Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence biraz daha bekle geç döllenmeyse değer düşük çıkacak sonra değerim düşük diye dertleneceksin

Arkadaslar günaydın. reglime bir gün kaldı, gün aşırı ovü yapıyorum ama enteresan sekilde bazen cok koyu cıkıyor, ertes gün yine aynı saatte, su icmeden tüm usulüne uygun sekilse yapmama rağmen tam ters silik cıkıyor. Anlamadım neden böyle olduğunu ve ne anlama geldiğini bilen var mı acaba

ilk gebeliğimde batımdan 2 gün önce ovulasyon yapmıştım kopkoyu çıkmıştı sizin neden bi silik bi koyu anlamadım

bu ay ben erken yumurtladım ama ovulasyona devam ediyorum yumurtlamadan sonra 6. gunum baya silik ovulasyon belki 2 kez yumurtlarım diye devam ediyorum

Zannetmiyorum canim 30 uzeri cikar tahminim istersen yarin sabah ver bir gece daha bekle
Baksana canım bi ya çok silik telefonda gözükmüyo ama elime alınca görüyorum

Eklentiler

• 79A0ABE6-046F-47E6-A494-917D76730FC1.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 0A22FC98-2A1A-42E2-B860-0790F3698F08.png
    388,6 KB · Görüntüleme: 63
Bu ay pek çok gebelik haberi aldık pek çok kişiye uğurlu geldi ne güzel gebelik haberi alan herkesi tebrik ediyorum ve sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum. ben malesef onlardan değilim yumurtlama günlerini değerlendirmiştik ama olmadı. İşin ilginç yanı bat 10 eylüldü ama neredeyse 5 6 gün önce regl öncesi akıntım başladı ve reglim erken geldi

2 sini de yaptım ama soğan kürü yapalı 7 8 ay olacak, bu ay tekrar başlamayı düşünüyorum. Hormonlarım da düzgün çok şükür sadrce polikistik görüntüsü var drdi doktor. Kıllanma kilo vs de yok. umarım en kısa zamanda gebe kalırız

Merhaba herkese. Benim BAT 7 Eylül.
Şu anda 1 günlük gecikme var yani. Çok düzenli regl olurum. Geçtiğimiz yumurtlama dönemini değerlendirdik ilk kez. Öncesinde spiral vardı adetten önce çıkarmıştı doktor çünkü sürekli mantar oluyordum. İnternetten de okuduğuma göre spiralden dolayı çok enfeksiyon geçirildiğinde tüplerde tıkanma olabiliyormuş. İlk bebeğimde tek seferde hamile kaldım ve adetten 1 hafta önce de kan testiyle öğrenmiştim. Dün yani tam adet olmam gereken günde kan testi yaptırdım ama hiçbir şey yok 2-3 gündür adet sancısı çekiyorum çok fena ama tık yok. Gebelik belirtisi de hiç yok. Beklemedeyim... Bir umut belki geç döllenmedir diye bekliyorum. İnşallah birbirimizin mutlu haberlerini alırız bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…