- 13 Temmuz 2020
- 1.675
- 1.901
- 83
İnşallah hayırlısıyla2 sini de yaptım ama soğan kürü yapalı 7 8 ay olacak, bu ay tekrar başlamayı düşünüyorum. Hormonlarım da düzgün çok şükür sadrce polikistik görüntüsü var drdi doktor. Kıllanma kilo vs de yok. umarım en kısa zamanda gebe kalırız
Bende de hiçbir belirti yok ama sadece aralıklarla müthiş adet sancısı yaşıyorum. Normalde kanamam olduktan sonra başlar sancım ve bu kadar kötü olmaz. İyi düşünelim iyi olsun bariEvet gerçekte
evet gerçekten durumumuz benziyor. Hayır hiç yok herkesin bahsettiği ne bir göğüs ağrısı ne kasık. Ama adet belirtisi de yok ben son yollarda sağlıklı besleniyorum ve adet belirtilerim çok azaldı ama en azından bel ağrısı olurdu o da yok
İnşallah olumlu düşünmeye çalışıyorumBende de hiçbir belirti yok ama sadece aralıklarla müthiş adet sancısı yaşıyorum. Normalde kanamam olduktan sonra başlar sancım ve bu kadar kötü olmaz. İyi düşünelim iyi olsun bari ☺
Benimkisini günceller misin 1 gün geç yumurtladım 21 mayıs olacak ama inşallah gelmezEkledim canim
Bende bu ay eşime keçiboynuzu kürü içiriyorum inşallah bende faydasını görürümİnşallah hayırlısıylaO zaman senin durumun daha iyi benden eşin gitti mi doktora belki onda sorun vardır benim eşimde de var ileri hız düşük keçiboynuzu kürü iyi gelmişti o ay hamile kalmıştım
benimde 10 gün var bende de belirti yok ama şuan sağ gögüs ucuma bir ağrı girdi sızlıyor sanki vücüdumu dinlemek istemiyorum ama engel olamıyorumbata 12 gün kaldı hiç bir belirti yok
08.09.2020Batlarinizi soyleyin kizlarda yazalim
Tamam canim yaziyorumBenimkisini günceller misin 1 gün geç yumurtladım 21 mayıs olacak ama inşallah gelmez
Ekledim canim08.09.2020
16 eylül canmTamam canim yaziyorum
Ekledim tatlim16 eylül canm
Belirti varmı cnmKızlar dün bat tarihimdi hala gelen giden yok yarın test yapicam bana dua edin ne olur geçen ay kimyasal gebelik gecirdim
Rabbim gönlüne göre verir insallah.kimyasal gebelik ne demek nasil oluyor bilgilendirir misinKızlar dün bat tarihimdi hala gelen giden yok yarın test yapicam bana dua edin ne olur geçen ay kimyasal gebelik gecirdim
Amin inşallahTesekkur ediyorum. Herzaman dua ediyorum rabbim kimseye aratmasin tez zamanda nasip etsin diye
İyi gecelerAmin inşallah
Kasik ağrım var sadece canim birazda akinti simdilik başka bisey yok canimBelirti varmı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?