kabul etmesi
Ben 5 6 7 silik gördüm dün kan verdim sağlık ocağı çıkmadığı için bugün özele gidip verdim yarım saate çıkar dua edin kızlar yıllarımın hasreti bitsin inşallah anne olayım bende hayırlısı ile inşallah6cı gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı sonra tekrar 8ci gün yaptım yine çıktı dün kan verdim sonuç pozitif
Amin canım da hergün aramıyolarmış cunku anne karnındaki gibi davranıyoruz belırlı günler bakıyoruz aynı saatte bakıyorum dediSenin bebişlerin onlar kuzucum tabiki güzel güzel tutunup geliceksu gibi aksın canım inşallah
Benim 3. Gün embriyosu 8. Gün yapsam çıkar mı bişeyler acaba5gun embiyosu
Bende 10 Eylül de oldum adetimi 12 Eylül de muayene etti estmofem deltacotrin coraspin verdi bugün de kontrole çağırdı bekliyorum daha sonra ki işlemler hakkında bilgi vermiyor doktor bugün söyler sanırımMerhaba canım ben 8 Eylül'de adet oldum ilk gün muayene oldum 2gun estrofem başladık 1hafta sonra 15 Eylül de kontrole çağırdı Dr 27 Eylül için de transfer tarihî belirledi Dr 22sinde de prolutex iğne günde 1 defa progestan sabah akşam olmak üzere vajinadan baslayacagim estrofem günde 3 defa test sonucuna kadar devam dedi estrofemi rahim kalinligi 10 ve üzeri olması gerekiyormuş anca o seviyeye gelecek demekki acelemiz yok dedi doktorum sizin kaçıncı günü adetin şuan
Valla cnm şimdi bilmiyorum ki gönlünden nasıl geçerse öyle ypBenim 3. Gün embriyosu 8. Gün yapsam çıkar mı bişeyler acaba
Allahım sanada o mutluluğu yaşatsın inşallahBen 5 6 7 silik gördüm dün kan verdim sağlık ocağı çıkmadığı için bugün özele gidip verdim yarım saate çıkar dua edin kızlar yıllarımın hasreti bitsin inşallah anne olayım bende hayırlısı ile inşallah
Canım benim hayırlısıyla çok güzel sonuç alacaksın inşallahBen 5 6 7 silik gördüm dün kan verdim sağlık ocağı çıkmadığı için bugün özele gidip verdim yarım saate çıkar dua edin kızlar yıllarımın hasreti bitsin inşallah anne olayım bende hayırlısı ile inşallah
Inş canim hepimiz icin bu ay hepimize ugurlar getirsin..sonuclarimiz hepimizin pozitif olsunEvet onu bende yaşadım ama kan dolaşımı için kalkıyordum hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin inşallah o mutluluğu hepiniz burda yazarsnz cnm inşallahInş canim hepimiz icin bu ay hepimize ugurlar getirsin..sonuclarimiz hepimizin pozitif olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?