- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 28
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Büyük ihtimal çıkar CanimAyy inşallah ya çıkar mı o saatler de
Erken gebelik testi mi canımBenim 3. Gün embriyosuydu 11. Gün zar zor görmüştum kaset testte çizgiyi belkide çıkmamıştır sseninde uzulmee canım
Tutunma yerleşme başka bişi o zaman benim kaset testler kıpkırmızı olunca testen önce olsaydı takmazdım da teste poztif görüp kahve leke ama çok çok açık ondan tedirgin oldum demekki yerleşme gerçekleşiyor inşallah Allah'ın izni ileOlabilir canım muhtemeleen zaten tutunması 1 gün yerleşmesi 5 günü buluyormus
Hayırlı olsun canim inşallah güzel ilerlerKızlar sabah opu oldum normalde 20dk sürermiş benim 1saat sürmüş odaya gelmemuyanmak istmeemişim 16yumurta toplanmış yarın arayıp bilgi vericekler 5.güne gelirler inşallah salı günü transfer dedi
Vallaa bend eburda okuudm hep öyle söylüyorlarTutunma yerleşme başka bişi o zaman benim kaset testler kıpkırmızı olunca testen önce olsaydı takmazdım da teste poztif görüp kahve leke ama çok çok açık ondan tedirgin oldum demekki yerleşme gerçekleşiyor inşallah Allah'ın izni ile
İnşallah valla sabahtan e nabiza gire gire cnm sıkıldı yaBüyük ihtimal çıkar Canim
Hiç ölçmedim belimi canım transferden sonraki 13.gün ama bana 13 sene geldi yatmakta oturmakta zorlanıyorum karnım hala şiş ne yapacağımı bilmiyorumMerhaba kaç haftalık oldunuz. Ben de ohss oldum ve ilk 10 gün inanılmaz bir artışla karnım şişti. 70 cm belim 87 cm oldu birden. Şimdi artış durdu doktor artmaması sevindirici bu şekilde 2-3 haftada geçmesini bekliyorum dedi. Sizde nasıl durumlar ?
BitanesinAy ay tam hamiş olmuşsun sen duygulanmalar falan , yerim seni kuzum ya
Sağ ol kuzum Allah razı olsun bi de bu şişlik olmasa inan hiçbir şey anlamıyorum hamilelikten umarım kimsenin başına gelmezTebrik ederim Maşallah canım çok güzel bı hamilelik gecir inşallah sağ saglim al bebişini
Sezencim senin ohss sendromların ne zaman geçmeye başlamıştı hatırlıyor musun?Aynen yavrum benim de 2016 da yaptırdığım tüpte ohss olmuştu karnımdan sıvı almışlardı baya rahatsız edici bir durum ama geçiyor zamanla kuzum inş en kısa zamanda geçerŞişkinlik var mı ?
Kuzum hcg ile artıyor başta , benim sıvı alındı bir kere sonra yine aynı şekilde sıvı toplamıştı , ama tekrar topladıktan sonra tam hatırlamıyorum ama 10-15 gün içinde bitmişti tamamen .Sezencim senin ohss sendromların ne zaman geçmeye başlamıştı hatırlıyor musun?
Bende sıvı toplanması yokmuş canım ama bi görsen var ya 9 aylık karnım var hiçbir yere sığmıyorumKuzum hcg ile artıyor başta , benim sıvı alındı bir kere sonra yine aynı şekilde sıvı toplamıştı , ama tekrar topladıktan sonra tam hatırlamıyorum ama 10-15 gün içinde bitmişti tamamen .
Maşallah maşallah kuzumCanımm güzel haberler alıyoruz hep maşallah darısı başımıza kuzumSen nasılsın neler yapıyorsun
Ay maşallah kuzum benim maşallah ne güzel bir değerAmin canım400 çıktı canım çok şükür
Sağol kuzum inş 2 katına katlanır cumartesiAy maşallah kuzum benim maşallah ne güzel bir değer
Kuzum o zaman inş sıvı toplanması olmadan sadece gaz şişkinliği ile atarsın . Vallahi baya zaman geçti geçmesi için ne yenilip içiliyordu hiç hatırlamıyorum da . Dr bişey önerdi mi ?Bende sıvı toplanması yokmuş canım ama bi görsen var ya 9 aylık karnım var hiçbir yere sığmıyorum
Katlanır katlanır annesi maşallah değeri çok güzel paçayı kurtarmış hatta kurtarmışlar gibiSağol kuzum inş 2 katına katlanır cumartesi
Canımm maşallah ikiz bebişler mi? Giremiyorum durmumu biliyosun çok sevindimm kuzummSağol kuzum inş 2 katına katlanır cumartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?