• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 sini de yaptım ama soğan kürü yapalı 7 8 ay olacak, bu ay tekrar başlamayı düşünüyorum. Hormonlarım da düzgün çok şükür sadrce polikistik görüntüsü var drdi doktor. Kıllanma kilo vs de yok. umarım en kısa zamanda gebe kalırız 🙏
İnşallah hayırlısıyla 🤲O zaman senin durumun daha iyi benden eşin gitti mi doktora belki onda sorun vardır benim eşimde de var ileri hız düşük keçiboynuzu kürü iyi gelmişti o ay hamile kalmıştım

Evet gerçekte

evet gerçekten durumumuz benziyor. Hayır hiç yok herkesin bahsettiği ne bir göğüs ağrısı ne kasık. Ama adet belirtisi de yok ben son yollarda sağlıklı besleniyorum ve adet belirtilerim çok azaldı ama en azından bel ağrısı olurdu o da yok
Bende de hiçbir belirti yok ama sadece aralıklarla müthiş adet sancısı yaşıyorum. Normalde kanamam olduktan sonra başlar sancım ve bu kadar kötü olmaz. İyi düşünelim iyi olsun bari ☺️

Bende de hiçbir belirti yok ama sadece aralıklarla müthiş adet sancısı yaşıyorum. Normalde kanamam olduktan sonra başlar sancım ve bu kadar kötü olmaz. İyi düşünelim iyi olsun bari ☺
İnşallah olumlu düşünmeye çalışıyorum 🙏🏻 Umutsuzluk yok en hayırlı zamanda olacak bekleyelim 🥰

İnşallah hayırlısıyla 🤲O zaman senin durumun daha iyi benden eşin gitti mi doktora belki onda sorun vardır benim eşimde de var ileri hız düşük keçiboynuzu kürü iyi gelmişti o ay hamile kalmıştım
Bende bu ay eşime keçiboynuzu kürü içiriyorum inşallah bende faydasını görürüm 🤲🤲🤲

Bluemacaw herşey yolundadır umarım çok bilmiyom msjda yazdım size sizin sayfayı bu forumu göremiyom😞

Back