Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bugün lekelenmem oldu nedense pembesi doktor adet olduğunda gel hormonlarına bakalım demişti bu adetten sayılmaz değil mi bdn iğneyi yeni bıraktığım için kestiremiyorum artık adet ve ovu tarihimi bilgisi olan yazabilir mi gideyim mi doktora

Hadi bu ay olur inşallah

canımsınız benim. çok zorlu günlerden geçtim iki aydır hastanelerdeyim ve bu süreçte her isyan ettiğimde her ağladığımda her üzüldüğümde yanımda oldunuz benimle hastalanıp benimle güldünüz ve o güzel haberi aldığımda benden çok mutlu oldunuz iyi ki tanıdım sizi A Ansumjora H history1985 Bidebayilistersenferiha ve şimdi sıra kalan iki dostumda inşallah sizler için topiğin takipçisiyim

Bende aynı durumdayım. Dr bana adetinin 3. Günü gel dedi hormon vs bakalım dedi. Ama bendeki de bugün pembemsi ufak bi kanama. Devamı gelmedi. Gelirse zaten regl modu olur diye düşünüyorum.

Ekliyim canim☺ eylul icin 2 topik acilmis bereketli ay yani A Ansumjora da acmis ben actiktan sonra farkettim herkes guzel haberler alir umarim bu ay.

Kızlar bu ay bende geç yumurtaladim dolayısıyla adetimde daha mı geç olacak demek bu
Galiba benimde bat günüm bugün geç yumurtlama oldu bu ay bakalım kaç gün geçicek meraklardayım

Anladım canım. Yumurtlaama tembelliği oldğunu nasıl anladı peki dktorlar?

bugüne kadar neler yaptın hamile kalmak için?

Bende uğraşıyorum da hala belkibirbirimize faydamız olur
Yumurta takibi yapmaya başladık 14.günde yumurtalarım gelişmemişti doktor 1 hafta sonra baktı ozaman gelişmiş dedi oda çok büyümemişti yeterli değildi klomen kullandım günde 2 kez yetersiz geldi günde 3 e çıkarına 14. De yeterli büyüklüğe ulaştı. 2 kez hamile kaldım biri kimyasal gebelikti diğerininde kalp atışı oluşmadı doktorda klomen le gebe kalabiliyorsun yumurtlama tembelliği var dedi. Tabi öncesinde rahim film çekildi eşim sperm verdi kan tahlilleri yapıldı herşey normal çıktı

Bende aynı durumdayım. Dr bana adetinin 3. Günü gel dedi hormon vs bakalım dedi. Ama bendeki de bugün pembemsi ufak bi kanama. Devamı gelmedi. Gelirse zaten regl modu olur diye düşünüyorum.
Valla ben yarına randevu aldım gideceğim belki bakar adetten sayılıyordur bilemiyorum

Ben böyle olanlarda çift çizgi görmüyorum genelde ama sanki bunda var 2 gün kala dediğiniz için belirginleşebilir daha. Hemen mi çektiniz birkaç saat sonra mı?

Sabah yapmıştım o anda da bu şekildeydi test ,fakat ben bunu çekmeyi düşündüğüm zaman 2 saat geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…