- 22 Kasım 2011
- 1.210
- 904
olsun canımm Ekim ayı bizim olur inşallah..Malesef rengl oldum an önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun canımm Ekim ayı bizim olur inşallah..Malesef rengl oldum an önce
İnşallah canım çok isterim yürekten söylüyorum
Göğüs ucuna dokundugunuzda hafif aciyor mu uçlarda hassaslık Var mi tüm hamilelerden cevap bekliyorum bugün geciken dördüncü günüm..Mevsimseldir canım. Bu ya kimden duysam adetim gecikti diyor
Hamile olabilirsin canım test yapsanaGöğüs
Göğüs ucuna dokundugunuzda hafif aciyor mu uçlarda hassaslık Var mi tüm hamilelerden cevap bekliyorum bugün geciken dördüncü günüm..
Canım test yaptın mı? Benim bu gün olmam lazımdı olmadım dünden beri tam tarif ettiğin gibi göğüs ucum acıyorGöğüs
Göğüs ucuna dokundugunuzda hafif aciyor mu uçlarda hassaslık Var mi tüm hamilelerden cevap bekliyorum bugün geciken dördüncü günüm..
Hadi hayırlısı canımAllah razı olsun canım ♥ kasığımda hep his var bakalım ..
Benimde ayno senin gibi ve benim de çıkmadıKızlar merhabalar bat 28 eylüldü fakat hala olamadım hafif regl belirtilerim var dün dayanamadım test yaptım evde vardı diye sonuç tabiki negatif bugün de hala olmadım yani olsa çıkardı de mi testte
Benimde ayno senin gibi ve benim de çıkmadı
Yani ben hiç sanmıyorum testte çıkmadı sonra kanda çıkacak gibi bi mucize inanmayalı bırakalı çok olduBenimde ayno senin gibi ve benim de çıkmadı
Yani bir ihtimal çıkması lazımdı. Geç döllenme varsa çıkmayabiliyor.Kızlar merhabalar bat 28 eylüldü fakat hala olamadım hafif regl belirtilerim var dün dayanamadım test yaptım evde vardı diye sonuç tabiki negatif bugün de hala olmadım yani olsa çıkardı de mi testte
canım acaba kan testi mi versenBenimde ayno senin gibi ve benim de çıkmadı
Dimi olsa testte çıkardı? Bende umursamamaya çalışıyorum ama bekliyorum da aynı benimde bacaklarım ağrıyor, regl olucak gibiyimYani ben hiç sanmıyorum testte çıkmadı sonra kanda çıkacak gibi bi mucize inanmayalı bırakalı çok oldu
Hımm ya bilemedim ki bendeYani bir ihtimal çıkması lazımdı. Geç döllenme varsa çıkmayabiliyor.
Vericem bakalım ama olsa çıkardı herhaldecanım acaba kan testi mi versen
Hayırlısı olsun her şeyinDimi olsa testte çıkardı? Bende umursamamaya çalışıyorum ama bekliyorum da aynı benimde bacaklarım ağrıyor, regl olucak gibiyim
Bence 3-4 gün daha bekleVericem bakalım ama olsa çıkardı herhalde