Gelmesin zatenGelmedi hala benim
Devam ediyormu lekelenme gibi mi ?Kızlar günaydın.. Ya benim Bat 6 Eylül. Ama bugün kanamam oldu. Erken mi regl oluyorum ne bu anlayamadım ya?
Günaydınlar :) benim de durum aynı dün sabah beri lekelenme yaşıyorum pembemsi kahverengimsi.. Yazmadığım başlık kalmadı galibaKızlar günaydın.. Ya benim Bat 6 Eylül. Ama bugün kanamam oldu. Erken mi regl oluyorum ne bu anlayamadım ya?
ya sabah pembemsi bş kanama oldu. Şuan yok bişi. Hafif sancım var ama valla anlamadım ne oluyorGünaydınlar :) benim de durum aynı dün sabah beri lekelenme yaşıyorum pembemsi kahverengimsi.. Yazmadığım başlık kalmadı galibayumurtalık kisti var küçük ama düzen alt üst olduğu için tam günümden de emin değilim.. 6 gün sonra da olabilirim 9gün sonra da...
Eğer kanama şeklinde parlak kırmızıysa ve çoğaldıysa, devam ediyorsa adet olmuş olabilirsin ama az az kahverengi ya da pembe gibi peçeteyle sildikçe geliyorsa yerleşme de olabilir.. 2 gün daha bekle erken gebelik testi yap bence o durumda dainşallah çift çizgiyi görürsün hemen
Devam etmedi canım. Sabah karşı olmuş galiba uyandığımda farkettim. Ama sonra kesildi. Şuan devam etmiyor ama sancı gibi ağrım var regl olcam gibi ağrı sanki? Belirtiler de öyle benzer kiDevam ediyormu lekelenme gibi mi ?
Anladım canım. Yumurtlaama tembelliği oldğunu nasıl anladı peki dktorlar?Bende sizin gibiyim 6 yaşında bir oğlum var 34 yaşındayım oğluma hemen hamile kalmıştım ama 2. 2 yıldır olmuyor yumurtlama tembelliği varmış
Henuz gelen giden yok bakalimBluemacaw inşallah kırmızılar gelmez hamilesinizdir
Gebelik belirtileri ile regl belirtileri benzer sekilde zaten anlamak zor guzel haberler verirsin insallahDevam etmedi canım. Sabah karşı olmuş galiba uyandığımda farkettim. Ama sonra kesildi. Şuan devam etmiyor ama sancı gibi ağrım var regl olcam gibi ağrı sanki? Belirtiler de öyle benzer ki
Anladım arkadaşım hayırlısı olsun hakkımızdaYok korunuyorum olmuyo diye bişey yok..diyorumki kardes düsünüyodum korona yüzünden kararsz kaldm ortada canm
Çok umudum yok gibi Bat yaklaştıkça ama. Hayırlısı inşallah..Gebelik belirtileri ile regl belirtileri benzer sekilde zaten anlamak zor guzel haberler verirsin insallah
Ben günümden sonra sürekli sol kasığım ağrıyor, ara ara ateş basıyor ter basıyor, gaz şişkinlik var gögüs ağrısı adet olmama yakı olurdum erken başladı belirtiler sol kasık ağrım geçmedi bide karıncalanma oldu az arada sol kasığım da, belim sırtım ağrıyor, adet êdê benziyor olmadım inşallah gelmez bakalım nasip
Benimde atesim dun 37.3 du cok sicakliyorum normalde regl donemi dususe gecer 36.5 de regl oluyordum genellikleBurun tıkanıklığı.,ateş yükselmesi ölçüyom, kirpiklerinden kaşınıyor arada durumlar böyle bende yanlarım ya üşüttüm çok ağrıyor
Ben ilk kez öleyim dedim oda aynı saatde ölçmen gerekmiş ben yükselince ölüyordum doğru yapmamışım sanırım vucdum sıcaktır normalde de şimdi yanım ateş basınca bir an geliyor geçiyorBenimde atesim dun 37.3 du cok sicakliyorum normalde regl donemi dususe gecer 36.5 de regl oluyordum genellikle
Şuan yok canımmm test alsammı karr veremedim 29unda negatif ti
Merhaba çoğu kayganlaştırıcı spermleri öldürebiliyor o nedenle gebelik düşünenler için önerilmiyor. Bu nedenle sperm dostu olan ürünler var kayganlaştırıcı olarak onu araştırmanızı tavsiye ederim.Selamlar bizde bu ay çalışmalara başlayacağız
önereceğiniz şeyler varsa dinlemek isterim.
Vajinismus hastasıydım doktorum en az 3 ay gebelik düşünmemi istemiyordu onu dinledim ve 3 ayım bitti :) Sadece hala su bazlı da olsa kayganlaştırıcı kullanıyorumİnşallah hepimizin gönlüne göre olsun
Benim de ilk olacak olursa çok heyecanlıKızlar herkesin ilk bebişi mi olacakk
Pıhtı sorunu olduğu için herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz? Benim düşük geçmişim olmamasına rağmen gebelik öncesi ve gebelik sırasında kan sulandırıcı kullanmam gerektiği söylendi, onu sormanızı tavsiye ederim ihmal etmeyin.Kızlar merhababugün dr kontrolüm vardı 9 gün boyunca 150 lu gonal f kullandım bugün 3 tane 20-20-17 yumurtam olmuş. Bu akşam çatlatma iğnemi yapıcam sonrasında da 3 günü değerlendiricez ve 15 gün boyunca progesteron fitil kullanıcam. Bundan 4 ay önce bir düşüğüm olmuştu. Pıhtı sorunum varmış ona bağlamıştık nedenini umarım bu sefer bir sorun çıkmaz regl tarihim 17 eylüldü ama progesteron 20 eylülde biticek :) nasıl geçicek zaman bilmiyorum çok heycanlıyım
Evet adet yumurtlamaya göre ötelenebiliyor.Kızlar bu ay bende geç yumurtaladim dolayısıyla adetimde daha mı geç olacak demek bu
Yapılacak tahlillerin adını biliyorsanız özel lab veya hastanede yaptırabilirsiniz. Ben özel başkent üniversitesi Hastanesi'nde yaptırmıştım genetik bölümünden randevu alıp. Sanırım normalde de kadın doğum bölümü genetiğe yönlendiriyor istek yapıp. Doğrudan siz genetik bölümüne randevu alamayabilirsiniz.Sevgili B Bluemacaw beni de ekler misin? Bat: 10.09.2020
2 yıldır istiyoruz. tüp bebek denemelerimiz de oldu. Sebepsiz infertilite tanısı kondu malesef. Keske sebebi bulunabilseydi. 10 gün soğan kürü kullandım bu ay onun dışında eşim de keçiboynuzu özü, evicap, arısütü polen propolis bal karısımı ve q10 kullanıyor 2 aya yakındır. İnşallah hepimize pozitif sonuclar.. rabbim hepimizin kucağını doldursun. Size sormak istediğim genetik test için hangi bölüme gitmeliyim? Devlet hastanesinde yapılıyor mu? Gittiğimde direkt test yaparlar mı? Teşekkürler.
Gerek kalmadı sanırım parmak testi denen olayı yaptım sonuç negatifCikabilir ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?