Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tesekkur ediyorum canim tabiki dayanamayip 2 gun kala test yaptim hic belirtim yoktu hala da yok sadece vucut isim biraz yuksek okadar

Cok tesekkur ediyorum canim tabiki dayanamayip 2 gun kala test yaptim hic belirtim yoktu hala da yok sadece vucut isim biraz yuksek okadar
maşallah nazar değmesin canım benimmm. 8 günüm kaldı bir yanım heyecan umut dolu. Bi yanım imkansız diyor... yumurtlamadna 1 gün öncesini, Yumurtlama gününü, yumurtlamadan sonraki 2 günü değerlendirdim.. Toplam da 4 kez.. Sonra çok hastalandım hatta covid testi yapıldı o kadar ağırdım bir şey çıkmadı şükür. Ama daha değerlendiremedim... Umarım yeterli olmuştur. Planım da gün aşırı yapmak vardı maalesef kısmet olmadı...

Bu ay maşallah çok kısmetli çok bereketli bir ay... 2 kişi den biri hamile kalmış. Maşallaahhh Bundan bile umutlanmak istemiyorum ama beynim hemen 'umutlan umutlan' diyor Vücudum da ki her değişime 'acaba mı?' diyorum
Ben önceden 'ay çocuk istemiyorum bir gün istersem de olmasın' diyordum... Ne aptalca düşünmüşüm şimdi istiyorum olmuyor tabi ki...

Bende hala olmadım ve hiç bir belirti de yok hala ikisi içinde. Yarına kadar adet olmazsam test yapıcam yarın
Hadi hayırlısı olsun inşallah
Tırlatıcam artık yaa iyice kafayı bozdum. Bugün yine erken gebelik testi aldım. Yarın ya da öbür gün yapıcam regl olmazsam

Psikoloji cok önemli farkında degildim ama kendimi cok kaptırmışım sanırım aklınıza gelen bütün belirtileri yaşıyordum eşim bile kesin hamilesin dedi düne kadar bulantıdan ölüyordum uyku hali vs ama testte negatifi görünce bütün hissettiğim belirtiler anında kesildi

kızlar merhaba herhangi bi kür yapıyor musunuz hamile kalmak için ? ya da kür yapıp hamile kalan var mı aranızda

Kimyasalmış falan böyle şeyler düşünme canım aklına kötü seyler getirme bence

Insallah olmazsin canim
Hiç umudum yok canım inşallah diyelim yine morelim çok kötü oldu dün gece rüyamda hamile gördüm kendimi o kdar mutluydum ki o duyguyu şimdi anladım diyebilrm sabah bir heycanla test yaptım ama hayali bir çizgi bile
Çıkmadı yumurtlamadan sonra 15. Gün bugün adet gnüm olsa çıkardı diye düşünüyorum

Gecmis olsun canim Allah nasip ettikten sonra tek seferde bile olur o hic takma bizim sabirsizligimiz olmasa cabuk gelicek aslinda veletler ama nerdeeee dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…