Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Olabilir canım muhtemeleen zaten tutunması 1 gün yerleşmesi 5 günü buluyormus
Tutunma yerleşme başka bişi o zaman benim kaset testler kıpkırmızı olunca testen önce olsaydı takmazdım da teste poztif görüp kahve leke ama çok çok açık ondan tedirgin oldum demekki yerleşme gerçekleşiyor inşallah Allah'ın izni ile

Vallaa bend eburda okuudm hep öyle söylüyorlar

Teşekkur ederim kızlar sayı normalde yüz milyondu eşimin bu sefer o kadar cıkmamış tam net bilgi vermediler zaten sağlam elbet vardır 16tane olsa yeterli galıba

Hiç ölçmedim belimi canım transferden sonraki 13.gün ama bana 13 sene geldi yatmakta oturmakta zorlanıyorum karnım hala şiş ne yapacağımı bilmiyorum

Kuzum hcg ile artıyor başta , benim sıvı alındı bir kere sonra yine aynı şekilde sıvı toplamıştı , ama tekrar topladıktan sonra tam hatırlamıyorum ama 10-15 gün içinde bitmişti tamamen .
Bende sıvı toplanması yokmuş canım ama bi görsen var ya 9 aylık karnım var hiçbir yere sığmıyorum

Canımm güzel haberler alıyoruz hep maşallah darısı başımıza kuzum Sen nasılsın neler yapıyorsun
Maşallah maşallah kuzum amin isteyen herkesin başına inş canım benim Ben de iyiyim işte bugün misafirliğe gittim tanıdığa . Şimdi yemek yapıcam . Asıl sen napıyosun hamiş nasıl gidiyor bebişinle

Bende sıvı toplanması yokmuş canım ama bi görsen var ya 9 aylık karnım var hiçbir yere sığmıyorum
Kuzum o zaman inş sıvı toplanması olmadan sadece gaz şişkinliği ile atarsın . Vallahi baya zaman geçti geçmesi için ne yenilip içiliyordu hiç hatırlamıyorum da . Dr bişey önerdi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…