Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Anladım canım Allah rahmetini göstersin şefaatçi olsunlar inşallah anne babasına yaa inşallah tutarlar canım kucağına almak nasip olur

Merhaba canım ben 8 Eylül'de adet oldum ilk gün muayene oldum 2gun estrofem başladık 1hafta sonra 15 Eylül de kontrole çağırdı Dr 27 Eylül için de transfer tarihî belirledi Dr 22sinde de prolutex iğne günde 1 defa progestan sabah akşam olmak üzere vajinadan baslayacagim estrofem günde 3 defa test sonucuna kadar devam dedi estrofemi rahim kalinligi 10 ve üzeri olması gerekiyormuş anca o seviyeye gelecek demekki acelemiz yok dedi doktorum sizin kaçıncı günü adetin şuan

6cı gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı sonra tekrar 8ci gün yaptım yine çıktı dün kan verdim sonuç pozitif
Ben 5 6 7 silik gördüm dün kan verdim sağlık ocağı çıkmadığı için bugün özele gidip verdim yarım saate çıkar dua edin kızlar yıllarımın hasreti bitsin inşallah anne olayım bende hayırlısı ile inşallah

Mrb. Oncelikle bu sureci mutlu sonla atlatmanizi dilerim. Daha once tecrubesi olanlar varsa olumsuz sonuclanan transferden sonra adet gecikmesi yasaniyor mu? Ilaclar vs. nedeniyle kist olusmus olabilir mi? Doktora gitmeli miyim yoksa adeti beklemeli miyim kafam karisti. 20 agustos transfer sonrasi ilk regl. Dongum normalde 25gun. Bugun 27.gun ama gelmeye pek niyeti yok gibi. Tskler..

Bende 10 Eylül de oldum adetimi 12 Eylül de muayene etti estmofem deltacotrin coraspin verdi bugün de kontrole çağırdı bekliyorum daha sonra ki işlemler hakkında bilgi vermiyor doktor bugün söyler sanırım
Hemen hemen aynı günlere denk gelebilir transferimiz

Allahım sanada o mutluluğu yaşatsın inşallah

Canım benim hayırlısıyla çok güzel sonuç alacaksın inşallah

Merhabalar bu surecı en güzel haberlerle bıtırelım inşallah ben 15nde transfer oldum besıncı gün ama çok ıyı değilmiş doktor transferden sonra psıkolonımı alt üst ettı nasıl dıyorum acıkcası çok iyi degıl dıyor ama genede tedbır benden takdır Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…