• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben de Ağustos ayından malesef buraya transfer olanlardanım 😔 muhtemel bat tarihim 10 Eylül.. yine ovulasyon testi ile deneyeceğim dün moralim çok bozuktu ama yine umutlarımı yeşertmeye başladım. Hadi bakalım Eylül hepimize uğurlu gelsin!

Merhaba ben de Ağustos ayından malesef buraya transfer olanlardanım 😔 muhtemel bat tarihim 10 Eylül.. yine ovulasyon testi ile deneyeceğim dün moralim çok bozuktu ama yine umutlarımı yeşertmeye başladım. Hadi bakalım Eylül hepimize uğurlu gelsin!
Ekledim canim. Umut herzaman vardir canim 😉

Bu ay neler yapacağım? Ovülasyon testi aldım yeniden onlara devam edicem ama bu ay düzenli bir şekilde reglimin bitiminden itibaren BATa kadar devam etmeyi düşünüyorum. Bal-propolise devam. Fertility yoga diye bir şeyle karşılaştım bir de onu yapıcam. Bakalım hayırlısı... Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur

Bi yan etkisi oldumu, ne kadar sürede normale düştü?. Ben parlodel kullanıyorum. 3 hafta olacak ve yeni yeni alıştı bünyem. Hep bi bulantı, bi halsizlik.
Yatmadan hemen önce alıyordum hapı o yüzden bir yan etkisi olmadı. Tesiri olup olmadığını bilmiyorum çünkü tekrar hormon testi yaptırmadım

Bu ay neler yapacağım? Ovülasyon testi aldım yeniden onlara devam edicem ama bu ay düzenli bir şekilde reglimin bitiminden itibaren BATa kadar devam etmeyi düşünüyorum. Bal-propolise devam. Fertility yoga diye bir şeyle karşılaştım bir de onu yapıcam. Bakalım hayırlısı... Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur
Yoga güzel fikirmiş😍

ben de 2. çocuğumuz için 2.5 senedir beklemedeyiz. bu ay doktorum tekrar tedaviye başladı. femara + b12 ile folik asit vitamin + arı sütü takviteli vitamin verdi. femara dün bitti adetim 1 eylül.... Rabbim sağlıkla afiyetle hamile kalmayı ve doğum yapmayı nasip etsin... bu ay hepimize uğurlu gelsin....

Back