- 21 Mart 2016
- 278
- 132
- 103
- 35
Amin canim.kimyasal gebelik döllenme var ama rahme yerlesmeden kan yoluyla atılan bi gebelik şekli tam bir sebebi yok sağlıksız embriuodan kaynaklandigi soyleniyorRabbim gönlüne göre verir insallah.kimyasal gebelik ne demek nasil oluyor bilgilendirir misin
Gittik hiçbir sıkıntı çıkmadı çok şükür. Yani bir problem yok ama 2 yıldır bekliyoruz allahım verir inşallah en kısa zamanda isteyen herkeseİnşallah hayırlısıylaO zaman senin durumun daha iyi benden eşin gitti mi doktora belki onda sorun vardır benim eşimde de var ileri hız düşük keçiboynuzu kürü iyi gelmişti o ay hamile kalmıştım
Yazdigina gore duzelmis sorun sanirim. Degerin kac cikti merak ettimBluemacaw herşey yolundadır umarım çok bilmiyom msjda yazdım size sizin sayfayı bu forumu göremiyom
Günaydın bende ne regli var ne bebek az önce test yaptım negatif her Zamanki gibi regli belirtimde yok göğüslerim acıyo sadece bir de değişik bir kramp giriyor kasıklarıma Heralde bu ayı da rgliyle sonlandırıcamGunaydin kizlar
Obirponcik
H hadiyaa
Adige-
H happyboncuk
SedaEfe
Beyazmelek11
Bat gununuz geldi kizlar umarim guzel haberler verirsiniz
mayıs mı:)Benimkisini günceller misin 1 gün geç yumurtladım 21 mayıs olacak ama inşallah gelmez
Bugün yaptım yarın regl günüm bugün kopkoyu cıktı bu normal mi sizce? Yoksa regl olacağım icin mi o sekilde cıktı kafam karıştı inanılmazilk gebeliğimde batımdan 2 gün önce ovulasyon yapmıştım kopkoyu çıkmıştı sizin neden bi silik bi koyu anlamadım
aynen kuzum benim de öyle... Bi umutlanıyorum sonra her şey suya düşüyor... 17 Eylül regli günüm bakalım ne olacak ama insan hissediyor derler. İçimde hiç umut yok.. Hayırlısı olsun artık hepimiz içinMerhaba canım bende artık boş verdim bu ay geçen ay yine umutlandim sonra hayaller suya düştüşimdi umudum yok...siteyede çok fazla giremiyorum zaten bakalım kısmet belki bizde seviniriz hiç ummadığımiz anda çiçek açar umutlar
Bende hala olmadım ve hiç bir belirti de yok hala ikisi içinde. Yarına kadar adet olmazsam test yapıcam yarınGecikmenin 2. günü. Gece kasıklarımda öyle batmalar oldu ki acısından uyuyamadım hiç ama adet de olmuyorum, gebelik belirtisi de yok hiç. Arada kalmak ve belirsizlik ne kötü şey
Insallah olmazsin canimGünaydın bende ne regli var ne bebek az önce test yaptım negatif her Zamanki gibi regli belirtimde yok göğüslerim acıyo sadece bir de değişik bir kramp giriyor kasıklarıma Heralde bu ayı da rgliyle sonlandırıcam
gebelik yok gibi duruyorArkadaslar yarın regl günüm ovüm bu şekilde ne diyorsunuz?
Tatlim benimde bu ay hic umudum yoktu nasil olsa tutmuyor dedim agir falan kaldirdim okadar ama iste Allahin mucizesi dilerim sizde tez zamanda yasarsiniz bu mucizeyiaynen kuzum benim de öyle... Bi umutlanıyorum sonra her şey suya düşüyor... 17 Eylül regli günüm bakalım ne olacak ama insan hissediyor derler. İçimde hiç umut yok.. Hayırlısı olsun artık hepimiz için
ayy canımm çok ama çok sevindim. Rabbim inşallahhhh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşalaah çok çok güzel bi hamilelik geçir umarımTatlim benimde bu ay hic umudum yoktu nasil olsa tutmuyor dedim agir falan kaldirdim okadar ama iste Allahin mucizesi dilerim sizde tez zamanda yasarsiniz bu mucizeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?