- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
İşte çok stres yapıyoruz normalde ben hep 2 gün öncesini beklerdim ilk kez çatlatma iğnesi vurundum ondan bende çok stres e girdim olacağı varsa da olmaz bence hiç. Bişi yapma adetin 2 gün kala yapGünaydın kızlar kesin hamile değilim test yaptım evde negatif demekki çatlatma iğnenin etkisiyle hep çift çıktımorelim alt üst olduyyy
Ya haklısın o konuda ama malesef öyle işte29 liraya 20 gebelik 10 ovulasyon alıyorum. Pahalı olması sinir bozucu
Cizgi goruluyor kan verirseniz cikar su durumda hayirlisi olsun insallahKızlar günaydın..
2-3aydir coraspirin kan sulandırıcı kullanıyorum kanımda pıhtılaşma olduğu için 2gebeligimde kürtajla sonuclanmişti bu yüzden..
Coraspirinden beri adetlerim 2-3 gün erken geliyordu.
Normalde 28-29gunde bir oluyorum.
Ama şimdi en son geçen ay 26 günde oldum.Ve kendi tahminlerimce adetimin 11-12. Günü gibi yumurtladim (kasık ağrılarıma dayanarak kendi tahminim).Teldeki uygulama haliyle farklı gösteriyor bat tarihimide ama ben yumurtlamaya göre gidersem 11-12eylul gibi bat günüm.
Telefona göre 14eylul.Neyse bata 5gün var bana göre uygulamaya göre 1 hafta 8 gün fln.
Şuan test yaptım 5dk da ikinci çizgi belirdi telefonda bunu yakalamak zor çıplak gözle görüldüğü gibi çıkmıyor hafif pembemsi ama çok silik sizce var mı tahmini 5günüm var ama çok silik olması beni işkillendirdide
İnşallah çok teşekkür ederim canım,ne varsa deneyeceğim. Dış gebelikte aslan pençesi içmiştim yine aldım onuda içeceğim.Insallah bu ay gelir kuzucugun canim
Ben dün test yaptım negatif çıktı ama bu ay yumurtlama geç oldu 26 27 ağustos hala gelen giden yok 1 2 gun daha gecikirse bir test daha yapmayı dusunuyorum
Ovulasyon donemi hergun iliskiye girmeni tavsiye ederim ben oyle yapmistimİnşallah çok teşekkür ederim canım,ne varsa deneyeceğim. Dış gebelikte aslan pençesi içmiştim yine aldım onuda içeceğim.
Insallah gelmez canimBen dün test yaptım negatif çıktı ama bu ay yumurtlama geç oldu 26 27 ağustos hala gelen giden yok 1 2 gun daha gecikirse bir test daha yapmayı dusunuyorum
Amin canım cümlemize nasip olsun inşallah.hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin kucağınıza yuvanıza
Insallah insallah erken gebelikte çıkmayınca cok umudum.yok dua edin lütfen banadaInsallah gelmez canim
Heyecanli merakli bekliyorum sonucuBen de Bugün kan verdim kızlar 3.5 ta alacağım sonucu çok heyecanlıyım
Merhaba klomen ne için veriyor Dr nasıl buna karar veriyor hangi sebeple..
Ben deeHeyecanli merakli bekliyorum sonucu
Saglik olsun canim Allah yakin zamanda nasip etsin insallahKızlar ben bu ay elendimsıradaki arkadaşlara başarılar diliyorum
Allah razı olsun inşallahSaglik olsun canim Allah yakin zamanda nasip etsin insallah
Bat gununden sonra ogrenenlerde oluyor insallah vardirGunaydın hanımlar benm bat 9 eylül ,bugun normal test yaptım bişey cıkmadı sanrm bende de bu ay bişey yok
Cnm ya nasıl kulandın o karışımı bnde kulanayım bu ayYa inanamıyorum hamileyimmmmm❤❤❤ Eve gelince yaptım hemen 3 saattir sıvı alımı yapmadım ve eve gelir gelmez test yaptım. Elim ayağım titriyor. Zor toparlanıp çıktım lavabodan. Henüz eşime de söylemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?