- 29 Eylül 2020
- 280
- 262
- 34
Hayır canım hala olmadım.Adet oldunuzzz mu ben hala olmadımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım hala olmadım.Adet oldunuzzz mu ben hala olmadımmm
BENDe eeeHayır canım hala olmadım.
Ama ben de no gebelikkkBENDe eee
evettCanım kan verdin mi?
Ayy ne zaman çıkıyor sonuç?
aminn size de dengeliyormuş hormonları az kanamaları ormallestiriyor asırı kanamaları da normallestırıyormus kansızlıga faydalı imiş kadınlara ozel bır bıtkı dıyor saracoglu vdeosunu ızleyınRabbim hayırlısyla versin.Benim de fsh yüksek içsem acaba düşürür mü
yarın sabah gdp öğeneceğiz mujdemi isterim umarım <3Ayy ne zaman çıkıyor sonuç?
Ayyy inşallahhh Güzel haberlerini bekliyoruzzyarın sabah gdp öğeneceğiz mujdemi isterim umarım <3
Geç döllenmedir belkiAma ben de no gebelikkk
ALLAH RAZI OLSUNNAyyy inşallahhh Güzel haberlerini bekliyoruzz
İnşallah canım ama sanımıyorum. Şuan tek beklediğim reglim Senden gelir inşallh güzel haberGeç döllenmedir belki
Yap aklından çıkar hem. Baktın olmuyorsun, yine kan verirsin. Ama inşallah vardırHayırlısı olsun her şeyin iş çıkışı test alıp yapsam mı diyorum ben
negatif çıkmış kan bhcg<1Ayyy inşallahhh Güzel haberlerini bekliyoruzz
Ne zaman kan vermiştin canım? Benim de öyle oldu, ama napalım bebiş yoksa da gelsin reglimiz bidahaki aya inşnegatif çıkmış kan bhcg<1
bu sabah verdım canım evet rabbım en ıyısını bılır ona teslımız biz de ona aıdızNe zaman kan vermiştin canım? Benim de öyle oldu, ama napalım bebiş yoksa da gelsin reglimiz bidahaki aya inş
Aynen canım, allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Senin kullandığın takviye var mıydı?bu sabah verdım canım evet rabbım en ıyısını bılır ona teslımız biz de ona aıdız
Aminn canim bir macun ve keçiboynuzu kullandık eşim de ben de o daha çok kullandı İstanbul amadolu yakasında bildiğiniz bir devlet hastanesi var mı sperm testi yapanAynen canım, allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Senin kullandığın takviye var mıydı?
Canım yok avrupa yakasındayım ben. Ama çoğı hastane yapıyordur benceAminn
Aminn canim bir macun ve keçiboynuzu kullandık eşim de ben de o daha çok kullandı İstanbul amadolu yakasında bildiğiniz bir devlet hastanesi var mı sperm testi yapan