Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın.. Ya benim Bat 6 Eylül. Ama bugün kanamam oldu. Erken mi regl oluyorum ne bu anlayamadım ya?
Günaydınlar :) benim de durum aynı dün sabah beri lekelenme yaşıyorum pembemsi kahverengimsi.. Yazmadığım başlık kalmadı galiba yumurtalık kisti var küçük ama düzen alt üst olduğu için tam günümden de emin değilim.. 6 gün sonra da olabilirim 9gün sonra da...
Eğer kanama şeklinde parlak kırmızıysa ve çoğaldıysa, devam ediyorsa adet olmuş olabilirsin ama az az kahverengi ya da pembe gibi peçeteyle sildikçe geliyorsa yerleşme de olabilir.. 2 gün daha bekle erken gebelik testi yap bence o durumda da inşallah çift çizgiyi görürsün hemen

ya sabah pembemsi bş kanama oldu. Şuan yok bişi. Hafif sancım var ama valla anlamadım ne oluyor

Bende sizin gibiyim 6 yaşında bir oğlum var 34 yaşındayım oğluma hemen hamile kalmıştım ama 2. 2 yıldır olmuyor yumurtlama tembelliği varmış
Anladım canım. Yumurtlaama tembelliği oldğunu nasıl anladı peki dktorlar?

bugüne kadar neler yaptın hamile kalmak için?

Bende uğraşıyorum da hala belkibirbirimize faydamız olur

Devam etmedi canım. Sabah karşı olmuş galiba uyandığımda farkettim. Ama sonra kesildi. Şuan devam etmiyor ama sancı gibi ağrım var regl olcam gibi ağrı sanki? Belirtiler de öyle benzer ki
Gebelik belirtileri ile regl belirtileri benzer sekilde zaten anlamak zor guzel haberler verirsin insallah

R Ruyam13 sizin bat yarin sende durumlar nasil ?
Ben günümden sonra sürekli sol kasığım ağrıyor, ara ara ateş basıyor ter basıyor, gaz şişkinlik var gögüs ağrısı adet olmama yakı olurdum erken başladı belirtiler sol kasık ağrım geçmedi bide karıncalanma oldu az arada sol kasığım da, belim sırtım ağrıyor, adet êdê benziyor olmadım inşallah gelmez bakalım nasip

Burun tıkanıklığı.,ateş yükselmesi ölçüyom, kirpiklerinden kaşınıyor arada durumlar böyle bende yanlarım ya üşüttüm çok ağrıyor

Burun tıkanıklığı.,ateş yükselmesi ölçüyom, kirpiklerinden kaşınıyor arada durumlar böyle bende yanlarım ya üşüttüm çok ağrıyor
Benimde atesim dun 37.3 du cok sicakliyorum normalde regl donemi dususe gecer 36.5 de regl oluyordum genellikle

Benimde atesim dun 37.3 du cok sicakliyorum normalde regl donemi dususe gecer 36.5 de regl oluyordum genellikle
Ben ilk kez öleyim dedim oda aynı saatde ölçmen gerekmiş ben yükselince ölüyordum doğru yapmamışım sanırım vucdum sıcaktır normalde de şimdi yanım ateş basınca bir an geliyor geçiyor başka belirtileriniz varmı bide adet bitimindemi test yapacaksınız

Merhaba çoğu kayganlaştırıcı spermleri öldürebiliyor o nedenle gebelik düşünenler için önerilmiyor. Bu nedenle sperm dostu olan ürünler var kayganlaştırıcı olarak onu araştırmanızı tavsiye ederim.
Kızlar herkesin ilk bebişi mi olacakk
Benim de ilk olacak olursa çok heyecanlı
Pıhtı sorunu olduğu için herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz? Benim düşük geçmişim olmamasına rağmen gebelik öncesi ve gebelik sırasında kan sulandırıcı kullanmam gerektiği söylendi, onu sormanızı tavsiye ederim ihmal etmeyin.
Kızlar bu ay bende geç yumurtaladim dolayısıyla adetimde daha mı geç olacak demek bu
Evet adet yumurtlamaya göre ötelenebiliyor.
Yapılacak tahlillerin adını biliyorsanız özel lab veya hastanede yaptırabilirsiniz. Ben özel başkent üniversitesi Hastanesi'nde yaptırmıştım genetik bölümünden randevu alıp. Sanırım normalde de kadın doğum bölümü genetiğe yönlendiriyor istek yapıp. Doğrudan siz genetik bölümüne randevu alamayabilirsiniz.

Kızlar selammm
1 ayı geçti siteye girmiyorum... 3 aydır deneme yapıyorduk geçen ay bırakmıştım bu ay tekrar başladım denemelere Bir çok kişiyle tanıştım burada 3 tane altın gibi dostlarım oldu H history1985 PiXiEE A Ansumjora çok şükür H history1985 PiXiEE gebe kaldılar A Ansumjora ve ben kaldık haziran,temmuz topiğin de vardım ama oradan kimse eylül topiğin de yok sanırım... İnşallah çoğu gebe kalmıştır...Eveet benim BAT 17 EYLÜL B Bluemacaw ekler misin canım ? Şans yanımızda olsun kızlar herkese başarılar Belirti yaşayan varsa ya da OVU ile takip eden yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…