- 21 Mart 2016
- 278
- 132
- 103
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm sen naptın sonuç alınca haber et hemenHayirlisi kuzum hala eylulden umut var
Çarşamba günü bende dr a gidicem 1 seneyi geçti hamile kalamadm yumurtlama zamanı belki yakındır bi sıkıntı olmadığını bilsem yetecek. inşallah güzel haberler alırızVerdim canim ama yurtdisinda yasiyorum ertesi gun cevap gelmiyor hemen carsamba sonuc ogrenicem
Amiiinn inşallah:)Çarşamba günü bende dr a gidicem 1 seneyi geçti hamile kalamadm yumurtlama zamanı belki yakındır bi sıkıntı olmadığını bilsem yetecek. inşallah güzel haberler alırız
Belli olmaz erken veya geç yumurtlayıp hep aynı gününde adet olanlar varKızlar bu ay bende geç yumurtaladim dolayısıyla adetimde daha mı geç olacak demek bu
Canım hayırlı olsun belirtin falan var mıydı ? Yoksa tamamen tesadüf test yaparak mı öğrendinSağolun kızlar darısı hepinizin başına inşaallaahh ❤
Carsamba alicam sonucu canim ☺Canımm sen naptın sonuç alınca haber et hemen
Insallah canim cicekler acicak buradaÇarşamba günü bende dr a gidicem 1 seneyi geçti hamile kalamadm yumurtlama zamanı belki yakındır bi sıkıntı olmadığını bilsem yetecek. inşallah güzel haberler alırız
Devlet hastanesinde yaparlar kadin doguma gitmen gerektigini dusunuyorum ama net bilgim yok giden tecrubeli arkadaslar cevaplar sanirim.Sevgili B Bluemacaw beni de ekler misin? Bat: 10.09.2020
2 yıldır istiyoruz. tüp bebek denemelerimiz de oldu. Sebepsiz infertilite tanısı kondu malesef. Keske sebebi bulunabilseydi. 10 gün soğan kürü kullandım bu ay onun dışında eşim de keçiboynuzu özü, evicap, arısütü polen propolis bal karısımı ve q10 kullanıyor 2 aya yakındır. İnşallah hepimize pozitif sonuclar.. rabbim hepimizin kucağını doldursun. Size sormak istediğim genetik test için hangi bölüme gitmeliyim? Devlet hastanesinde yapılıyor mu? Gittiğimde direkt test yaparlar mı? Teşekkürler.
Beeeen ben ☺ ovulasyon gunum degissede adet tarihim stabil hep.Belli olmaz erken veya geç yumurtlayıp hep aynı gününde adet olanlar var
Yok korunuyorum olmuyo diye bişey yok..diyorumki kardes düsünüyodum korona yüzünden kararsz kaldm ortada canmYani iğne falan mı vuruluyordun doktora göründün mü bir sebebi varmıymış
Ovulasyon ne zamandi ?Kızlar benim bat 4eylül elimde bebe time marka test var yapsam sonuç belli olurmu acep
21 ağustos görünüyor takvimde ama 19 temmuzda olabilir ogünlerde yumurtladım biliyorum ama net emin değilimOvulasyon ne zamandi ?
Cikabilir ozaman21 ağustos görünüyor takvimde ama 19 temmuzda olabilir ogünlerde yumurtladım biliyorum ama net emin değilim
Gelmedi hala benim