Aslında yarın zaten rutinlerime baktırmak için sağlık ocağına gidecektim, onu da sorarım. Hatta diyorum ki olmadı akşam acilden baktıriyimBence 3-4 gün daha bekle
Sen bilirsin ama inşallah bi mucize olurda gebelik vardırAslında yarın zaten rutinlerime baktırmak için sağlık ocağına gidecektim, onu da sorarım. Hatta diyorum ki olmadı akşam acilden baktıriyim
Bekleyelim canım inşallah hayırlısı olur hepimi için
İnşallahSen bilirsin ama inşallah bi mucize olurda gebelik vardır
İnşallah hayırlısı olsunİnşallahUmarım seninde öyle bir mucizen olur
Aslında şimdi aklıma geldi ben bu ay keçiboynuzu pekmezi içmiştim ondan olabilir mi acaba gecikmem?İnşallah hayırlısı olsun
Aaa o öyle bir şey yapıyor mu ki hiç bilmiyorum bende testetere dişli aslan pençesi içtimAslında şimdi aklıma geldi ben bu ay keçiboynuzu pekmezi içmiştim ondan olabilir mi acaba gecikmem?
Ayyy neler neler içiyoruz yaaAaa o öyle bir şey yapıyor mu ki hiç bilmiyorum bende testetere dişli aslan pençesi içtim
HİÇ. Demeyin soğan suyu mu içmeden aslanpençesimi derseniz üstüne bi de haplar ama bu ay her şeyi bıraktım ben doktora bile gitmedik çünkü ikimizde de bi sorun çıkmadı bizim sanırım doğru zamanı bekliyorAyyy neler neler içiyoruz yaabilmiyorum ki acaba mı dedim
Malesef bu ay olmadı benim ekim ayına transferim.Cuma günü tüplerime bakılacak belki tıkanıklık vardır bi umut açılırsa hamile kalabilirim sonraki ay
Rabbim en kısa zamanda versin ben de istiyorum bugun beş gün oldu gecikeli reglim bu sabah test yaptım negatif yarın kan vereceğim.. cuma alırım sonucunuMalesef bu ay olmadı benim ekim ayına transferim.Cuma günü tüplerime bakılacak belki tıkanıklık vardır bi umut açılırsa hamile kalabilirim sonraki ay
Ben de bir kaç ay önce içtim prolaktinim yüksek idi düşmesine hakkaten vesile olduAaa o öyle bir şey yapıyor mu ki hiç bilmiyorum bende testetere dişli aslan pençesi içtim
yaptım bu sabah Negatif yarın kan testi vereceğim canım üzüldüm tabi negatif gorunceCanım test yaptın mı? Benim bu gün olmam lazımdı olmadım dünden beri tam tarif ettiğin gibi göğüs ucum acıyor
Allah senin için en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebek nasip etsinYaptim bu sabah
yaptım bu sabah Negatif yarın kan testi vereceğim canım üzüldüm tabi negatif gorunce
Amin Allah razi olsun canım hepimize dualasalim.. yarın kan verecegimAllah senin için en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin
Cümlemizden, hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşaAllah, haber ver sonucun çıkıncaAmin Allah razi olsun canım hepimize dualasalim.. yarın kan verecegim
Rabbim hayırlısyla versin.Benim de fsh yüksek içsem acaba düşürür müBen de bir kaç ay önce içtim prolaktinim yüksek idi düşmesine hakkaten vesile oldu
Canım kan verdin mi?Amin Allah razi olsun canım hepimize dualasalim.. yarın kan verecegim
Adet oldunuzzz mu ben hala olmadımmmAyyy neler neler içiyoruz yaabilmiyorum ki acaba mı dedim
Kızlar buarada ben kan verdim gebelik yok gibi görünüyor, ama hala regl olmadım
Hayırlısı olsun benim 4. Gün artık olmazsa haftasonu falan bi kan vereyim dedim yada bu akşam test mi yapsam ama sanki her an adet olacakmışım gibide vücudum tepki veriyo