Ekledim canimBenide ekler misiniz bat 7 eylul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canimBenide ekler misiniz bat 7 eylul
Evet canım olabilir kendi haline bıraktık artık 9aydır çok yoruldm çünkü demek ki zamanı değil halaEkledim canim. Gecmis olsun adetinle birlikte kisti atmis olabilirsin belki. Bende sadece folik asit kullaniyorum suan.
Canim dusunmedigin anda oluyor zaten herseyin hayirlisiEvet canım olabilir kendi haline bıraktık artık 9aydır çok yoruldm çünkü demek ki zamanı değil hala
Çok şükür hormonal sıkıntım yok, daha önce bir kere yapmış ve çok faydasını görmüştüm, henüz başlamadım ama kararsızımEğer hormonal sıkıntınız varsa yapmayın. Soğan suyu prolaktin yükseltiyor.
Ekledim canim. Umut herzaman vardir canimMerhaba ben de Ağustos ayından malesef buraya transfer olanlardanım muhtemel bat tarihim 10 Eylül.. yine ovulasyon testi ile deneyeceğim dün moralim çok bozuktu ama yine umutlarımı yeşertmeye başladım. Hadi bakalım Eylül hepimize uğurlu gelsin!
Cok tesekkur ederim ben ay maalesef kimyasal gebelik yaşadım 3 gundur adet oluyorum inşallah bu ay sağlıklı bi gebelik yaşarız hepimizdeEkledim canim
Kimyasal sonrasi cabuk kaliniyor diye duymustum insallah oylede olurCok tesekkur ederim ben ay maalesef kimyasal gebelik yaşadım 3 gundur adet oluyorum inşallah bu ay sağlıklı bi gebelik yaşarız hepimizde
Teşekkür ederim hadi bakalım hepimiz için en hayırlı zamanda olsun inşallahEkledim canim. Umut herzaman vardir canim
Ben Dostinex kullandım canım.Kızlar prolaktin için ilaç kullananınız oldu mu?
Bi yan etkisi oldumu, ne kadar sürede normale düştü?. Ben parlodel kullanıyorum. 3 hafta olacak ve yeni yeni alıştı bünyem. Hep bi bulantı, bi halsizlik.Ben Dostinex kullandım canım.
Yatmadan hemen önce alıyordum hapı o yüzden bir yan etkisi olmadı. Tesiri olup olmadığını bilmiyorum çünkü tekrar hormon testi yaptırmadımBi yan etkisi oldumu, ne kadar sürede normale düştü?. Ben parlodel kullanıyorum. 3 hafta olacak ve yeni yeni alıştı bünyem. Hep bi bulantı, bi halsizlik.
Yoga güzel fikirmişBu ay neler yapacağım? Ovülasyon testi aldım yeniden onlara devam edicem ama bu ay düzenli bir şekilde reglimin bitiminden itibaren BATa kadar devam etmeyi düşünüyorum. Bal-propolise devam. Fertility yoga diye bir şeyle karşılaştım bir de onu yapıcam. Bakalım hayırlısı... Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur
Insallah insallah çevremdeki bir çok kişi diğer ay hamile kalmış inşallah erkenden hamile oluruz bizdeKimyasal sonrasi cabuk kaliniyor diye duymustum insallah oylede olur
Hem stresten arınmış olurum dedim. Zaten şu ara çok ihtiyacım var rahatlamayaYoga güzel fikirmiş
Ben Dostinex kullandım canım.
Kaç çıktı senin ? Ya benim de yüksek ama TSH için ilaç içiyorum direk prolaktin de düşüyor ama azar azar düşüyor. Dostinex çok hızlı etki ediyorKızlar prolaktin için ilaç kullananınız oldu mu?