Cok tesekkur ediyorum canim tabiki dayanamayip 2 gun kala test yaptim hic belirtim yoktu hala da yok sadece vucut isim biraz yuksek okadarayy canımm çok ama çok sevindim. Rabbim inşallahhhh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşalaah çok çok güzel bi hamilelik geçir umarımbelirtilerin nelerdii? adet gecikince mi öğrendin? yoksa dayanamayıp test mi yaptın ?
maşallah nazar değmesin canım benimmm. 8 günüm kaldı bir yanım heyecan umut dolu. Bi yanım imkansız diyor... yumurtlamadna 1 gün öncesini, Yumurtlama gününü, yumurtlamadan sonraki 2 günü değerlendirdim.. Toplam da 4 kez.. Sonra çok hastalandım hatta covid testi yapıldı o kadar ağırdım bir şey çıkmadı şükür. Ama daha değerlendiremedim... Umarım yeterli olmuştur. Planım da gün aşırı yapmak vardı maalesef kısmet olmadı...Cok tesekkur ediyorum canim tabiki dayanamayip 2 gun kala test yaptim hic belirtim yoktu hala da yok sadece vucut isim biraz yuksek okadar
Gunaydin kizlar
Obirponcik
@hadiyaa
Adige-
H happyboncuk
SedaEfe
Beyazmelek11
Bat gununuz geldi kizlar umarim guzel haberler verirsiniz
Günaydın, şimdi test yaptim negatif. Ne gelen varr ne giden.. heyecanım kursağımda kaldı yine test yapincaGunaydin kizlar
Obirponcik
@hadiyaa
Adige-
H happyboncuk
SedaEfe
Beyazmelek11
Merhabalar reglinizin tarihi gecmis miydi test yaptığınızda?Günaydın kızlar bende test yaptım negatif adetim düzenlidir bugün olurum muhtemelen bu ay ilk denememdi zaten bidahaki aylara kısmet artık Allah isteyen herkese nasip etsin
Bugün regl günüm dün yapmıştım testMerhabalar reglinizin tarihi gecmis miydi test yaptığınızda?
Hadi hayırlısı olsun inşallahBende hala olmadım ve hiç bir belirti de yok hala ikisi içinde. Yarına kadar adet olmazsam test yapıcam yarın
Peki göğüs hassasiyetin de mi yok? Ben de hiç yok da ona çok takılıyor kafam.Cok tesekkur ediyorum canim tabiki dayanamayip 2 gun kala test yaptim hic belirtim yoktu hala da yok sadece vucut isim biraz yuksek okadar
Kafa mi kaldiben erken yumurtladım 18 eylül oldu
mayıs mı:)
Bende henüz kırmızılar gelmedi göğüs uçlarım ağrıyor ara ara adet sancısı çekiyorum test yapmak için bi kaç gün daha beklemek istiyorum çünkü hep gecikmeli regl oluyorumGunaydin kizlar
Obirponcik
@hadiyaa
Adige-
H happyboncuk
SedaEfe
Beyazmelek11
Kimyasalmış falan böyle şeyler düşünme canım aklına kötü seyler getirme benceKızlar bugun evlilik yıl dönümümüz bat tarihim 11 i test yaptım eşime süpriz yapmak için hemen belirdi içimi Bi korku aldı kimyasal falan olur mu diye yapmasam mı süpriz adeti mi beklesem bilemedim Bi akıl verir misinizEki Görüntüle 2687614
Rabbim hayirlisini versin insallah hepimize ❤Bugün regl günüm dün yapmıştım test
Hiç umudum yok canım inşallah diyelim yine morelim çok kötü oldu dün gece rüyamda hamile gördüm kendimi o kdar mutluydum ki o duyguyu şimdi anladım diyebilrm sabah bir heycanla test yaptım ama hayali bir çizgi bileInsallah olmazsin canim
Gecmis olsun canim Allah nasip ettikten sonra tek seferde bile olur o hic takma bizim sabirsizligimiz olmasa cabuk gelicek aslinda veletler ama nerdeeee dimi yamaşallah nazar değmesin canım benimmm. 8 günüm kaldı bir yanım heyecan umut dolu. Bi yanım imkansız diyor... yumurtlamadna 1 gün öncesini, Yumurtlama gününü, yumurtlamadan sonraki 2 günü değerlendirdim.. Toplam da 4 kez.. Sonra çok hastalandım hatta covid testi yapıldı o kadar ağırdım bir şey çıkmadı şükür. Ama daha değerlendiremedim... Umarım yeterli olmuştur. Planım da gün aşırı yapmak vardı maalesef kısmet olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?