• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese:halay:6 yıl önce az gezmedim buralarda🙃 simdi oglum 5.5 yaşında ve 3 yıldır kardeş bekliyoruz. Bende çikolata kisti var esimde de ufak sorunlar var. Bu ay 2 gün lekelenme yaşadım yumurtlama gününden hemen sonra. Belki bi umut.. bat 5 eylül ya nasip🤗 Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah 😍

Verdim canim ama yurtdisinda yasiyorum ertesi gun cevap gelmiyor hemen carsamba sonuc ogrenicem🙂
Çarşamba günü bende dr a gidicem 1 seneyi geçti hamile kalamadm yumurtlama zamanı belki yakındır bi sıkıntı olmadığını bilsem yetecek. inşallah güzel haberler alırız 🥰🥰

Sevgili B Bluemacaw beni de ekler misin? Bat: 10.09.2020

2 yıldır istiyoruz. tüp bebek denemelerimiz de oldu. Sebepsiz infertilite tanısı kondu malesef. Keske sebebi bulunabilseydi. 10 gün soğan kürü kullandım bu ay onun dışında eşim de keçiboynuzu özü, evicap, arısütü polen propolis bal karısımı ve q10 kullanıyor 2 aya yakındır. İnşallah hepimize pozitif sonuclar.. rabbim hepimizin kucağını doldursun. Size sormak istediğim genetik test için hangi bölüme gitmeliyim? Devlet hastanesinde yapılıyor mu? Gittiğimde direkt test yaparlar mı? Teşekkürler.

Sevgili B Bluemacaw beni de ekler misin? Bat: 10.09.2020

2 yıldır istiyoruz. tüp bebek denemelerimiz de oldu. Sebepsiz infertilite tanısı kondu malesef. Keske sebebi bulunabilseydi. 10 gün soğan kürü kullandım bu ay onun dışında eşim de keçiboynuzu özü, evicap, arısütü polen propolis bal karısımı ve q10 kullanıyor 2 aya yakındır. İnşallah hepimize pozitif sonuclar.. rabbim hepimizin kucağını doldursun. Size sormak istediğim genetik test için hangi bölüme gitmeliyim? Devlet hastanesinde yapılıyor mu? Gittiğimde direkt test yaparlar mı? Teşekkürler.
Devlet hastanesinde yaparlar kadin doguma gitmen gerektigini dusunuyorum ama net bilgim yok giden tecrubeli arkadaslar cevaplar sanirim.

Kızlar benim bat 4eylül elimde bebe time marka test var yapsam sonuç belli olurmu acep🤔

Back