- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar pozitif
Amin Allah razı olsun canımAllah tamamına erdirsin inşallah
Ayy çok sevindim adına Allahım tamamını erdirsinKızlar pozitif
Bana dua et daha bklyrm yaaKızlar pozitif
Amin canım inşAllah hepimizinAyy çok sevindim adına Allahım tamamını erdirsin
Ben şimdi görüyorum yorumunuzu kusura bakmayın kasıklarımda ve göğüslerimde biraz sancı ve acı vardı sadece sizde öğrenmişsinizdir şimdi nedir sonucunuzBişey sorsam benimde aynı gün transferim oldu da acaba hiç belirti var mıydı şuan ben hiç bişey hissetmiyorum bnun için erken test te yaptırmaya korkuyorum
Yaaa Allahım kucağına almayı nasip etsin kuzum inan nasıl sevindim anlatamam sana maşallahKızlar pozitif
Allah razı olsun kuzum aminYaaa Allahım kucağına almayı nasip etsin kuzum inan nasıl sevindim anlatamam sana maşallah
YaaaKızlar pozitif
Amin kuzumm Allah razı olsunnYaaaGözünaydın canım benim sağlıkla ilerlesin sağlıkla gelsin bebişler inşallah
Kaç çıktı değerinAmin kuzumm Allah razı olsunn
Slm 6 eylülde transferim oldu 10. Günüm ama dün test aldım tek çizgi yıkıldım. 17 eylülde kan testi var çok korkuyorum. Sizce tutmadı mıKızlar Eylül ayında transferi olacak anne adayları napıyorsunuz nasılsınız süreç nasıl gidiyor?
Kuzum en garantisi kan stres yapmanı istemem kaçıncı gün embriyosu 3. Gün se çıkmayabilir idrar daSlm 6 eylülde transferim oldu 10. Günüm ama dün test aldım tek çizgi yıkıldım. 17 eylülde kan testi var çok korkuyorum. Sizce tutmadı mı
Evet 3. Gün orta kalite tek embriyo diye kesin tutmadı diyorum.Kuzum en garantisi kan stres yapmanı istemem kaçıncı gün embriyosu 3. Gün se çıkmayabilir idrar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?