Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlısıyla O zaman senin durumun daha iyi benden eşin gitti mi doktora belki onda sorun vardır benim eşimde de var ileri hız düşük keçiboynuzu kürü iyi gelmişti o ay hamile kalmıştım
Gittik hiçbir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Yani bir problem yok ama 2 yıldır bekliyoruz allahım verir inşallah en kısa zamanda isteyen herkese

5 gün var bende dünden beri özellikle yattığım yerden kalkınca olan bi göğüs ağrısı/acıması var ama ilk değil ara sıra yaşıyorum bunu o yüzden takmıyorum artık

Gecikmenin 2. günü. Gece kasıklarımda öyle batmalar oldu ki acısından uyuyamadım hiç ama adet de olmuyorum, gebelik belirtisi de yok hiç. Arada kalmak ve belirsizlik ne kötü şey

Günaydın kızlar bende test yaptım negatif adetim düzenlidir bugün olurum muhtemelen bu ay ilk denememdi zaten bidahaki aylara kısmet artık Allah isteyen herkese nasip etsin

Günaydın hanimlar benimde dün ovu.gunumdu eşimin bel agrisi dolayisiyla gecti gitti.ayrica kizimda neden oldu bilmiyorum ama 3 yasinda kekelemeye basladi psikolojik olarak çöktüm.cok üzgunum

ilk gebeliğimde batımdan 2 gün önce ovulasyon yapmıştım kopkoyu çıkmıştı sizin neden bi silik bi koyu anlamadım
Bugün yaptım yarın regl günüm bugün kopkoyu cıktı bu normal mi sizce? Yoksa regl olacağım icin mi o sekilde cıktı kafam karıştı inanılmaz

Arkadaslar yarın regl günüm ovüm bu şekilde ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 3E12C2F4-C06D-4DB7-857B-7CB59F943033.jpeg
    163,9 KB · Görüntüleme: 49
aynen kuzum benim de öyle... Bi umutlanıyorum sonra her şey suya düşüyor... 17 Eylül regli günüm bakalım ne olacak ama insan hissediyor derler. İçimde hiç umut yok.. Hayırlısı olsun artık hepimiz için

Gecikmenin 2. günü. Gece kasıklarımda öyle batmalar oldu ki acısından uyuyamadım hiç ama adet de olmuyorum, gebelik belirtisi de yok hiç. Arada kalmak ve belirsizlik ne kötü şey
Bende hala olmadım ve hiç bir belirti de yok hala ikisi içinde. Yarına kadar adet olmazsam test yapıcam yarın

Tatlim benimde bu ay hic umudum yoktu nasil olsa tutmuyor dedim agir falan kaldirdim okadar ama iste Allahin mucizesi dilerim sizde tez zamanda yasarsiniz bu mucizeyi

Tatlim benimde bu ay hic umudum yoktu nasil olsa tutmuyor dedim agir falan kaldirdim okadar ama iste Allahin mucizesi dilerim sizde tez zamanda yasarsiniz bu mucizeyi
ayy canımm çok ama çok sevindim. Rabbim inşallahhhh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşalaah çok çok güzel bi hamilelik geçir umarım belirtilerin nelerdii? adet gecikince mi öğrendin? yoksa dayanamayıp test mi yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…