Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine aynı konuyla ilgili sormak istiyorum. Yumurtlama 22sinde oldu. Yumurtlama dönemi çoktan bitti. Bugün adet döngüsünün 19.günü ve adetime 7 gün var. Hala ovülasyon testimde çok koyu olmasa da böyle belirgin çizgi çıkıyor. Yumurtlama dönemi bitince ikinci çizgi yok olur mu? Yoksa hep böyle silik çıkmaya devam eder mi?

Eklentiler

• IMG_20200929_110358.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 34
Yok cnm silik te olsa çıkmaya devam ediyor sen daha öncede atmıştın resim ondan sonra bende tekrarladım testi benim de böyle

İkinci çizgi yok olmuyor tamamiyle silik bir şekilde kalıyor canım

Ben 2 gün geçti kasıkta bazen hafif sızlama oluyor. Idrar testi yaptım negatif bu gece olmazsam yarın kan verecem çünkü ben erken olurum ama geç olmam. Belki de mevsimseldir
Mevsimsel olabilir geçen sene bu zamanlar 9 kişilik evli bekar karışık bi grupta hepimizin gecikmişti, ama belli olmaz tabii bu işler

Selam kizlar benim hormonlarim 6 ay once fsh 8.9 lh 8.7 ydi ultrasonda polikistik yoktu ve adetim 29 30dma birdi daha sonra agustosta gebelik dusunmeye basladim inofolic combi tavsiye etti arkadaslarim ve kullandim o ay yumurtlama olmadi adetim 37. Gunde ve kahverengi akintiyla ve az geldi 6 gun surdu bitti hormon tahlillerim fsh 5 lh 8 e2 78 cikti ve ultrasonda polikistik gorundu bbu ilac hormonlarimi bozmus olabilirmi eger oyleyse ne zaman normale doner su an sadece omega3 d vitamini kullaniyorum bu ayda gebelik yok bu konuda tecrubeli olan fikri olan varmi 3 aydami 5 aydami normale doner birde gebelik olmadigi kesinlesince sogan suyu basladim adetim 30 gunde olursam 6 gun var sogan suyuna yeni basladim lutfen tecrubeli biri aciklayabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…