Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar ben azönce salata içinde roka yedim zararlı mıydı acaba, stres oldumBirde 2. Gün itibari ile ortalama 1 km yavaş yavaş yürüdüm, doktor ağır spor yapma ama hareketsiz kalma dedi, sizleri okudukça hata mı ediyorum yürümekle dedim

Siz test yapmadınız dimi? Kan verince öğreneceksiniz. Ben de cok heyecanlıyım. İnşallah mutluluktan uçarız beraber

Bilmiyorum zararlı mı ama ben de yemiştim balık yemek iyi diye yanında eşim yapmıştı alışkanlık. 2. Gün itibari ile çalışmaya başladım ama çok yavaş hareket ettim. Kendini yormadan hareket et iyi düşün

Pozitif oldu mu peki senin?Kendimi yormuyorum ama hasta gibi yatmak istemiyorum, evde tek kalınca stres olmaya başlıyacakmışım gibi geliyor

Canım hiç sorun etme kendine içine nasıl siniyorsa öyle yap ama kendini yormadan tabiki. Bir klasik olucak ama olucağı varsa oluyor kuzum ben günlük yaşantıma ikinci günde dönmeye başladım

Canım galiba ona rahminin uygunluk durumuna göre karar veriyor doktorun

Anlamadım hayırlısı olsun inşallah evet benim dondurulmuş çift transfer 19cu gün transfer yapıldı

Siz test yapmadınız dimi? Kan verince öğreneceksiniz. Ben de cok heyecanlıyım. İnşallah mutluluktan uçarız beraber
Aslında dün bir erken gebelik testi aldım ve yaptım ama negatif yani tek çizgi göründü Sonra pişman oldum, erkendir belki diye düşünmeye çalışıyorum. Tek umudum yarınki kan testi. Rabbimden hayırlısıyla iyi sonuç diliyorum.

6cı gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı sonra tekrar 8ci gün yaptım yine çıktı dün kan verdim sonuç pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…