Benimde var canım kasıklarda hafifBugün nasılsınız bugün üç gun oldu gecikeli benim bacaklarımda ağrı var yine arada his oluyo kasıkta siz neler hissediyorsunuz
Bekle bakalım batı canım nolcakAynen kuzum sol kasıgım cok agrıo yüzümde sivilcelendi adet olcam yakında
Dileğim duam bendeki hislerin de hamilelikten kaynaklı olmasiBenimde var canım kasıklarda hafif
İnşallah canım çok isterim yürekten söylüyorumDileğim duam bendeki hislerin de hamilelikten kaynaklı olmasi
Mevsimseldir canım. Bu ya kimden duysam adetim gecikti diyorBen 2 gün geçti kasıkta bazen hafif sızlama oluyor. Idrar testi yaptım negatif bu gece olmazsam yarın kan verecem çünkü ben erken olurum ama geç olmam. Belki de mevsimseldir
Geçmiş olsun canım. gelsin yeni umutlar. Bende bugün bekliyorum. Kasık ağrılarım var. Başımda ağrıyaak gibi. Birde akıntım var. Bugün yarın olurum bendekızlar benim için bebek umudu ekim e kaldı..bu sabah beklenen adet geldi maalesef
Yine aynı konuyla ilgili sormak istiyorum. Yumurtlama 22sinde oldu. Yumurtlama dönemi çoktan bitti. Bugün adet döngüsünün 19.günü ve adetime 7 gün var. Hala ovülasyon testimde çok koyu olmasa da böyle belirgin çizgi çıkıyor. Yumurtlama dönemi bitince ikinci çizgi yok olur mu? Yoksa hep böyle silik çıkmaya devam eder mi?Kızlar benim adet tarihine göre yumurtlama dönemim ayın 23ünde bitti. Az önce yaptığım ovülasyon testinde daha koyu çıktı çizgi tekrar. Kafam karıştı ne demek şimdi bu?
Son adet başlangıcı 11 Eylül 16sında da bitiş
Yok cnm silik te olsa çıkmaya devam ediyor sen daha öncede atmıştın resim ondan sonra bende tekrarladım testi benim de böyleYine aynı konuyla ilgili sormak istiyorum. Yumurtlama 22sinde oldu. Yumurtlama dönemi çoktan bitti. Bugün adet döngüsünün 19.günü ve adetime 7 gün var. Hala ovülasyon testimde çok koyu olmasa da böyle belirgin çizgi çıkıyor. Yumurtlama dönemi bitince ikinci çizgi yok olur mu? Yoksa hep böyle silik çıkmaya devam eder mi?
İkinci çizgi yok olmuyor tamamiyle silik bir şekilde kalıyor canımYine aynı konuyla ilgili sormak istiyorum. Yumurtlama 22sinde oldu. Yumurtlama dönemi çoktan bitti. Bugün adet döngüsünün 19.günü ve adetime 7 gün var. Hala ovülasyon testimde çok koyu olmasa da böyle belirgin çizgi çıkıyor. Yumurtlama dönemi bitince ikinci çizgi yok olur mu? Yoksa hep böyle silik çıkmaya devam eder mi?
Mevsimsel olabilir geçen sene bu zamanlar 9 kişilik evli bekar karışık bi grupta hepimizin gecikmişti, ama belli olmaz tabii bu işlerBen 2 gün geçti kasıkta bazen hafif sızlama oluyor. Idrar testi yaptım negatif bu gece olmazsam yarın kan verecem çünkü ben erken olurum ama geç olmam. Belki de mevsimseldir
Aaa tamam o zaman. Ben ilk kez yaptığım için tereddütte kaldım teşekkür ederimYok cnm silik te olsa çıkmaya devam ediyor sen daha öncede atmıştın resim ondan sonra bende tekrarladım testi benim de böyle
Tamam canım çok teşekkür ederim. Artık her şeyden şüphelenir oldum benİkinci çizgi yok olmuyor tamamiyle silik bir şekilde kalıyor canım
Geçmiş olsun canım. gelsin yeni umutlar. Bende bugün bekliyorum. Kasık ağrılarım var. Başımda ağrıyaak gibi. Birde akıntım var. Bugün yarın olurum bende
Evet canım hayırlısı olsun. Yaaa ben hayırlıyla hamileysem eğer şimdi ne güzel bir sürpriz olur du eşime 2 ekim evlilik yıl dönümümüz ona sürpriz yapardımevet canım ekim bakalım ne getirecek.. hakkımızda hayırlısı olsun ya nasippp
ay inşallah canım ya.. Allah gönlündekini nasip etsin arkadaşım.. belli olmaz bakarsın ne güzel bir hediye olurEvet canım hayırlısı olsun. Yaaa ben hayırlıyla hamileysem eğer şimdi ne güzel bir sürpriz olur du eşime 2 ekim evlilik yıl dönümümüz ona sürpriz yapardım
Malesef rengl oldum an önceay inşallah canım ya.. Allah gönlündekini nasip etsin arkadaşım.. belli olmaz bakarsın ne güzel bir hediye olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?